Apple-serverløsninger

Arkivering og udskrivning
Xserve er en højtydende løsning, der er til at betale sig fra. Den leverer kraftfulde arkiv- og udskriftstjenester til Mac-, Windows- og UNIX-systemer i hele din organisation.
Administration fra skrivebordet
Xserve får det bedste ud af dine netværksressourcer - og din administrators tid - ved at forenkle administrationen af skrivebordscomputere og arbejdsgrupper.
Webserver
Xserve er en ideel platform til anvendelse af kraftfulde webløsninger - let, stabilt og prismæssigt overkommeligt.
Streaming af medier
Xserve og Mac OS X Server kombineret med QuickTime, som er industristandardplatformen til digitale medier, leverer en kraftfuld og brugervenlig løsning til streaming af medier på flere platforme.

Ekstra software

Apple Remote Desktop 3
Nem skrivebordsadministration.
WebObjects
Den nemmeste metode til oprettelse af kraftfulde internettjenester.
Xserve Vi præsenterer den nye Xserve. Quad Xeon 64 bit server.

Xserve indeholder fænomenal kraft og branchens førende funktioner i en stabil, 1U-rackmonteret server, der nemt kan indpasses i alle netværksmiljøer. Og denne prisbelønnede UNIX-baserede server er lige blevet udstyret med 5 gange så stor ydeevne som Xserve G5 (1)takket være 64 bit Intel Xeon-processoren med 4 kerner.Ekstra funktioner på hovedkortet inkluderer op til 2,25 TB lagringsplads, to PCI Express-pladser med 8 baner, dual Gigabit Ethernet og et kombineret drev. Med alt dette sikrer Xserve den stabilitet, du har brug for, og den ydeevne, du ønsker, til priser fra kun Kr. 24.999,- incl. moms

Intel Xeon-processor

Femte generation af Xserve er fyldt med funktioner, der er designet til at opfylde dine behov. Med kraften fra Intel "Woodcrest" Xeon-processoren med to kerner med en hastighed på op til 3,0 GHz har dette 64 bit system med fire kerner en ydeevne, der er op til 5 gange hurtigere end Xserve G5 (1). Fleksibel lagringsplads, der understøttes af både SATA og SAS, samt op til 2,25 TB intern kapacitet. Intern ATI Radeon X1300 PCI Express-grafikkort er inkluderet med en mini-DVI-udgang med VGA-understøttelse. To redundante strømforsyninger giver ekstra fred i sindet. Og du kan betjene det hele fra den anden ende af lokalet eller den anden ende af verden takket være integreret "lights-out"-administrationshardware og kraftfuld, brugervenlig software.

Fleksibel styrke

En PCI Express-baseret arkitektur med stor ydeevne omfatter en ultrahurtig 1,33 GHz frontside-processorbus og enorm I-/O-ydeevne, inklusive to tilgængelige x8 PCI Express-pladser. Med avanceret ECC-databeskyttelse og FB-DIMM-hukommelse med stor båndbredde har Xserve en 256 bit bred hukommelseskontrolenhed med en ydeevne på op til 21,3 GB/sek. til hovedhukommelse og understøttelse af op til 32 GB 667 MHz DDR2 ECC RAM med avanceret databeskyttelse.

Mac OS X Server

Seriøse tjenester

Xserve leveres med Mac OS X Server, det UNIX-baserede operativsystem, der inkluderer en komplet pakke med standardbaserede netværkstjenester. Foruden hurtige arkiv- og udskriftstjenester tilvejebringer Mac OS X Server administration på tværs af platforme, billede- og sikkerhedsfunktioner og samarbejdsfunktioner, der problemfrit integreres med brugeroplevelsen. Der er også understøttelse af POP- og IMAP-post, ftp, QuickTime Streaming Server, DNS og DHCP - lige fra kassen. Og da en licens Mac OS X Server til et ubegrænset antal klienter er inkluderet uden ekstra omkostninger, kan du spare hundredvis, ja tusindvis af kroner på licensafgifter.

Rack med Xserves

Anbring det i stabler

Med en tykkelse på kun 4,4 cm gør Xserve 1U form, at du kan anvende en formidabel række processorer i et 42U-rack, der på bedste vis udnytter gulvpladsen i dit serverrum eller datacenter. Denne rackoptimerede server tilbyder fænomenal processorkraft, enorm lagringskapacitet, op til 2,25 GB, og værktøjer til ekstern administration, der gør den ekstremt nem at anvende og vedligeholde. Xserve, der er baseret på Intels optimerede "Woodcrest" Xeon-processor, maksimerer serverens ydeevne og formindsker krav til strømforbrug og køling.

Porte og pladser

Hver Xserve har to FireWire 800-porte, en FireWire 400-port, to USB 2.0-porte og en seriel DB-9-standardport. To åbne PCI Express-pladser med 8 baner sikrer uafhængig ydeevne på op til 2 GB/sek. hver. En plads kan konfigureres som en PCI-X-plads og blive kompatibel med de udvidelseskort, du allerede har. Og med den nye indbyggede grafikfunktion med mini-DVI-udgang og understøttelse af branchens VGA-standardskærme og switches til tastatur, video og mus kan du bruge en skærm uden at bruge en værdifuld udvidelsesplads.

Xserve-porte

"Lights-out"-administration

Uanset hvor du befinder dig - rundt om hjørnet eller på den anden side af jorden - har du altid styr på tingene med "Lights-out"-administrations-processoren, der er integreret i Xserve. Det er den ultimative fjernbetjening, der sikrer, at du kan slå systemer til og fra eller genstarte fra en ekstern Ethernet-forbindelse. Der kræves ingen ekstra indkøb af hardware eller software - alt, hvad du skal bruge for at frigøre dig selv fra serverlokalet, er inkluderet. Og dine administrationssessioner er altid krypteret for at sikre anonymitet og datasikkerhed.

  1. Baseret på anslåede SPECint_rate_base2000-resultater. Test er udført af Apple i juli 2006 med testmodeller af 3 GHz Mac Pro-enheder og produktionsmodeller af Dual 2,3 GHz Xserve G5-enheder. SPEC ® er et registreret varemærke tilhørende Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC); se www.spec.org, hvis du vil vide mere.