Vi introducerer iSight. iChats øjne og ører.
iSight, som er et helt exceptionelt videokamera, er den nemmeste løsning til afholdelse af videokonferencer via bredbånd med dine kolleger, venner og familie. iSight er udstyret med en automatisk lystyrkeregulerende F/2,8-linse med autofokus, som sikrer billeder i høj kvalitet trods lav belysning. iSight indeholder også en mikrofon med to elementer i sit stilfulde design i kompakt aluminium.

Vippe-/drejefodEt kamera uden sidestykke
Apple overfører sit prisbelønnede design til iSight — her er et unikt kamera, der ikke tåler sammenligning. Ud over at være et alsidigt, holdbart og transportabelt kamera i fluevægt, der leverer video og lyd i topkvalitet, udmærker iSight sig også ved en stærk aluminiumsoverflade til beskyttelse af den delikate elektronik og autofokuslinsen. Der behøves kun ét FireWire-kabel til video og lyd, samt opladning af kameraet.

iSight i øjenhøjde Fra toppen af skærmen
Tre monterings konsoller og en vippe- og drejemekanisme gør det muligt for iSight at filme fra den bedst mulige vinkel. Traditionelle webkameraer, der ikke er centralt placeret på dit skrivebord, filmer dig fra siden, mens iSight er placeret lige foran dig i øjenhøjde. Dette sikrer en naturlig, virkelighedstro samtale og en mere velkendt TV-lignende vinkel. Dets kompakte størrelse gør det muligt at have det med overalt.

Krystalklar lyd
iSight inkluderer en indbygget mikrofon med to elementer og støjfilter, som leverer krystalklar lyd. Mikrofonen tager lyd ind fra begge mikrofon-elementer og fastslår så ved hjælp af en algoritme, som filtrerer uvedkommende støj fra, hvilke lyde der er relevante for samtalen.

Animation af linse Du kommer til at se fantastisk ud
iSight ser ikke bare godt ud selv, det får også dig til at se godt ud på video af højeste kvalitet i enhver chat-situation. En specielt designet linse i tre dele består af to asfæriske elementer, som fokuserer på en 1/4" CCD-sensor med en opløsning på 640x480 (VGA). Kameraets blændeåbning er en bred F/2,8, så det kan opfange mere lys end de fleste andre webkameraer. iSight tilbyder også et langt bredere udvalg af lukkehastigheder end andre kameraer. Sammenlagt leverer iSight perfekt, full motion video i høj kvalitet med 30 billeder i sekundet i 24 bit farver.

Resultatet er, at iSight gengiver alle farver korrekt og knivskarpt, ligegyldig om det drejer sig om et dunkelt hotelværelse eller et solrigt køkken. Kameraet er også udstyret med en lille grøn lampe, der viser, at du deltager i en live videochat. Ved helt simpelt at dreje linsens dæksel slukkes iSight, hvorved du sikrer dit privatliv og fortæller dine venner, at du ikke længere står til rådighed for en video- eller lydchat.

Tekniske specifikationer til iSight
Systemkrav Kræver iChat AV -software (ikke inkluderet), Mac OS X v.10.2.5 eller en nyere version, 600 MHz G3-processor eller større, bredbåndsforbindelse til Internet.
Sensor 1/4" farve CCD-billedsensor, med en opløsning på 640x480 punkter (VGA)
Fokus Autofokus fra 50 mm. til uendeligt
Billedhastighed Full motion-video med op til 30 billeder i sekundet (FPS)*
Ind- og udgange FireWire til lyd, video og strøm
Lyd Indbygget, "dual-element"-mikrofon med støjfilter
Tilbehør (inkluderet) Tre monteringskonsoller til kameraet, transporthylster, FireWire-kabel, FireWire-kabelmellemstik

*Ydeevne afhænger til dels af hastigheden på din Internetforbindelse
Fremstillet til iChat AV
I samme øjeblik du slutter kameraet til computeren og tænder, begynder iChat AV at samarbejde med kameraet. Der skal ikke installeres yderligere drivere, der er ingen software at konfigurere og der er ingen tidsrøvende “wizards” imellem dig og din første videochat. Det betyder, at du er i fuld gang med din første videochat inden for sekunder snarere end minutter eller timer. iChat AV finder automatisk iSight og opretter forbindelse til det. iChat AV startes automatisk, når iSight-linsens blænde åbnes og fortæller dine venner, at du er til rådighed for video- og lydchat.


Mester i fjervægt
iSight i hylster iSight vejer ikke mere end 63,8 gram, derfor er det nemt at have i lommen eller i tasken, så det kan bruges overalt. For en sikkerheds skyld leveres iSight med et praktisk transporthylster, så det kan tages med på korte som lange rejser.

Fokus på dig
iSights linse kan autofokusere så tæt som 50 mm eller så langt som uendeligt, så ligegyldigt hvornår du er foran dit kamera, er dit billede altid skarpt og klart. iSight inkluderer også en processor på hovedkortet, der automatisk justerer hvidbalance, skarphed, farve, fokus og belysning samt filtrering af støj, hvilket sikrer, at det sendte billede altid er lyst og fokuseret, og at farverne er naturlige under alle lysforhold.

Billeder af venner Klik
Brug iSight til at tage dit eget vennebillede. Eller to eller tre. Det er nemt at vise sin nye stil til alle vennerne.

Lige et øjeblik
iChat AV gør det muligt at fjerne lydsiden, selvom der stadig filmes, hvis der skulle blive brug for en privat samtale andetsteds, mens chatten stadig holdes åben.

Billedsiden kan også fjernes
Har du brug for et privat øjeblik til at ordne håret eller gøre klar til en overraskelse? Hvis du lukker for linsens dæksel fjernes billedsiden, mens samtalen fortsætter. Hvis du vil genoptage visuel kontakt, åbner du blot linsen igen.

DKK 1.290,00
incl. moms


Image


. . .
--
iSight
Juli

-
Et kamera uden sidestykke
2003