iPod shuffle


Design. Lige så smukt som brugbart.

Elegant, anodiseret aluminium. I et fuldt farvespektrum.

Kabinettet er fremstillet af et enkelt stykke aluminium, så den nye iPod shuffle føles robust, slank og solid. Og farvepaletten gør den til det perfekte modetilbehør.

Hundredvis af sange til at tage med.

Efterlad aldrig en yndlingssang derhjemme. Sammen med op til 15 timers batteritid1 giver iPod shuffle dig 2 GB lagringsplads, som er nok til hundredvis af sange.2 Det er masser af plads til de vigtigste sange til din træning og transporttid. Og også til flere spillelister, Genius-miks, podcasts og lydbøger.

Kan bruges overalt. Og sammen med alt.

iPod shuffle er ikke bare bærbar. Den er også brugbar. Sæt den fast på skjorten, jakken, træningstøjet, rygsækken eller pengepungen, så sidder den der, uanset om du løber ærinder eller løber en tur. Og ja, der er stadig plads til en personlig gravering – fås kun i Apple Online Store.


Betjening. Alt på én knap.

Kontrollér din musik med et enkelt klik.

Det store betjeningspanel, du kan trykke på, på forsiden af iPod shuffle gør det nemt at se og bruge betjeningsknapperne til musik. Tryk på knappen i midten for at afspille og sætte på pause. Tryk på knapperne rundt om for at spole frem eller tilbage og justere lydstyrken. Klik, klik, klik. Det er musik for dine fingre.

Spil det på din måde.

Måske er du den spontane type. Eller du foretrækker måske en smule orden. Bare skub til bland-kontakten, så den passer til din måde at lytte på. Hvis du skubber den til venstre, hører du musikken i forfriskende, tilfældig rækkefølge. Skub den til midten, hvorefter dine sange afspilles i rækkefølge. Eller skub den til højre for at slukke iPod shuffle.

  • Venstre: Bland musik

  • I midten: Afspil i rækkefølge

  • Højre: Sluk den


VoiceOver. Den fortæller dig, det du vil høre.

Giv dine sange en stemme.

Lad os sige, at du lytter til en sang og gerne vil vide, hvad titlen er, eller hvad kunstneren hedder. Tryk bare på VoiceOver-knappen øverst på iPod shuffle, hvorefter den fortæller dig det.3 Du kan endda bruge VoiceOver til at høre navne på spillelister og skifte mellem dem. Og VoiceOver fortæller også, når det er tid til at oplade batteriet.

VoiceOver-knap
  • Kunstner- og sangnavn

    Tryk for at høre det aktuelle spor og den aktuelle kunstner.

  • Flere spillelister

    Tryk på og hold nede for at lytte til spillelistemenu.

  • Batteristatus

    Tryk to gange for at høre batteristatus.

Den taler et sprog, du kan forstå.

En fransk kærlighedssang. En spansk bolero. En italiensk kantate. Dit musikbibliotek indeholder sange fra hele verden. Det er derfor, at VoiceOver taler 29 forskellige sprog. Så den kan fortælle dig sangtitler og kunstnernavne på deres respektive sprog eller et sprog, du vælger.


Spillelister. Det perfekte miks til alle stemninger.

Synkroniser alt det, du lyster.

Med iTunes på din Mac eller pc er det nemt at fylde din iPod shuffle op. Vælg bare de ønskede spillelister, lydbøger, podcasts og andre lydarkiver, og synkroniser.

Når en spilleliste ikke er nok.

Du har sikkert flere spillelister i iTunes på computeren. En til rejsen. En til træning. Synkroniser spillelisterne til iPod shuffle, hvorefter du kan afspille et miks, der passer perfekt til dit humør. VoiceOver fortæller dig navnet på hver spilleliste, så det er nemt at skifte mellem dem og finde den, du vil lytte til, uden at skulle se efter.

Få Genius til at finde melodierne.

Der er en anden måde at få et godt musikmiks på iPod shuffle: Lad Genius gøre arbejdet. Aktiver Genius i iTunes på computeren, hvorefter det automatisk finder sange, der passer godt sammen. Derefter opretter det Genius-miks, som du nemt kan synkronisere til iPod shuffle. Det er den perfekte måde at genopdage sange, som du ikke har lyttet til i lang tid.

  1. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration; se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil vide mere.
  2. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.
  3. Fås på udvalgte sprog.