iMac

iMac.
Do more - right out of the box.
 
Tech SpecsDigital MusicDesktop MoviesGraphics AccelerationSoftwareWireless
 
Fremstil en film, brænd CD'er, udforsk Internet, eller send en fax. iMac leveres med masser af brugervenlig software, så du kan få arbejdet fra hånden hurtigere, end du troede muligt. Du skal bare pakke den ud af kassen.
 
Nu kan du brænde musik-CD'er, fremstille film, surfe på Internet (og fremstille websteder), deltage i diskussiongruppper, sende e-post til familie og venner, sende og modtage faxbeskeder og spille spil. Nævnte vi, at du også kan oprette regneark, databaser og præsentationer? Med den nye iMac får du også en hel række af de bedste softwareprogrammer, deriblandt iTunes, iMovie 2, AppleWorks 6, Microsoft Internet Explorer, Microsoft Outlook Express, Netscape Communicator, QuickTime Player, FAXstf og Palm Desktop. Derudover får du også tre fængslende spil - Cro-Mag Rally, Bugdom og Nanosaur.
 
iTunes Rock med iTunes
Med den nye iMac kan du blive en de hundredetusinde mennesker, som har været med til at gøre Apples iTunes til det hurtigst voksende fænomen i musikverdenen på Internet. iTunes forvandler iMac til en digital jukebox, som kan konveretere musik fra din CD-samling til MP3-arkiver*. Med iTunes kan du bladre i hele dit musikbibliotek, oprette spillelister med numrene i den rækkefølge, som du kan lide at høre dem, stille ind på Internet-radiostationer samt brænde dine egne musik-CD'er - altsammen ved at pege og klikke.
 
iMovie 2 Tryl med iMovie
iMac og iMovie 2 giver dig tilsammen en ny måde at dele de specielle øjeblikke i dit liv med andre: Film på computeren. Nu kan du endelig bruge alle optagelserne fra det digitale videokamera til noget interessant. Med iMovie kan du redigere digitalt videomateriale - bruge de spændende klip og fraklippe de kedelige sekvenser og fremstille små interessante film blot ved at pege og klikke. Det er ikke engang nødvendigt at have en håndbog.
 
AppleWorks Få alt, hvad du skal bruge i AppleWorks
Programmet, som er uhyre populært i skoler og mindre virksomheder, AppleWorks er et produktivitetsprogram, som indeholder seks forskellige programtyper. Du kan bruge AppleWorks til at oprette lysbilledpræsentationer, som vækker opmærksomhed, skrive dansk stil samt tegne og male digitale billeder. Og hvis du har en farveprinter, kan du bruge AppleWorks til at fremstille alt fra bannere til fødselsdagskort - samt foldere og referater - på en iMac. Brug regneark til projektstyring, og opret en database til at holde styr på venner og klassekammerater (du kan også bruge AppleWorks, hvis du skal skrive konvolutter eller adressemærkater til dem allesammen).
 
 
iMac and OS 9.1
Fordele ved Mac OS 9.1
Mac OS 9.1 giver mulighed for automatisk opdatering af software (så du altid har de nyeste softwareopdateringer), en nøglering, som samler alle adgangskoder på et sted, samt sikker kryptering. Derudover gør Mac OS 9.1 overgangen til Mac OS X nemmere. Og vi kan glæde dig med, at iMac er forberedt til Mac OS X.
 
Egg timer
10 minutter inden du er på Internet
Der findes ingen, som kan slå en iMac, når det gælder om at få en førstegangsbruger på Internet hurtigt. iMacs smarte indstillingsassistent kan bruge en eksisterende Internetkonto, hvis du allerede har en. Og hvis du er en helt ny bruger, kan Indstillingsassistent sørge for, at du er i gang på nogle minutter.
 
iTools iTools ligger for dine fødder
Tilmeld dig, få en gratis iTools-konto, og brug Apples HomePage-software til at oprette og publicere dit eget websted. Med HomePage kan du fremstille et elegant websted - på nogle få minutter - uden at have nogen erfaring med hjemmesider. Derefter kan du arkivere dokumenter, film og digitale billeder, som skal vises på Internet på den 20 MB store iDisk, som følger med iTools. En iTools-konto giver dig også mulighed for at oprette en eksklusiv e-postadresse på domænet mac.com (til e-post findes specielle funktioner til videresendelse af beskeder, automatisk svarfunktion, som kan bruges, når du er bortrejst og ikke har mulighed for selv at svare).
 
Palm M100 Hold styr på tiden og kalenderen
Palm Desktop til Macintosh er en programpakke til administration af personlige oplysninger. Pakken er baseret på det prisbelønnede Claris Organiser 2.0 og HotSync-software. Det er den perfekte løsning, når du skal planlægge din tid på iMac, og den er fremragende til at opdatere oplysninger i en håndholdt Palm-OS-enhed.
 
Sherlock 2 Køb ind døgnet rundt
Du kan forresten også bruge iMac til at handle på Internet. Den er god, når du skal finde tilbud med Sherlock 2, den effektive søgeteknologi, som er en af de mest populære funktioner i operativsystemet i Macintosh. Sherlock kan ikke blot finde de bedste tilbud og vise dem i rækkefølge med de billigste først. Programmet kan også finde ud af, om varen er på lager. Og du kan ikke bare købe nye ting. Du kan også søge efter en genstand, som har betydet meget for dig. Når den dukker op på en Internet-auktion, vil Sherlock kunne finde den til dig.
 
Multiple Users Mange glade brugere til iMac
Er det muligt at dele en iMac med bofæller, klassekammerater eller familiemedlemmer, og stadig være sikker på, at de ikke piller ved dine indstillinger? Selvfølgelig kan du det. Takket være funktionen Brugerkreds i Mac OS 9.1 er det muligt for op til 40 forskellige brugere at vælge deres egen startside til Internet, e-postkonto og systemindstillinger, oprette bogmærker til deres yndlingswebsteder samt en række andre ting, som betyder, at iMac er tilpasset den enkelte bruger.
 
Games Tag dig tid til det sjove
Når du har brug for en pause, kan du prøve det nye bilspil, som følger med iMac. Cro-Mag Rally er ideelt, når du vil more dig. Sæt dig bag rattet i en mammutbil, træstammebil eller en bil af sten, og kør en tur med din iMac. Du kan spille Cro-Mag Rally alene eller udnytte iMacs kraftige processor til at køre mod dine venner.
 
iMac indeholder to andre spil, som er lige så sjove, nemlig de populære spil Nanosaur og Bugdom. I Nanosaur er du en dinosaurus, som i en fjern fremtid skal rejse tilbage i tiden og indsamle æggene fra fem dinosaurusarter, før jordkloden bliver ramt af en kæmpemæssig meteor. Bugdom vil sikkert more dig. Her styrer du den charmerende lille fyr Rolly McFly i kampen om at at styrte de tyranniske og onde myrer, som styrer hans land.

 
* iTunes giver kun licens til at reproducere materiale, som ikke er beskyttet af ophavsret, materiale, som du har ophavsretten til, eller materiale, som du ifølge lovgivningen har lov til at reproducere.
 
. . .
-
 iMac
a
www.AppleMuseum.dk
Marts 2001
2001