Mac mini with Snow Leopard Server

Mac mini med Snow Leopard Server.

En helt ny type server. Den enkle type.

Vi præsenterer Mac mini med Snow Leopard Server. Den er nem at indstille. Nem at bruge. Og nem at få råd til.
Kun DKK 7.299,00

Der er en server indeni.

Hvad er Mac mini med Snow Leopard Server?

Nøjagtigt, hvad du ville forvente – en Mac mini, som er designet specielt til at fungere som server med Mac OS X Snow Leopard Server præinstalleret. I stedet for et SuperDrive er der to 500 GB harddiske, som giver dig al den kraft og lagringsplads, du har brug for, så din gruppe kan arbejde mere effektivt end nogensinde.

Hvad kan den gøre for dig?

Mac mini med Snow Leopard Server er designet til at hjælpe dig med at kommunikere, samarbejde og dele oplysninger. Den er perfekt til alle små virksomheder eller grupper , f.eks. detailbutikker, lægepraksis, advokatkontorer, klasseværelser, designstudier og meget mere. Nu kan du få din egen server, som understøtter e-post på Mac-computere, pc'er og iPhone. Synkroniser og del kalendere og kontaktoplysninger. Nyd muligheden for at åbne og udveksle arkiver mellem Mac-computere og pc'er i sikkerhed og lynhurtigt. Opret nemt komplette wikier og podcasts i høj kvalitet. Og sikkerhedskopier automatisk alle dine vigtige data.

Læs mere om funktionerne i Snow Leopard Server

 • Arkivdeling

  Opret delte mapper til udveksling af arkiver og sikkerhedskopier.

 • IM-beskeder

  Kommuniker med IM-beskeder, og afhold videokonferencer.

 • Adressebog

  Synkroniser og del kontakter.

 • Mail

  Send og modtag e-post via Internet.

 • Kalender

  Planlæg begivenheder, og del kalendere.

 • Internet

  Vær vært for et websted. Opret og del wikier og blogs.

Netværk

Tilføj lige så mange personer, som du vil.

Symbol for Mac OS X Server-arbejdsgruppe

Mac mini med Snow Leopard Server giver dig mulighed for at tilføje et ubegrænset antal Mac- og pc-brugere uden at skulle betale en licensafgift pr. bruger. Virksomheden kan altså vokse, uden at omkostningerne stiger. Og du får fantastisk hardware og software, som er klar til brug direkte fra kassen og koster mindre end serversoftwaren alene.

Indstilling

Den er nem at indstille. Nem at bruge.

Server Assistant.

Mac er kendt for at være brugervenlig, og det er Mac mini med Snow Leopard Server også. Derfor er den perfekt til personer, som aldrig har administreret en server før, og til overbebyrdede it-afdelinger. Server Assistant hjælper dig gennem indstillingsprocessen trin for trin. Og hvis du vil have hjælp, kan du altid klikke på spørgsmålstegnet for at få flere oplysninger.

Administration.

Værktøjer som Server Preferences giver dig mulighed for hurtigt at indstille alle de vigtigste tjenester og administrere brugere og grupper. Og en Server Status Dashboard-widget gør det nemt at holde øje med status for tjenester som e-post, arkivdeling, web-hosting m.m.

Integration og kompatibilitet.

Avanceret netværkshardware og -software gør det ufatteligt nemt at integrere Mac mini med Snow Leopard Server i alle Mac- eller pc-miljøer. Og den er kompatibel med en lang række skærme, tastaturer, mus og andre ydre enheder, så du kan bruge den med det udstyr, du har i forvejen.

 

2 x 500 GB lagringsplads

Lille, men kraftfuld.

Den nye Mac mini med Snow Leopard Server har en 2,53 GHz Intel Core 2 Duo-processor og 4 GB hukommelse. Derudover har den to indbyggede 500 GB harddiske, så du har masser af plads til wikier og websteder, sikkerhedskopiering af data og lagring af næsten alt.

Eksternt USB SuperDrive

SuperDrive.

Hvis du vil brænde diske eller installere ekstra software, kan du overveje at købe det eksterne USB-baserede MacBook Air SuperDrive. Det fylder ikke ret meget og kan nemt sluttes til Mac mini via et enkelt USB-kabel – der er ingen separat strømforsyning.

Pladsbesparende. Energieffektiv.

Mac mini med Snow Leopard Server bruger mindre end 16 W strøm, når den ikke arbejder. Det er 4,5 gange mindre end en traditionel server med tilsvarende udstyr. Derudover er den fremstillet af aluminium, som i vid udstrækning kan genbruges. Så den har stor betydning for, hvordan du kan arbejde på kontoret, og påvirker ikke planeten ret meget.

Læs mere om Mac mini og miljøet

På udkig efter den nye Mac mini?

Verdens mest energieffektive skrivebordscomputer leveres med mere hukommelse, hurtigere processor og slot-loading SuperDrive. Fra 4.299 kr.