Mød den nye iMac. Nu med en 17 ny iMac med flad skærm

17G4-processerSuperdrive


Den nye iMac-topmodel giver dig en 800 MHz PowerPC G4 med Velocity Engine, den forrygende hurtige NVIDIA Geforce4 MX-grafikprocessor, SuperDrive (DVD-R/CD-RW), en kæmpe 80 GB harddisk og en fantastisk 17" flad, bred LCD-skærm.

Da vi introducerede iMac med flad skærm tidligere i år, var efterspørgslen uden fortilfælde. iMac fløj af hylderne så hurtigt, at Apple-forhandlerne spøgte med, at den havde aerodynamiske evner. Den fantastiske 15" flade LCD-skærm - klarere, skarpere og mildere ved øjnene end de gammeldags CRT-skærme og monteret på en superstærk, justerbar hals - var blandt de revolutionerende funktioner, som fangede folks opmærksomhed. Og nu drager den nye 17" model fordel af samme ide: I stedet for at din nakke, dine skuldre og din ryg skal indrette sig efter computeren, glider skærmen igennem luften, så du kan justere højden, dybden eller vinklen med en enkelt berøring.

Inden i den superkompakte 10,6" base bor den hurtigste iMac nogensinde med en pentiumknusende PowerPC G4-processor , der blæser gennem Mac OS X-programmer, og det revolutionerende SuperDrive, som du kan brænde dine egne DVD'er, såvel som almindelige CD'er, med. Det er tydeligt, at iMac er adskillige syvmileskridt foran enhver anden computer på markedet. Fuldstændig ligesom sin revolutionerende forgænger.

15Fire smukke modeller
Du har valget mellem fire iMac-modeller: Den nye 800 MHz iMac med den brede 17" skærm og SuperDrive (DVD-R/CD-RW), 800 MHz iMac med SuperDrive (DVD-R/CD-RW), 700 MHz iMac med kombineret DVD-ROM-/CD-RW-drev og 700 MHz iMac med CD-RW-drev. Alle modeller med 15" skærm leveres med NVIDIA GeForce2 MX- grafikprocessor , og modellen med 17" har en GeForce4 MX-processor til fotorealistiske spil og enestående 3D-grafik.

G4-processorkraft
Den processor, der sidder inden i iMac, er en PowerPC G4 med Velocity Engine. PowerPC G4 leverer processorkraft uden sidestykke, lige meget om du importerer musik fra dine favorit-CD'er, laver flotte overgange til dine film, skaber dine egne DVD'er eller simpelthen udkæmper det helt store slag mod dine venner i den nyeste version af Quake. Hvert eneste af disse programmer opnår en langt højere ydeevne vha. Velocity Engine. Hvis du dobbeltklikker på et program , åbner det øjeblikkeligt. Og lige meget om det er et regneark, et dokument i et tekstbehandlingsprogram, et .jpeg-arkiv fra en klassekammerat eller e-post fra din mor, åbner iMac det på et øjeblik.

Fod på 27 cmSmart, pladsbesparende design
Hvordan har vi pakket så meget kraft og funktionalitet sammen på så lidt plads? Takket være en disciplineret indstilling til design. Det har resulteret i brug af hver eneste millimeter og ingen spildte hjørner. Vi startede med et nærmest skræddersyet cirkulært logic-kort, der fylder hele basens diameter, og skabte plads nok til et optisk drev i fuld højde som SuperDrive. Oven på det optiske drev er der plads til både en 3,5" harddisk med høj kapacitet og selve strømforsyningen. Dette tvedelte design passer lige nøjagtig i toppen af basen.

Let udvidelseNemt at udvide
Vil du tilføje hukommelse eller installere et AirPort -kort? Det er lynhurtigt, selv for førstegangsbrugere. Under basen er der et adgangslåg, der er skruet fast med fire skruer. Hvis du fjerner låget, kan du se pladser til ekstra hukommelse og et AirPort-kort. Billeder under hver af pladserne viser dig, hvordan hukommelse og AirPort-kort passer ind, når de installeres korrekt, så du ikke engang behøver at bruge din manual. Så nemt er det.

SuperDrive
På iMac med SuperDrive (DVD-R/CD-RW) kan du brænde dine egne film og fotografier på en DVD, der kan afspilles på næsten alle almindelige DVD-afspillere. Selvfølgelig kan du sætte en DVD-film i og se den i bredformat på den funklende LCD-skærm på iMac.

Pris kr. 15.992,00
excl. moms
Styrken ved UNIX kombineret med enkeltheden ved Macintosh
iMac leveres med Mac OS X, verdens mest avancerede operativsystem. Under den indtagende, brugervenlige grænseflade er der et hamrende solidt operativsystem , baseret på gennemtestet teknologi, der står distancen på Internet. Og hvad mere er, Mac OS X udnytter kraften i en PowerPC G4 med Velocity Engine, og det giver dig fordele som symmetrisk multiprocessering, “pre-emptive multitasking”, beskyttet hukommelse og standardbaseret netværksarbejde. Mac OS X understøtter næsten alle eksisterende Mac-programmer, men det imponerer virkelig, når det afvikler de tusindvis af nye programmer, der er designet specielt til det. Som f.eks. Microsofts nye Office v.X, det bedste Office til dato.

Digital livsstilMac OS X er den ultimative platform til den digitale livsstil, fordi du nemt kan tilslutte eksterne enheder, og de indbyggede programmer giver dig, hvad du har brug for, så du får mest muligt ud af dit digitalkamera, DV-kamera, PDA og din MP3-afspiller.

Et stenkast fra Internet
iMac er den hurtigste måde at komme på Internet. Den er så nem at opsætte og bruge, at du er online og i gang med at surfe på nettet i løbet af få minutter vha. det indbyggede 56K Modem og 10/100BASE-T Ethernet-port til bredbånd. Ellers kan du tilføje et valgfrit AirPort-kort og surfe trådløst. Internetopsætningsassistenten viser sig første gang, der bliver tændt for iMac, og konfigurerer automatisk systemet til din Internetudbyder. Alt, hvad du har brug for, er en telefonforbindelse - iMac leveres med alt andet.

Indbygget FireWire
Hver iMac har to superhurtige 400 Mbps indbyggede FireWire -porte, så du nemt kan tilslutte lynhurtige enheder som iPod, digitale kameraer og hurtige diskdrev.

Fem USB-porte
Fem 12 Mbps USB -porte (inkl. to på tastaturet) sørger for, at du kan slutte iMac til hundredvis af digitale kameraer, printere, scannere, eksterne harddiske, joystick og PDA'er.

Alt ombord
Apple Pro-tastaturet med 108 taster har 15 programmerbare funktionstaster i fuld størrelse, specialtaster til at justere lydstyrken samt slå lyden fra og tasten Skub ud til at skubbe CD'er eller DVD'er ud af maskinen. Derudover er der et indbygget USB-samlingspunkt med to porte og en vippefod.
Apple Pro-tastatur og -mus
Optisk mus
Apple Pro-musen glider problemløst hen over bordet med en præcision uden sidestykke.

. . .
-
iMac 17" TFT skærm
a

-
app
2002