Uovertruffen skærmkvalitet. Revolutionerende priser.

Høj opløsning. Lav pris.
Bedst som filmindustriens førende produktionsselskaber skifter til høj opløsning (HD), kan Mac-brugere føre an med den forbavsende billige 23" Apple Cinema HD Display til nu kun 19990,00 kr inkl. moms.

Med sine 2,3 millioner digitale punkter - mere end rigeligt (1920 x 1200 punkter) til at understøtte HD-indhold i dets oprindelige format, og så er der endda plads til overs - er 23"-modellen ideel sammen med en Power Mac G4.

Overraskende billig
Med en opløsning på 1680 x1050 punkter leverer den nye 20" Apple Cinema Display samme brede panoramabillede og fantastiske billedkvalitet som 23"-modellen til en ubegribelig lav pris, nemlig sølle 12990,00 kr inkl. moms.

17" Apple Studio-skærm understøtter en opløsning på 1280 x 1024 punkter - hvilket svarer til det albuerum, som du får til rådighed med en 21" CRT-skærm. Nu er der råd til mere plads på skrivebordet, da 17" Studio Display-skærm er sat ned til 6490,00 kr inkl. moms.


Energibesparelse og miljømæssige fordele
Apple-skærmene forbruger ufatteligt lidt energi. Selv 23" Cinema HD Display bruger f.eks. kun en trediedel så meget strøm som en CRT-skærm af samme størrelse. Da Apple-skærmene ikke producerer den samme mængde varme, kræver det mindre energi at afkøle et kontor eller en skole med mange skærme.

Ingen rod med ledningerne
ADC-stikket (Apple Display Connector) gør det enkelt at opstille skærmen. Et enkelt kabel med et stik, som blot skal tilsluttes, overfører alle USB- og digitale videosignaler samt strøm fra Power Mac G4 til skærmen. Nu er det slut med separate USB-kabler og netledninger, som nemt skaber rod på skrivebordet.

USB-samlingspunkt Tilslut USB-enheder
Et velplaceret indbygget USB-samlingspunkt med to porte giver mulighed for at tilslutte eksterne enheder som f.eks. printere, scannere, eksterne harddiske og et digitalt kamera.

Afbryderknap Fyr op under den
En enkelt afbryderknap foran på disse skærme gør det enkelt at tænde dem, sætte dem på vågeblus og afbryde vågeblus - med et enkelt tryk.

Lille fod. Den slanke udformning giver mere albuerum og optager betydeligt mindre plads på skrivebordet end en CRT-skærm med samme billedområde.

Hængsel Den perfekte vinkel
Alle tre skærme har en enestående vippefod, som gør det enkelt at justere synsvinklen med fingerspidserne.

Fuldstændig digital LCD-skærm med aktiv matrix. Flade skærme viser billeder, der er fri for flimmer, og med dobbelt så megen lysstyrke, skarphed og kontrast som på typiske CRT-skærme. Det højtydende grafikkort, som Power Mac G4 og PowerBook G4 er udstyret med, leverer et fuldstændig digitalt signal fra computeren til den flade Apple-skærm. Det giver uforvrængede billeder hele tiden. Takket være den helt igennem digitale løsning er det ikke nødvendigt at omforme det digitale signal til et analogt signal. En sådan omformning medfører uundgåeligt en ringere billedkvalitet, da oversættelsesfejl ofte er årsag til skærmforvrængning.

Gennemført digital grænseflade. Det digitale signal leverer uforvrængede billeder, der i modsætning til andre flade skærme aldrig skal justeres.

Bred synsvinkel. Med den bedste LCD-teknologi til bred synsvinkel på markedet får du uovertruffen farvekvalitet, selv når du sidder forskudt i forhold til skærmen.

Lynhurtig punktopdatering
Du er hurtig, og det er en Power Mac G4 også. Det er også en faktor, man skal tage i betragtning, når man overvejer at købe en digital skærm. En digital skærm skal nemlig ikke blot vurderes efter, hvor skarpt stillbilleder vises på skærmen, men også efter hvordan den reagerer under normale arbejdsvilkår. Apples flade skærme er udviklet til at vise almindelige videofilm og spilgrafik uden brug af noget ekstraudstyr.

Se lige farverne. Apples skærme er de eneste SWOP-certificerede* LCD-skærme med den luminans og det farveområde, der skal til for at kunne frembringe samme lysstyrke og indtryk som på papir.

Ensartede farver. Den digitale teknologi giver ensartede farver over hele skærmen og bevarer også farvekvaliteten over tid.

Stabile farver. Den fuldstændigt digitale LCD-skærm er immun over for varme, luftfugtighed og elektromagnetiske felter, der kan påvirke farverne på en CRT-skærm.

Nem at kalibrere. For at opretholde ensartede farver på skærm og på udskrift kan man benytte eksterne kalibreringsenheder, der kan oprette specielle beskrivelser til brug sammen med Apples ColorSync-hjælpefunktion.

Lysstyrke

Dobbelt så megen lysstyrke, skarphed og kontrast som på en CRT-skærm.

Bred synsvinkel

Bred synsvinkel sikrer optimal synlighed og farvemæssig ydeevne.

Nem at kalibrere

Farver, der er lette at kalibrere vha. måleværktøjet GretagMacbeth Eye-One.

DVI-naar-ADC-adapter

Med Apples DVI til ADC-mellemstik (ekstraudstyr) kan du slutte endnu en skærm til PowerBook.