Musik, videoer, podcasts, lydbøger og nu spil.

Så er det tid for verdens bedste musikafspiller at indtage scenen til endnu en optræden. Med den nye iPod er hele verden din scene. Med en 30 GB eller 80 GB iPod i hånden passer musikvideoer, dine egne film og videopodcast fint ved siden af nye iPod-spil, lydbøger, fotoalbum og, selvfølgelig, et helt bibliotek af musik - op til 20.000 sange, faktisk. Til priser fra Kr. 2.199,- incl. moms er iPod et vidunder i lommeformat.

80 GB

Hold øje med pladsen

Hvor meget kan din lomme indeholde? Det er op til dig og iPod. Den kan indeholde op til 20.000 sange, op til 25.000 fotografier og op til 100 timers video - eller en kombination heraf (1). Så du kan søge gennem musikvideoer på iTunes Store, hente dem, du vil have, og derefter synkronisere dem til din iPod. Det samme gælder for nye iPod-spil, sange til 8 kr, populære lydbøger og et helt univers af gratis podcasts. Værsgod. Fyld den op.

iPod i Dock

Gør som det passer dig

Fra etuier til bil-sæt kan du udstyre din iPod med tilbehør, der er specielt fremstillet til den. Vælg en Universal Dock til mere praktisk synkronisering. Tilføj iPod Hi-Fi, og fyld rummet med lyd. Synkroniser fotografier på farten vha. iPod Camera Connector. Tilslut en stemmeoptager, så du kan tage lydnoter. Og hvis du køber fra Apple Store på internet, kan du endda få graveret dit navn eller en besked på iPod.

Spil hele dagen

Skærmen iPod oplades

Med al den musik ved hånden har du måske slet ikke lyst til at holde op med at lytte. Så er det heldigt, at iPod kan afspille lyd i op til 20 timer (2). Eller hvis du hellere vil kigge, kan du hvile dine øjne på knivskarpt videoindhold i op til seks en halv time (3).

iPod set forfra, i 3/4-vinkel, i 7/8-vinkel og fra siden.

Rejs let

Det kan være et mirakel. Ellers kan det være svært at forklare præcist, hvordan 30 GB (4) lager kan være i en iPod, der er over 30% tyndere end den tidligere model. Eller hvordan en 80 GB iPod kan have den samme størrelse som den tidligere 60 GB model havde. Uanset hvordan det gik til, betyder det, at du kan tage hele din musiksamling - plus et pænt udvalg af videoer - med dig overalt. Og en 60% lysere, mere levende skærm giver dine albumbilleder, fotografier og videoer et ekstra pift.

Søg og nyd

Blandt 20.000 sange kan det være svært at finde det, du gerne høre - med mindre du har en iPod. En ny grænseflade sikrer, at du kan søge i iPod vha. det patenterede klikhjul. Og hvis du er fan af livealbum, klassiske værker eller andet, der lyder bedst, når det ikke afbrydes, understøtter iPod uafbrudt afspilning, der går fra en sang til den næste uden pauser.

 
  1. Sangkapacitet er baseret på 4 minutter pr. sang og 128 Kbps AAC-kodning; faktisk kapacitet varierer efter indhold. Fotokapaciteten er baseret på fotografier, der er overført fra iTunes, og som kan vises på iPod. Videokapacitet er baseret på H.264 1,5 Mbps video ved en opløsning på 640 x 480 kombineret med 128 Kbps lyd; faktisk kapacitet varierer efter indhold.
  2. Op til 20 timers batteritid gælder ved musikafspilning på 80 GB modellen.
  3. 6,5 timers batteritid gælder for 80 GB modellen og er baseret på H.264 1,5 Mbps video ved en opløsning på 640 x 480 kombineret med 128 Kbps lyd. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes. Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Besøg www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.
  4. 1 GB svarer til 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering af disken er mindre.
iPod-galleri

Se mere af den nye iPod.
Klik gennem galleriet.

iTunes 7-skærmbillede og -symbol

iTunes 7

Hent iTunes 7, og køb iPod-spil, lydbøger, podcasts og, som altid, sange til 8 kr.