Power Mac G4
Power Mac G4 Power Mac G4 500 MHz er kommet.

Power Mac G4 er ganske enkelt den hurtigste computer nogensinde til arbejde med grafikprogrammer som Adobe Photoshop, InDesign og QuarkXPress. Den får sin fantastiske styrke fra PowerPC G4 med Velocity Engine.


Den helt nye PowerPC G4-processor sætter nye mål for hele branchen. Det er en supercomputer på en chip med en ydeevne på over en "gigaflop".Kombiner Power Mac G4 med den fantastiske Apple Cinema Display. Så får du de bedste muligheder til arbejde med publicering og digital video. Apple Cinema føres dog endnu ikke på det danske marked.

Computere bliver en lille smule hurtigere år for år. Mængden af megahertz, et populært, men forenklet mål for ydeevne, øges som regel med omkring 35% om året. Men en eller to gange i hvert årti oplever vi et gennembrud, som betyder et spring langt ud over disse gradvise forbedringer. I dag kan vi præsentere et sådant gennembrud: Den nye Power Mac G4. Det er ikke blot den hurtigste Macintosh nogensinde. Det er den hurtigste personlige computer nogensinde.

Power Mac G4 er ikke blot 35% hurtigere - den er op til 200% hurtigere end de hurtigste Pentium III-baserede PC'er.*

Hvis ydeevnen var vokset i det sædvanlige tempo, ville den nye Power Mac G4 først være kommet på markedet i 2003. Det behøver vi heldigvis ikke vente på.

Og dette gennembrud kommer lige i rette øjeblik. Billedarkiver med høj opløsning, specielle effekter 3D-gengivelse, digital video og avanceret talegenkendelse har nemlig en ting til fælles: De stiller nærmest umulige krav til computeren og processoren.

Her gør Power Mac G4 sin entre. Power Mac G4 er ganske enkelt den hurtigste computer nogensinde til arbejde med grafikprogrammer som Adobe Photoshop, InDesign og QuarkXPress, og den flyver igennem processorkrævende opgaver som lyseffekter, rotationer og farvekonverteringer.

Nyt ansigt, ny hjerne, ny æra
Vi elsker at bygge verdens hurtigste og bedste computere. Vi ved godt, de ikke falder i alles smag, men for folk i kreative brancher, forskere, undervisere, kunstnere, musikere og andre, som kræver den højst mulige ydeevne, er de ofte fuldstændig uundværlige.

Med en hastighed, der ligger langt over Pentiums, og et design, der er normbrydende, tager Power Mac G4 fat, hvor storsælgeren G3 slap. Kabinettet er nu sølv- og grafitfarvet, men giver stadig lige nem adgang til alle interne komponenter vha. det praktiske dæksel i siden.

Men det er under overfladen, Power Mac G4 virkelig kommer til sin ret. Kernen er den helt nye hjerne, G4-processoren, som sætter nye mål for ydeevne i hele branchen.

Og vi har udviklet resten af den nye Power Mac G4 til at holde trit med processoren. Power Mac G4 har en 100 MHz systembus med en hukommelsesbånd- bredde, der er tre gange så stor som G3's. Hertil kommer en superhurtig Ultra ATA/66-harddisk og accelereret AGP 2X grafik.

Så hvis du er en af dem, der tit presser computeren til det yderste, opfordrer vi dig til at være med fra starten på en ny æra for Power Mac.

Hold godt fast.

* I CPU- og Photoshop-tests.


Find din nærmeste autoriserede Apple forhandler.

Vil du have noget endnu mere avanceret? Med et AirPort-kort og en AirPort-basisstation er Power Mac G4 klar til trådløs netværksforbindelse. Power Mac G4 er den første bordmodel med den funktion.

AirPort

Pris fra 28.299
excl. moms


. . .
-
 PowerMac G4
a

-
500 MHz - Marts 2000
2000