iBook august 1999
Book'en er en rap lille sag hvad angår ydeevne, tilslutningsmuligheder, multimedia og
lagringskapacitet. Først og fremmest scorede 300 MHz PowerPC & nbsp G3 chippen inden i
iBook'en points over Pentium II i BYTEmark integer tests. Hvad angår tilslutning til Internettet
tager iBook'en dig online på tre forskellige måder: gennem dens indbyggede 56K-modem
eller 10/100BASE-T Ethernet-port, eller, hvis du ønsker det - trådløst. Har du en masse, du
gerne vil gemme? Overhovedet ikke noget problem. iBook'en har masser af plads: en
3,2 Gbyte harddisk-drev lader dig gemme masser af digitale data. Kan du lide at se film?
iBook har QuickTime 4, teknologien der gør det muligt for millioner af biografgængere let
og ubesværet at tjekke forfilmene for de nye film.

Lynhurtig, blændende design, hurtig og nem adgang til Internettet. Disse funktioner fik verden til at forelske sig i iMac - og nu fås de for første gang i en bærbar computer. Vi introducerer iBook. iMac to go.
Det første du vil lægge mærke til ved iBook, er det fristende design og den utrolige sans for detaljer. Du kan få iBook i to herlige, gennemsigtige farver, begge med spektakulær form, der helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed. Prøv selv det bekvemme foldbare håndtag, så du kan se hvor let det er at tage iBook med dig overalt. Tænd så for computeren og glæd dig over klarheden i dens 12,1" aktive matriksfarveskærm (TFT).
Et fantastisk ydre er kun begyndelsen. Indeni er iBook sprængfyldt med fantastiske funktioner, der begynder med en 300 MHz PowerPC G3- processor. Desuden har den et indbygget CD-ROM-drev, et 3,2 Gbyte harddisk-drev og en ATI RAGE Mobility grafikaccelerator med høj ydeevne. iBook er ideel til rejsebrug, med op til 6 timer mellem opladning af lithium-ionbatterier - perfekt til en hel dag i skolen, eller når du er på farten. Og læg mærke til at iBook ikke har låger eller hasper på kanterne, som kan hænge fast eller beskadiges, når du bærer rundt på den i din rygsæk eller har den med i bilen.
Har du lyst til at udforske Internettet med det samme? Det kan ikke blive nemmere, for iBook har al den nødvendige hardware og software, inklusiv et indbygget 56K-modem og en 10/100BASE-T Ethernet-port*. Befri dig selv helt fra netværkkabler og telefonledninger med det
valgfri AirPort trådløst netværkskort. AirPort er en enkel og prismæssig overkommelig måde at få Internettet ind i hvert et rum derhjemme eller til hvert et skrivebord i klasseværelset - ved op til 11 megabits pr. sekund. Installér simpelthen kortet og tilslut til et AirPort trådløst netværk. Surf så fra din sofa, din terrasse, en skyggefuld plæne udenfor dit kollegium, eller hvor som helst op til ca. 45 m fra et AirPort hardware adgangspunkt. Med AirPort kan flere computere dele en enkelt Internet-tilslutning samtidigt uden dyre ekstra ISP-kontoer, telefonlinjer eller rodede kabler.
Som Internet-software får du Microsoft Internet Explorer, Netscape Communicator og som e-mail får du Microsoft Outlook Express. iBook leveres også med en mængde andre nyttige programmer.
Nu findes alle disse fantastiske funktioner i en bærbar computer, der er lige så prisvenlig, som den er let at bruge. iBook. Det er en iMac to go.

Fantastisk design med sans for detaljer
Spektakulær form der fås i to iøjnefaldende farver Strålende aktiv matriksskærm (TFT) med høj opløsning Bekvemt, foldbart håndtag Unikt lukkesystem uden hasper, der kan gå i stykker

Stor ydeevne, lille pris
300 MHz Power PC G3-processor med backside level 2-bufferhukommelse med stor kapacitet Op til 6 timers driftstid (afhængig af konfiguration og brug) Grafikkort samt 4 Mbyte SDRAM skærmhukommelse til 2D- og 3D-grafikaccelerator, forstærket QuickTime filmafspilning, samt spil Indbygget, hurtigt Ethernet netværk og 56K-modem

Hurtig, nem adgang til Internettet
Installeringshjælp, der får dig på Internettet på få minutter Hurtig, trådløs netværkstilslutning giver dig frihed til at surfe på nettet, når du sidder hjemme eller i dit klasseværelse Programmérbare taster lader dig åbne din browser, email eller yndlingsprogram med et enkelt tasteklik

*Overførselshastighed ved data op til 56 Kbps, ved fax op til 14,4 Kbps. Den faktiske overførselshastighed afhænger af telefonforbindelsens kvalitet og Internetudbyderens udstyr.























300 MHz...
Kr. 11.790,-
excl. moms

. . .
-
Apple´s produkter
a

-
app
1999