Macintosh Classic og LC
Macintosh LC

Med Apple Macintosh LC kan du få farver, selv om budgettet er stramt. Standardmodellen kan vise op til 256 farver På Macintosh 12" farveskærm og 16 farver på AppleCcilcir 13" farveskærm, Du kan også vælge Apple 12" sort/hvid skærm. Så far du 16 gråtoner Hvis du har brug for flere farver eller gråtoner, kan du installere mere video-hukommelse. Macintosh LC leveres med indbygget netværksstik, Apple SuperDrive og 40 eller 80 Mbyte intern harddisk. Du kan bruge udvidelsespladsen med direkte adgang til processoren til flere forskellige typer kort, feks. til Ethernet eller til andre skærme end dem, der omtales ovenfor.

Macintosh Classic

Apple Macintosh Classic: er en ideel computer at starte med. Den har en pris, de fleste kan betale, og alligevel har den alle de fordele, som har gjort Macintosh så populær: Den er utroligt nem at bruge. Den har indbygget netværksstik og mulighed for at bruge tusindvis af programmer, som alle er opbygget efter de samme principper, og som kan arbejde sammen. Macintosh Classie har indbygget skærm, harddisk, Apple SuperDrive diskettedrev og SCSI-port til tilslutning af ydre enheder, feks. eksterne harddiske, CD-ROM drev, scannere og printere. Classic: kan opgraderes til en Macintosh Classic II

Macintosh Classic Il

Hvis du har brug for større ydeevne, kan Apple Macintosh Classic II være lige, hvad du har brug for. Den kombinerer de klassiske funktioner i Macintosh - indbygget skærm, diskettedrev og netværksstik - med den store ydeevne, der kendetegner Motorolas 68030 mikroprocessor. De fleste programmer afvildes omkring dobbelt så hurtigt som på Macintosh Classic. Classic Il har Apple Superl)rive og 40 eller 80 Mbyte intern harddisk. Takket være 68030 processoren kan den udnytte virtuel hukommelse. Det vil sige, at du kan bi-uge en del af harddisken som arbejdshukommelse, så du kan bruge endnu flere programmer ad gangen. Macintosh Classic II kan også optage og afspille lyd og leveres med mikrofon.

Macintosh Classic • 8 MHz 68000
Macintosh Classic Il • 16 MHz 68030
Macintosh LC • 16 MHz 68020

Se mere hos:
Apple.dk
Apple.com
1991