Mac mini-server

Mac mini med Snow Leopard Server.

Den lille 
server, der bare arbejder.

Det er nemt at opstille Mac mini med Snow Leopard Server. Nem at bruge. Og med mulighed for mere lagringsplads og større hukommelse samt bedre energiudnyttelse end nogen anden skrivebordsserver er det nemt at vælge. Kun DKK 8.799,00

Der er en hel server indeni.

Hvad er Mac mini med Snow Leopard Server?

Nøjagtigt, hvad du ville forvente – en Mac mini, som er designet specielt til at fungere som server med Snow Leopard Server præinstalleret. I stedet for et SuperDrive er der to 500 GB harddiske (7.200 o./min.), som giver dig al den lagringsplads, du har brug for, så din gruppe kan arbejde mere effektivt end nogensinde.

Mac mini mener det alvorligt. Mindre virksomheder.

Mac mini med Snow Leopard Server er designet til at hjælpe dig med at kommunikere, samarbejde og dele oplysninger. Den er perfekt til alle små virksomheder eller grupper – detailbutikker, lægepraksis, advokatkontorer, klasseværelser, designstudier og meget mere. Nu kan du få din egen server, som understøtter e-mail på Mac-computere, pc'er, iPhone og iPad. Synkroniser og del kalendere og kontaktoplysninger. Nyd muligheden for lynhurtigt at åbne og udveksle arkiver mellem Mac-computere og pc'er i sikkerhed. Opret nemt komplette wikier og podcasts i høj kvalitet. Og sikkerhedskopier automatisk alle dine vigtige data.

 • Arkivdeling

  Opret delte mapper til udveksling af arkiver og sikkerhedskopier.

 • IM-beskeder

  Kommuniker med IM-beskeder, og afhold videokonferencer.

 • Adressebog

  Synkroniser og del kontakter.

 • Post

  Send og modtag e-mail via internettet.

 • Kalender

  Planlæg begivenheder, og del kalendere.

 • Web

  Vær vært for et websted. Opret og del wikier og blogs.

Jo mere, jo bedre.

Mac mini med Snow Leopard Server giver dig mulighed for at tilføje et ubegrænset antal Mac- og pc-brugere uden at skulle betale en licensafgift pr. bruger. Så du kan lade virksomheden vokse, uden at omkostningerne stiger. Og du får fantastisk hardware og software, som er klar til brug direkte fra kassen og koster mindre end serversoftwaren alene.

Klar. Parat. Begynd.

Server Assistant. Din egen it-miniafdeling.

Mac er kendt for at være brugervenlig, og det er Mac mini med Snow Leopard Server også. Derfor er den perfekt til personer, som aldrig har administreret en server før, og til overbebyrdede it-afdelinger. Server Assistant hjælper dig gennem indstillingsprocessen trin for trin. Og hvis du vil have hjælp, kan du altid klikke på spørgsmålstegnet for at få flere oplysninger.

Administrationsfærdigheder.

Værktøjer som Server Preferences giver dig mulighed for hurtigt at indstille alle de vigtigste tjenester og administrere brugere og grupper. Og en Server Status Dashboard-widget gør det nemt at holde øje med status for tjenester som e-mail, arkivdeling, web-hosting m.m.

Klar til at gøre forretninger: Integration og kompatibilitet.

Avanceret netværkshardware og -software gør det ufatteligt nemt at integrere Mac mini med Snow Leopard Server i alle Mac- eller pc-miljøer. Og den er kompatibel med en lang række skærme, tastaturer, mus og andre ydre enheder, så du kan bruge den med det udstyr, du har i forvejen.

2 x 500 GB 
lagringsplads

Lille, men kraftfuld.

Mac mini med Snow Leopard Server har en 2,66 GHz Intel Core 2 Duo-processor og 4 GB hukommelse og understøtter op til 8 GB. Den har også to indbyggede 500 GB harddiske (7.200 o./min.),1 så du kan drive wikier og websteder, sikkerhedskopiere alle de vigtige data og lagre næsten alt.

SuperDrive.

Hvis du vil brænde diske eller installere ekstra software, kan du overveje at købe det eksterne USB-baserede MacBook Air SuperDrive. Det fylder ikke ret meget og kan nemt sluttes til Mac mini via et enkelt USB-kabel – der er ingen separat strømforsyning.

Pladsbesparelse.
Energibsparelse.

Mac mini med Snow Leopard Server bruger mindre end 11 W strøm, når den ikke arbejder.2 Det er kun en brøkdel af den strøm, som forbruges af en “towerserver” med lignende specifikationer. Derudover er den fremstillet af aluminium, som i vid udstrækning kan genbruges. Så den har stor betydning for, hvordan du kan arbejde på kontoret, og påvirker ikke planeten ret meget.

På udkig efter den nye Mac mini?

Verdens mest energieffektive skrivebordscomputer leveres med et kabinet af aluminium, hurtigere grafik og en HDMI-port. Fra DKK 6.199,00

 1. Copyright © AppleSupport.dk - juni 2010