iBook og Panther iBook G4. Den billigste bærbare G4-computer nogensinde.

Kunne du tænke dig en usædvanlig kraftfuld bærbar computer til en overkommelig pris? Så vælg en iBook G4, verdens mest populære bærbare computer. Med en superhurtig PowerPC G4-processor med hastigheder på op til 1,2 GHz, ny arkitektur, et "slot-loading" optisk drev, forbedrede trådløse funktioner og den imponerende hastighed og stabilitet i Mac OS X 10.3. "Panther" sikrer iBook G4 virkelig imponerende ydeevne til de daglige aktiviteter. Og med priser helt ned til DKK 9.490.- incl. moms

Slot-loading

iBook passer perfekt til de daglige sysler - surfe på Internet, modtage og sende e-post, chatte, lave lektier, spille spil, lytte til cd'er, se film på dvd og oprette din egen musik - og den kan snildt være i din rygsæk og passer godt til dit digitale liv.

Du kan gå, hvorhen du vil. Du kan gøre, hvad du vil.

Specifikationer for 12"

Batteriet i iBook G4 har en ekstra lang driftstid. Uanset om du vælger en 12,1" iBook eller en 14,1" iBook, vil du få glæde af et batteri med en driftstid på 6 timer. Mange almindelige bærbare computere har kun batterier med halv så lang driftstid. Mindre end halvdelen. Ikke iBook G4. Takket være den specielle funktion til energibesparelse, der er indbygget i PowerPC G4-processoren, ATI Mobility Radeon 9200-grafikprocessoren og selve Mac OS X Panther, har iBook G4 et meget lavt energiforbrug. Resultat: Du kan arbejde uafbrudt i meget længere tid.

Specifikationer for 14"

12,1" iBook vejer kun 2,2 kg og er den letteste bærbare alt-i-et-computer på markedet. Og 14,1"-modellen vejer kun 2,7 kg. Mange skolebøger vejer mere end de to iBook-modeller. Udover at være en letvægter er iBook G4 også tynd, og med sine 3,42 cm er denne imponerende bærbare computer lille nok til at kunne være i en rygsæk og let nok til, at man kan bære rundt på den hele dagen.

Brug for stor ydeevne?

Du kan bestille din iBook med en 1 GHz eller en 1,2 GHz PowerPC G4-processor med Velocity Engine og 512 K Level 2-buffer. Kan du sige “hurtig”?. For at gøre hastigheden så høj som mulig har vi parret G4-processoren med en hurtig 133 MHz systembus og 256 MB RAM, der øger hastigheden på beregninger og gør dine programmer lynhurtige. Og du vil også blive glad for at høre, at du kan udvide hukommelseskapaciteten til fantastiske 1,25 GB RAM. Hvor mange programmer vil du gerne kunne afvikle ad gangen?

60 GB-harddisk

Alle systemer leveres veludstyrede. Rummelige harddiske med en kapacitet på op til 60 GB. Med iBooks kombinerede "slot-loading" drev kan du se dvd'er, afspille musik og brænde dine egne data- og musik-cd'er. Og hvis du vil brænde dvd'er, mens du er på farten, kan du bestille en 14" iBook med Apples imponerende SuperDrive.

AirPort Extreme

AirPort Extreme er indbygget i 1,2 GHz iBook G4 og fås som ekstraudstyr til andre modeller. Du kan også inkludere et Bluetooth-modul som ekstraudstyr og oprette trådløse forbindelser til en lang række eksterne enheder. Indbygget FireWire, USB 2.0 og en lang række andre udvidelsesmuligheder byder på utallige funktioner til kommunikation og dataoverførsel.

En imponerende skærm

Begge iBook-modeller har en fremragende opløsning på 1024 x 768 punkter - ideelt til alt lige fra arbejde med regneark til fremvisning film og digitale fotografier i millioner af farver. Desuden kan iBook-skærmen skaleres, igen med millioner af farver, til specielle spil og programmer, der er optimeret til opløsninger på 800 x 600 og 640 x 480 punkter. Og begge modeller leveres med en ATI Mobility Radeon 9200-grafikprocessor med 32 MB skærmhukommelse og understøttelse af AGP 4x til 3D-grafik, der puster liv i dine spil.

Nyd den digitale livsstil

iLife

Du kan altid finde på flere fantastiske ting at bruge iBook til. Især fordi alle iBook-computere leveres med hele viften af iLife ’04-programmer — iTunes, iMovie, iPhoto, GarageBand og iDVD. Apples prisbelønnede softwarepakke gør dig i stand til at oprette dine egne musik-cd'er, organisere dine digitale fotografier, redigere film i høj kvalitet, skrive din egen musik og oprette dvd-projekter. Desuden er alle programmerne integrerede og arbejder sammen uden problemer, så du kan nemt bruge dine fotografier i iMovie og sange fra iTunes-musikbiblioteket i iMovie, iPhoto og iDVD. Du finder ikke den slags programmer på en pc.

  1. Kræver Apple-videomellemstik, som sælges separat.
  2. Til trådløs Internetadgang kræves et AirPort Extreme-kort, en AirPort Extreme-base og en konto hos en Internetudbyder (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort Extreme. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.
  3. Kræver passende Internet- og telefonforbindelse. Din Internetudbyder understøtter muligvis ikke alle v.92-funktioner. Modemmet fungerer efter v.90-standarden, hvis v.92-tjenesterne ikke udbydes. Den faktiske overførselshastighed er lavere. Hastigheden afhænger af forbindelsen og andre faktorer.