PowerPC
Der er meget som adskiller Apple Macintosh fra almindelige computere. Blandt andet det faktum, at en Macintosh uden besvær kan opdateres teknologisk, således at du altid kan have den nyeste teknik fil rådighed.
Måske har du læst om PowerPC-teknologen? I så fald ved du, at forventningerne til denne nye teknologi er endog særdeles store. Og vi kan nu fortælle, at Apple vil indfri disse forventninger allerede foråret '94.

PowerPC-teknologi er meget mere end en forbedring i traditionel forstand.

et er en revolution inden for personlige computere. En nyskabelse der tåler sammenligning med lanceringen af Macintosh konceptet i 1984.

Macintosh med PowerPC-teknologi er den første personlige computer med RISC-processor. En teknologi, der betyder helt afgørende forbedringer med hensyn til ydeevne. Og som på afgørende vis flytter grænserne for, hvor meget du kan forlange af din computer. Og af dig selv.
Macintosb Quadra. Dagens bedste køb ogfremtt&ns teknologi med i købet Quadra er det perfekte valgfor alle, der stiller helt store krav tilydeevne ogfleksibilitet Billedbehandling? Dataanalyser? Økonomistyring og administration på højt plan? DeskTop Publishing? CAD/CAM? Quadra er udstyret med Motorola 68040-processor og kan udvides med den RISC-baserede PowerPC-processor Køb Quadra nu og få udddelseskortet med PowerPC-processor, så snart det kommer til Danmark.


Se mere hos:
Apple.dk
Apple.com
1993