Apple skærme

Apple Cinema Display Presenting display technology so advanced, it's resolutionary.

Apple Studio Display 15" kr. 6.990,00 + moms

Apple Studio Display Uanset om du ser en DVD-, en QuickTime-film eller en film, du har produceret med iMovie, kan du bruge funktionen biografkvalitet på 17" Apple Studio-skærm, som automatisk gør skærmen lysere og giver en biografagtig oplevelse.
Kr.3.990,- + moms

15-inch flat-panel Apple Studio Display
Fra den brugervenlige opsætning til skarpe digitale billeder giver den flade 15" Apple Studio-skærm meget plads på det virtuelle skrivebord, på trods af at den fylder meget lidt.

Vælg mellem tre skærme, som er specielt udviklet til Power Mac G4 og Power Mac G4 Cube.

Det er en fornøjelse at indstille disse skærme: Bare sæt ét stik i - det er det hele. ADC (Apple Display Connector) gør det ikke blot nemt at slutte en af disse tre skærme til Power Mac G4 og Power Mac G4 Cube, men fjerner også virvaret af ledninger. ADC overfører videosignal, USB og strøm, så du behøver ikke at slutte skærmen til andre steder. Alle tre skærme er udstyret med et indbygget USB-samlingspunkt med to porte, så det er ganske enkelt at tilslutte højttalere, tastatur, mus og andre USB-enheder.

Alle tre skærme giver enestående fordele. Den flade 15" Apple Studio-skærm er f.eks. udstyret med berøringsfølsomme knapper, som reagerer, når hånden nærmer sig knappen. Alle tre skærme har et smart USB-samlingspunkt med to porte. Og hvis du har en Power Mac G4 Cube, kan du slutte højttalere i Apple-design med 15 watts dundrende lyd til disse skærme - uden en strømforsyning.

Få fordelene ved at være digital
Med Apple Cinema-skærmen og den flade 15" Apple Studio-skærm får du - udover de æstetiske kvaliteter - en Apple-teknologi, som også findes i Power Mac G4 med to processorer og i Power Mac G4 Cube: En banebrydende teknologi som giver et fuldstændigt digitalt signal mellem computeren og skærmen.

De flade Apple-skærme har en fordel i forhold til traditionelle skærme med katodestrålerør, hvor de digitale data fra computeren først skal omformes til et analogt signal af grafikkortet vha. en DAC (digital-to-analogue converter). På de fuldstændigt digitale flade Apple-skærme er det ikke nødvendigt at omdanne signalet til et analogt signal (der findes selvfølgelig flydende krytsalskærme til PC'er. Problemet er, at de fleste PC'er benytter et grafikkort med en DAC, og tabet i omformeren fra digital til analogt signal resulterer i forstyrrelser på skærmen så punkterne hopper og danser).
Apple Cinema Display
Giv de andre på kontoret noget at tale om ved at
anskaffe en Apple Cinema-skærm. Med en opløsning på 1600 x 1024 punkter kan du vise to hele sider med tekst eller DVD-film i bredformat. Dette er en nyttig funktion, uanset om du arbejder med layout og billedbehandling eller redigerer digital video.Apple Cinema-skærmen og den flade Apple Studio-skærm, en effektiv digital grafikenhed, som er udviklet i samarbejde med ATI Technologies, giver dig mulighed for at sende det originale digitale billede direkte fra computeren til skærmen. Resultatet er, at hver enkelt punkt vises præcist på det rigtige sted, uden at de hopper og danser på skærmen. Du kan virkelig drage fordel af, at alt er digitalt, når du arbejder med digital video.


. . .
-
 Apple´s produkter
a

-
app
2000