Apple skærme

  Apple Cinema Display Vista Point.


Apple Cinema Display 22" kr. 31.990,- + moms

Tech SpecsFeatures

Apple Cinema Display

Apple Cinema-skærmen på 22" (målt diagonalt) giver et panoramabillede - nok til at du kan se to hele A4-sider med tekst og stadig have plads til menuer, videoklip, værktøjslinier og paletter.

Apple Cinema-skærmen giver med sin opløsning på 1600 x 1024 punkter den dobbelte lysstyrke, den dobbelte skarphed og den tredobbelte kontrast i forhold til en almindelig skærm. Apple Cinema-skærm Display er den største flydende krystalskærm, som nogensinde har været på markedet, og den er ideel til den krævende professionelle bruger.

Et vigtigt aspekt
Det er vigtigt at overveje skærmens størrelse og billedets størrelsesforhold (dvs. forholdet mellem højde og brede i et skærmbillede). I Apple Cinema-skærm giver det indbyrdes forhold mellem høje og bredde et enestående bredformat - som især er brugbart for fagfolk, der arbejder med videofilm i fuld størrelse. Skærmen er stor nok til, at du kan redigere DVD-film i det oprindelige HDTV-format. Skærmen er således perfekt, når du arbejder med programmet Final Cut Pro.

God ved øjnene
Det er værd at holde øje med punktafstand. Det nytter ikke noget, hvis du skal knibe øjnenen sammen for at se billederne uforstørrede ved en høj opløsning. Punktafstanden på Apple Cinema-skærmen giver dig mulighed for altid at bruge skærmen med højeste opløsning - og stadig se alting i en størrelse og med en skarphed, som skåner øjnene.

Se lige farverne
Apple Cinema-skærmen har et forrygende farveområde - faktisk 16,7 millioner farver. Og farverne er ensartede, også selvom du ser dem fra en anden vinkel. Faktisk er der en synsvinkel på 160 grader på skærmen, både vandret og lodret, så den giver præcise farver ved vinkler, der er dobblet så brede, som skærme fra visse andre fabrikanter.. . .
-
Apple´s produkter
a

-
app
2000