Udforsk Internet, chat med vennerne, læs lektier, spil - du kan endda brænde dvd'er og cd'er og dermed fremstille dine egne videoer eller musikalske mesterværker. På din yndlingscafé. Klokken 2 om natten. Med indbyggede trådløse funktioner og 512 MB hukommelse som standard indeholder iBook G4 alt det, du skal bruge, når du pakker din digitale livsstil ned i en rygsæk - til priser fra Kr. 8.199,-

Slot-loading

Dit digitale liv - til at tage med

iBook G4, der har en hurtig PowerPC G4-processor, hastigheder på helt op til 1,42 GHz, et SuperDrive (dvd-brænder) og op til 1,5 GB hukommelse, introducerer imponerende ydeevne og fleksibel mobilitet til arbejde og leg i hverdagen. iBook G4 leveres endda med alle Apples iLife '05 -programmer, så du kan redigere film, sammensætte og bestille en bog med dine fotografier, indspille dine egne sange m.m. - lige så snart du har pakket den ud. iBook G4 er en digital løsning, som du kan tage med overalt.

Mac OS X - Tiger

Bærbar kat

iBook leveres med Mac OS X Tiger, den nyeste version af verdens mest avancerede operativsystem. Tiger indeholder mere end 200 nye funktioner, inklusive Spotlight, der er et lynhurtigt søgeværktøj, så du kan finde alt på computeren lige så hurtigt, som du kan skrive, og Dashboard, hjemsted for de praktiske widgets, som giver dig adgang til opdaterede oplysninger som f.eks. benzinpriser og biografernes repertoire(1). Med Tiger er din iBook et fint instrument, som lader dig fokusere på de opgaver, der skal løses, hvad enten du synkroniserer musik til din iPod, opretter et familiealbum med fotografier vha. iPhoto eller spiller de nyeste 3D-spil.

Du kan tage den med dig

Indbygget trådløs funktion på alle iBook G4 betyder, at du kan arbejde og lege overalt. Med AirPort Extreme-teknologien kan iBook komme på nettet fra ethvert Wi-Fi-adgangspunkt, hvad enten det er på hotellet eller i en boghandel. Med en AirPort Extreme- eller AirPort Express-base i dit værelse eller på kontoret kan du oprette forbindelse fra din bløde sofa. Og det inkluderede Bluetooth 2.0+EDR-modul giver dig mulighed for at oprette trådløs forbindelse til et bredt udvalg af enheder - lige fra mobiltelefoner til trådløse tastaturer. iBook har desuden en imponerende batteritid på seks timer, så den kan arbejde lige så længe, som du kan.

14? specifikationer12? specifikationer

Som den letteste bærbare computer på markedet vejer en 12,1" iBook G4 kun 2,2 kg. Modellen på 14,1" vejer kun sølle 2,7 kg. Mange bøger vejer mere end dem begge. iBook G4 er også slank - helt præcist 3,42 cm. - og så er den også lille nok til at ligge i rygsækken og let nok at bære rundt på hele dagen.

Rulleanimation

Rul videre

Rulning gennem websider eller store dokumenter med et pegefelt er en udfordring for selv de mest forhærdede fingre. Derfor er hver eneste iBook G4 udstyret med et nyt pegefelt med rullefunktion. Du skal bare trække to fingre hen over pegefeltet for at rulle lodret eller vandet eller panorere rundt i det aktive vindue. Du kan ændre denne funktion, så den opfylder dine behov: Tilpas pegefeltets indstillinger, eller slå rulning helt fra via Systemindstillinger.

Fald for iBook

Nu er hver eneste iBook G4 udstyret med Apples Sudden Motion Sensor til beskyttelse af dine mest værdifulde aktiver: Dine data. Sudden Motion Sensor registrerer ændringer i akseplaceringen og hurtige bevægelser. Hvis du kommer til at tabe iBook, parkerer Sudden Motion Sensor med det samme skrivehovederne på harddisken, så de ikke ridser disken ved faldet, hvorved risikoen for skader formindskes, og dine chancer for at redde værdifulde data forøges. Når Sudden Motion Sensor registrerer, at iBook G4 står lige igen, låses skrivehovederne automatisk op.

Ydeevne, der er lige til at gå i ekstase over

Du kan bestille en iBook med en 1,33 GHz eller 1,42 GHz PowerPC G4-processor med Velocity Engine og 512 K Level 2-buffer. Apples ingeniører har maksimeret hastighederne ved at sætte G4-processoren sammen med en hurtig systembus på 133 eller 142 MHz og 512 MB indbygget hukommelse, så der er blevet sat fart på udregningerne og liv i programmerne. Det vil glæde dig at høre, at du kan udvide hukommelseskapaciteten til hele 1,5 GB hukommelse, hvilket betyder, at du kan afvikle mange programmer samtidig.

Alle systemer leveres veludstyrede. Rummelige harddiske med en kapacitet på op til 100 GB. Med iBooks kombinerede drev (slot-loading) kan du se dvd'er, afspille musik-cd'er samt brænde cd'er med både data og musik. Og hvis du også gerne vil brænde dvd'er, mens du er på farten, leveres 14" iBook G4 med Apples fantastiske SuperDrive.

Et imponerende syn

Begge iBook-modeller har en fremragende opløsning på 1024 x 768 punkter - ideelt til alt lige fra arbejde med regneark til fremvisning af film og digitale fotografier i millioner af farver. Desuden kan iBook-skærmen skaleres, igen med millioner af farver, til specielle spil og programmer, der er optimeret til opløsninger på 800 x 600 og 640 x 480 punkter. Og de leveres begge med en ATI Radeon 9550 -grafikprocessor med 32 MB skærmhukommelse og understøttelse af AGP 4x, som sikrer fænomenal 3D-grafik, der sparker liv i dine spil.

  1. Widgets med nyheder og tv-oversigter er ikke inkluderet med Mac OS X Tiger, men leveres gratis af tredjeparter og kan hentes via Internet.
  2. Kræver kompatibel Internet- og telefonforbindelse. Din Internetudbyder understøtter muligvis ikke alle v.92-funktioner. Modemmet fungerer efter v.90-standarden, hvis v.92-tjenesterne ikke udbydes. Den faktiske modemhastighed er lavere. Hastigheden afhænger af forbindelsens kvalitet og andre faktorer.
  3. Kræver Apple-videomellemstik, som sælges separat.