Hvad får du, når du anbringer op til 2 GHz af den reneste Intel Core Duo-kraft, et iSight-kamera, Front Row, iLife ’06 og en 13" blank, bred skærm i et slankt kabinet? Mere end du troede muligt for mindre, end du troede muligt. Mød MacBook til priser fra kun
DKK 8.669,00 incl. moms.

Intel Core Duo-processor

Meget mere for pengene

Nu er Intel Core Duo lige så rimelig i pris, som den er kraftfuld. Med MacBook får du verdens hurtigste mobile arkitektur i en smukt designet bærbar, der er billigere end mange klodsede og langsommere modeller. Det er som at få en sportsvogn for prisen på en scooter. Selvfølgelig indeholder MacBook meget mere end den gennemsnitlige vogn: Op til 80 GB harddisk, mulighed for SuperDrive til dvd-brænding, indbygget Bluetooth, klargjort til trådløst AirPort-netværk (802.11g) og op til 2 GB RAM. Og for første gang nogensinde kan du vælge mellem en kridhvid model og en elegant sort.

Venner for iLife

iLife ’06

Alle MacBook-modeller leveres med iLife ’06- en fantastisk pakke med programmer, der gør det nemt at leve det digitale liv. Brug iPhoto til at dele hele fotoalbum i høj opløsning med alle, der har en e-postadresse. Optag dine egne sange og podcasts med GarageBand. Bliv uafhængig filmproducent med iMovie HD og iDVD. Og tag så alle de ting, du har fremstillet på MacBook, og del dem på internet via iWeb med et enkelt klik (2). Du skal bare tænde for MacBook - så er du allerede halvt færdig.

Front Row med Apple Remote

Tag den med rundt

MacBook-funktioner Front Row, så du kan navigere i dine film, din musik, dine fotografier m.m. vha. den medfølgende Apple Remote - uanset hvor du befinder dig. Vis et improviseret lysbilledshow af din ferie på din yndlingscafe. Vis din seneste iMovie på toget. Se en dvd i sengen. MacBook og Front Row giver dig den bedste plads i huset (eller ude af huset).

Alle smiler

Se godt efter. Kan du se det lille objektiv i kanten af skærmen? Det er MacBooks indbyggede iSight-kamera. Brug det til at videochatte blot ved at åbne iChat AV og klikke på et symbol for en ven (eller tre). Eller fyr op under Photo Booth, og tag nogle snapshots med iSight, fjol lidt rundt med seksten sjove effekter, hvorefter du kan beundre dit værk. Med det lille kamera kan du også optage video, der kan bruges på internet. Du skal bare åbne iMovie og starte festen. Herfra er det nemt at få dit talende ansigt på internet vha. iWeb (2). Det lyder sjovt.

Skærm

Absolut fremragende

Takket være en 13,3" blank, bred skærm, der har 79% større lysstyrke og 30% større billedområde end den foregående iBook, leverer MacBook den perfekte kombination af punkter og bærbarhed. Fotografier ser skarpere ud. Film afspilles mere levende. Selv dagligdags opgaver som udforskning af internet og læsning af e-post har taget en helt ny drejning.

Udnyt gangspunkter til internet (hotspots)

De indbyggede trådløse funktioner i MacBook bringer “world” tilbage i “World Wide Web”. Hvis der er et trådløst adgangspunkt i nærheden, kan du oprette forbindelse til internet. Der er ingen grund til at bruge kostbar tid på at konfigurere din computer. Du skal bare åbne den. MacBook finder automatisk trådløse netværk i området og spørger dig høfligt, om du vil oprette forbindelse til dem. Og det er det. Hold din blog ajour, del weekendens tur som en photocast, eller chat med dine venner. Til enhver tid, overalt.

MacBook: Den mest avancerede bærbare Mac til en overkommelig pris nogensinde.

  1. Tests udført af Apple i maj 2006 med testmodeller af 2 GHz MacBook og produktionsmodeller af 1,42 GHz PowerPC G4-baserede iBook G4. SPEC er et registreret varemærke tilhørende Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC); se www.spec.org, hvis du vil vide mere. Sammenligningerne blev udført vha. IBM-compileren og en betaversion af Intel-compileren til Mac OS.
  2. Nogle funktioner kræver .Mac. .Mac-tjenesten kan benyttes af personer på 13 år og derover. Kræver betaling af årligt gebyr for medlemskab og internetadgang. I henhold til gældende betingelser.
  3. Noget ekstraudstyr skal installeres af Apple på fabrikken; andet kan tilføjes hos en autoriseret Apple-forhandler.
 

 
 
. . .
-
MacBook
maj ...

-
Intel Core Duo
2006