- - - -

Fyld dit hjem med lyd, ikke udstyr til stereoanlægget. Hav din musiksamling ved hånden, ikke på utallige cd'er. Oplev digital musik på en ny måde. iPod Hi-Fi, der fås til DKK 2.899,00 incl. moms leverer krystalklar kvalitetslyd i et rent, kompakt design. Hør, hør.

iPod i den indbyggede Universal Dock

Hvad blev der af stereoanlægget?

Du skal bare sætte iPod(1) i den indbyggede Universal Dock og lytte til digital musik, som du aldrig har hørt det før. iPod Hi-Fi leverer naturlig lyd, der fylder rummet - fra den mørkeste bas til den lyseste diskant. Luk øjnene, og du vil tro, at du lytter til en hær af højttalere. Men iPod Hi-Fi måler kun 43,2 x 16,8 x 17,5 cm.

Virtuos forestilling

iPod Hi-Fi, der er lige så fleksibel, som den er kompakt, er udstyret med velgennemtænkte betjeningsmuligheder, som gør det til en sand fornøjelse af afspille musik. Brug den inkluderede Apple Remote til at betjene musikafspilningen fra en hvilken som helst stol i huset. Oplad iPod via iPod Hi-Fi Dock, mens du afspiller musik. Eller tag din musik med på farten takket være spændingen fra et(2) D Cell-batteri. Alt dette gør iPod Hi-Fi ret speciel. Ligesom iPod.

  1. iPod sælges separat.
  2. D Cell-batterier medfølger ikke.


. . .
-
iPod Hi-Fi
februar ...

-
Stereoanlæg
2006