- - - -

Velkommen til det bedste fra begge verdener. Nu da iPod og iPod photo er en og samme ting, kan alle hvide iPod-modeller prale af en farveskærm - ideel til albumomslag og afspilning af lysbilledshow - fra kun Kr. 2.399.- Vælg mellem 20 GB- og 60 GB-modeller, og tag op til 15.000 sange eller helt op til 25.000 fotografier med i lommen. Til Mac og PC.

iPod

Alting lyder bedre i farver

Den originale iPod ændrede den måde, du lytter til musik på, fordi du pludselig fik plads til tusindvis af sange i lommen. Nu ændrer den måden, du ser din musik på, med en knivskarp farveskærm. Gennemsøg spillelister via livagtige menuer, tag den på tommelen gennem albumomslag, og spil og se kalendere i farver. Eller synkroniser fotografier, og se dem i farver, overalt. iPod, der er dit personlige og bærbare underholdningsbibliotek, ser lige så godt ud, som den lyder.

Snup en prøvetur

iPod er udstyret med det samme berøringsfølsomme Apple-klikhjul, som blev introduceret på iPod mini. Brug det til at navigere i din musik på iPods skærm med 65.536 farver og en opløsning på 220x176 punkter. Drej hjulet, og rul nemt gennem dusinvis af spillelister, hundredvis af album eller tusindvis af sange.

25 miniaturebilleder på skærmen

Eller fremhæv billeder. iPod kan vise 25 miniaturebilleder i farver ad gangen, og du kan rulle gennem dem på samme måde, som du ruller gennem sangtitler. Når du støder på et billede, du gerne vil se for sig selv, skal du blot klikke på knappen i midten og voila. Ingen bliver nødt til at sige "appelsiiiin", så længe iPod er i nærheden. Ligegyldigt om du hører musik eller kigger på billeder, kan du være sikker på at være et stort smil .

iPod i hånden

Hitparade dagen lang

Med iPod kan du afspille musik i op til 15 timer på en enkelt batteriopladning.(2) Forestil dig: Du kunne flyve fra New York til Paris og stadig have timer tilbage at lytte i, mens du vandrer ned ad Champs Elysées. Mens du er på farten, sørger iPod for at gøre dig opmærksom på batteriniveauet, og når den tid kommer, er iPod hurtig at genoplade. Slut den til computeren eller til en stikkontakt (vha. den medfølgende oplader), og du kan oplade iPod på små to timer.

iTunes Music Store

Synkroniser, kig og lyt

iTunes, den perfekte makker til iPod, gør det muligt for dig nemt at opbygge og håndtere din digitale lydsamling. Gennemsøg den indbyggede iTunes Music Store med mere end 1.000.000 sange, 10.000 lydbøger og 3.000 podcasts. Jazz, pop eller hiphop. Mysterier, memoirer eller spændingsromaner. Komedie, nyheder eller politik. Fra læsestof til radioudsendelser - iTunes Music Store har det hele. Hent det, du har brug for, og synkroniser derefter alting - inklusive album i farver, grafik til lydbøger og podcasts - med din iPod vha. det medfølgende USB 2.0-kabel eller et FireWire-kabel (ekstraudstyr). Du kan endda tage dine fotografier med på turen, enten via iTunes eller iPod Camera Connector. Når du synkroniserer, vises alting på iPod, så du kan se og lytte, når du vil, overalt.

Knappen Importer i iTunes

Og når det kommer til de cd'er, du allerede har, gør iTunes det nemt at overføre dine yndlingssange og -album. Bare læg en cd i din Mac eller PC, og klik på knappen Importer. Du kan importere musik i en række formater, som f.eks. MP3 eller AAC, og i lige den kvalitet, du foretrækker. Vælg Apple Lossless-formatet, så du får en lydkvalitet, der ikke kan skelnes fra en cd, men som kun fylder ca. halvdelen af den originale arkivstørrelse. Og med understøttelsen af USB 2.0 og FireWire kan du overføre musik fra en hel cd til iPod på bare 5 sekunder eller mindre.

  1. Musikkapacitet er baseret på 4 minutter pr. sang og 128 Kbps AAC-kodning; fotokapacitet er baseret på fotografier, der er overført fra iTunes, og som kan vises på iPod.
  2. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes. Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.