Kan du huske pakken med 64 stykker farvekridt? Her har du en pakke med 65.536 farver. Alt ser bedre ud i farver. Med iPod photo lyder det også bedre. Vælg mellem 30 GB eller 60 GB modeller fra kun Kr. 2.799 og tag hele musikbiblioteket med dig - op til 15.000 sange og albumbilleder i alle farver - eller helt op til 25.000 fotografier i lommen.

iPod photo desde un ángulo

Få billeder til musikken

Den originale iPod ændrede den måde, du lytter til musik på, fordi du pludselig fik plads til tusindvis af sange i lommen. Nu ændrer iPod den måde, du ser din musik på, med en knivskarp farveskærm. Gennemse dine spillelister via livlige menuer, gennemse albumbilleder og forsider til lydbøger, mens du er på farten, eller spil sjove spil, og se dine kalendere i farver. iPod photo giver dig selvfølgelig også mulighed for at tage minderne med dig sammen med musikken. Vælg mellem en superslank 30 GB model eller en rummelig 60 GB model fra kun 3.599 kr. Overfør derefter dine fotografier fra en Mac eller PC, og se dem i farver - hvor som helst - komplet med indbygget baggrundslys. iPod photo er dit personlige og bærbare underholdningsbibliotek og ser lige så godt ud, som den lyder.

Snup en prøvetur

iPod photo er ligesom sine berømte søskende udstyret med Apples klikhjul, som hele branchen misunder den. Brug det til at navigere i din musik og dine fotografier i 65.536 farver. Skærmen på iPod photo er skarpere end nogensinde takket være en opløsning på 220 x 176 punkter. Drej hjulet til musikken, og rul nemt gennem gennem dusinvis af spillelister, hundredvis af album eller tusindvis af sange.

25 miniaturer til fuldt format

Eller fremhæv billeder. iPod photo kan vise 25 miniaturer i alle farver ad gangen. Og du kan rulle gennem dem på samme måde, som du ruller gennem sangtitler. Hurtigt. Rul bare med hjulet for at se mere. Og når du støder på et billede, du gerne vil se for sig selv, skal du blot klikke på knappen i midten - voilá. Ingen bliver nødt til at sige “appelsiiiin”, så længe iPod photo er i nærheden. Ligegyldigt om du hører musik eller kigger på billeder, kan du være sikker på at være et stort smil .

Slut iPod til dit fjernsyn.

Få point på pluskontoen for at dele

Og hvis du synes, at alle omkring dig skal smile sammen med dig , så er det også nemt med iPod photo. Selvfølgelig kunne du lade dem rulle med hjulet selv, men her er en måde, hvorpå du også kan få ekstra point for stil. Brug etAV-kabel (ekstraudstyr), og slut iPod photo til en projektor eller et fjernsyn. Du kan tryllebinde familie og venner med en fantastisk multimedieoplevelse, når du viser dem et imponerende lysbilledshow akkompagneret af den musik, du allerede har på iPod photo. Selvfølgelig kan du vælge sang, album eller spilleliste. Og nu vi er ved alt det smarte, så optimerer iPod photo alle dine billeder, så de passer til et fjernsyn med standardskærm (4:3) eller et fjernsyn med en bred skærm (16:9).

Synkroniser, kig og lyt

iTunes giver dig mulighed for at importere billeder direkte til iPod photo fra en mappe på harddisken på din Mac eller PC. Har du brugt tid på at organisere dine billeder vha. iPhoto på en Mac eller med Adobe Album 2.0 eller Adobe Photoshop Elements 3.0 på en PC? iTunes belønner din flid ved at importere de fotoalbum, du har fremstillet i iPhoto, eller de samlinger, du har fremstillet i Album eller Elements. Du kan vælge mellem dem på menuen Fotos i iPod photo.

Kopier fotografier

Men vent, der er mere endnu. iPod photo har endnu mere robuste funktioner til automatisk synkronisering. Nu tilbyder iTunes ud over branchens bedstemusiksynkroniseringogså fantastisk fotosynkronisering . Opdater din samling af fotografier ved at tilføje billeder eller oprette nye album - næste gang du slutter iPod photo til din Mac eller PC vha. det medfølgende USB 2.0-kabel eller etFireWire -kabel (ekstraudstyr), synkroniserer iTunes automatisk din fotosamling. Fik vi nævnt, at iTunes 4.7.1 også automatisk synkroniserer albumbilleder? Det er rigtigt. De albumbilleder, du henter, når du køber musik fra iTunes Music Store, overføres til iPod photo sammen med musikken. Så mens iPod photo afspiller dine sange, kan du nyde albumbilleder - i farver, selvfølgelig - på skærmen, mens der afspilles.

Få glæde af batteriets forlængede levetid

Uanset om du befinder dig på et fly eller er ude på en lang vandretur, og du har planlagt at lytte til musik i timevis, kan du regne med iPod photo. Når den er fuldt opladt, får du op til 15 timers uafbrudt musik eller op til 5 timers uafbrudt lysbilledshow med musik.(2)Brug det medfølgende USB 2.0-kabel, et FireWire-kabel (ekstraudstyr) eller den praktiske iPod photo Docktil hurtigt at oplade batterierne.

  1. Musikkapacitet er baseret på 4 minutter pr. sang og 128 Kbps AAC-kodning; fotokapacitet er baseret på fotografier, der er overført fra iTunes, og som kan vises på iPod.
  2. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes. Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.
Gray line