iPod nano

iPod nano

Fuldstændigt re-nanoet. Kun 1.299 kr.

Design. Ny krop. Samme sjæl.

Med en tykkelse på kun 5,4 mm – og ca. samme størrelse som et kreditkort – er den nye iPod nano den hidtil tyndeste iPod. Multi-Touch-skærmen på 2,5" er næsten dobbelt så stor som skærmen på den forrige iPod nano, så du kan se mere af den musik og de fotografier og videoer, som du elsker. Med knapperne kan du nemt spille, pause eller skifte sange og justere lydstyrken. Med det glatte nye design i anodiseret aluminium føles iPod nano lige så godt, som den ser ud. Og iPod nano ville ikke være iPod nano uden de smukke farver, som gør det er svært at vælge.

Musik. Hvad hjertet er fuldt af.

Sådan får du gang i musikken.

Tryk for at spille dine yndlingssange. Eller hele album. Eller alt af en bestemt kunstner. Du kan endda gennemse efter genrer eller komponister. Blad gennem musikken: Albumbilleder ser fantastiske ud på den store skærm. Eller sæt lidt gang i den. Ryst iPod nano, så den skifter til en anden sang i musikbiblioteket.

Genius. Din egen personlige DJ.

Lad os sige, at du lytter til en sang, du elsker, og gerne vil bevare stemningen. Tryk bare på Genius. Funktionen finder andre sange på iPod nano, som passer godt sammen, og opretter en Genius-spilleliste til dig. Hvis du vil have flere sangkombinationer, som du aldrig kunne finde på selv, kan du oprette Genius-miks i iTunes og synkronisere de bedste til iPod nano. Tryk derefter på Genius-miks, og genopdag sange, som du ikke har hørt længe – eller find musik, som du har glemt, at du har.

Video. En virkelig lille storskærm.

Nu kan du se episoder af dine yndlingsprogrammer fra fjernsynet, populære Hollywood-film, gratis videopodcasts og hjemmevideoer på iPod nano. Se dem på den brede 2,5" Multi-Touch-skærm. Tryk for at afspille, spole frem og sætte på pause. Med iPod nano kan du altid få lidt underholdning – når som helst og hvor som helst.

Bluetooth -teknologi. Tråd. Løs.

Musikoplevelsen bliver endnu bedre nu, hvor iPod nano har indbygget Bluetooth 4.0 . Det er legende let at parre iPod nano med Bluetooth-hovedtelefoner og -højttalere. Uden kabler er det endnu nemmere at træne med iPod nano. (Slut med kabler, der bliver viklet omkring håndvægtene.) Og hvis bilradioen har Bluetooth, er iPod nano klar til at fortsætte, hvor du slap, når du sætter dig i førersædet. Uden at gå glip af en eneste takt.

  • Højttalere
  • Hovedtelefoner
  • Lyd i bilen

Radio. Din alternative musikkilde,.

Med FM-radioen kan du følge med i, hvad der foregår – en sportskamp, de sidste nyheder, dine yndlingsprogrammer – uanset hvad du kan lide at høre. Tilslut bare hovedtelefonerne, og tryk for at se betjeningspanelet. Svirp på radiovælgeren for at skifte station. Tryk for at indstille favoritter. Har du brug for en pause? Med Radio på pause går du ikke glip af et eneste minut. Tryk bare for at sætte en sang eller udsendelse på pause, og tryk igen for at fortsætte. Du kan endda spole 15 minutter tilbage, så du kan være sikker på, at du synger den rigtige tekst. Eller spol frem for at indhente en direkte udsendelse.

Helt nye EarPods Fuldstændig nydesignet fra bas til diskant.

Apples designere og ingeniører satte sig for at skabe ørepropper, der sad – og blev siddende – behageligt i mange forskellige typer ører, samtidig samtidig med at de også havde den bedst mulige lydkvalitet. De testede 124 forskellige prototyper på over 600 personer. Resultatet er et gennembrud for hovedtelefoner med ørepropper. De hedder EarPods. Der ligner ikke noget, du har set før. De lyder ikke som nogen andre ørepropper, du har hørt. Og den generelle lydkvalitet er så overlegen, at de kan konkurrere med dyre hovedtelefoner.

Lightning-stik. Smart. Robust. Vendbart.

AT gøre iPod nano tyndere krævede et drastisk træk: Vi måtte erstatte stikket med 30 ben med noget nyere, mindre og bedre. Det kaldes Lightning og er meget mere holdbart end stikket med de 30 ben. Det kan også vendes, så du kan ikke sætte kablet i på en forkert måde. Hvis du har et iPod nano-tilbehør, der bruger et stik med 30 ben, kan du stadig slutte det til iPod nano med et Lightning-mellemstik til 30 ben (sælges separat). Men efterhånden som mere og mere tilbehør fungerer trådløst vha. Bluetooth-teknologi, behøver stik og kabler heldigvis ikke at være et problem.

Fitness. Føl rytmen. Mærk kroppen.

iPod nano er den perfekte træningspartner. Den giver dig den nødvendige musikalske motivation og leverer feedback i realtid. Da Nike+-understøttelse og en skridttæller er indbygget i iPod nano, er det ikke nødvendigt at tilslutte en modtager eller bruge en sensor i skoen for at holde styr på skridt, distance, tempo, tid og forbrændte kalorier. Med den indbyggede Bluetooth-teknologi kan du tilslutte pulsmålere og hovedtelefoner trådløst, så det er nemmere at træne. Og når du er færdig med at træne, kan du synkronisere iPod nano til nikeplus.com for at holde styr på den daglige aktivitet og dine mål, kontrollere NikeFuel og følge med i dine fitness-fremskridt i forhold til dine venner. Gør dig derefter klar til at gentage det hele i morgen.

Fotos. Se dem for dig. Overalt.

Gå rundt med et par tusind fotografier, som du er klar til at dele med det samme, uanset hvor du er. Den større skærm på den nye iPod nano er perfekt til fotografier. Du skal bare knibe og zoome, så du kan bevise over for dine kolleger, at du smiler (og ikke skriger af rædsel) på den der zipline i Italien. Eller grin ad hundens nyeste soveposition. For udover alt det andet, iPod nano kan bruges til, er den også et perfekt lille fotoalbum.

Podcasts. Alle dine podcasts.  Samlet på ét sted.

Der findes sikkert en lyd- eller videopodcast om næsten alt, hvad du interesserer dig for. Og du kan høre og se dem direkte på iPod nano. Gennemse podcasts via podcastfortegnelsen i iTunes. Når du finder en (eller flere), som interesserer dig, kan du abonnere. Så går du ikke glip af en eneste episode. Og det bedste af det hele? Tusindvis af dem er gratis.

iTunes. Alt hvad du har brug for af underholdning.

iTunes er den nemmeste metode til at fylde din iPod nano med musik, film, lydbøger, podcasts m.m. Køb bare ind i iTunes Store på din Mac eller pc, eller importer din cd-samling til iTunes. Derefter kan du oprette dine egne spillelister, oprette Genius-spillelister, vælge Genius-miks og synkronisere det hele til din iPod nano.

Tilgængelighed.

iPod nano leveres med tilgængelighedsfunktioner, der hjælper handicappede med at nyde musik, lydbøger m.m.

Rød er en god farve til dig. Og millioner af andre.

Når du køber en (PRODUCT) RED iPod touch, iPod nano eller iPod shuffle, giver Apple en del af købsprisen til den globale fond til bekæmpelse af AIDS i Afrika

Den viste radiofrekvens er kun et eksempel og er ikke tilgængelig i alle områder.