iPod Say hello to iPod.

Ultra-slim 5-gigabyte hard drive doubles as a FireWire disk for files and applications. Blazingly fast FireWire connection capable of downloading an entire CD in just 10 seconds. Rechargeable lithium polymer battery that provides up to 10 hours of continuous playtime. Earbuds engineered with Neodymium transducer magnets for high-fidelity sound.


1.000 sange i lommen
Må vi præsentere iPod. Den første MP3-afspiller, som kan rumme hele 1000 sange, har et batteri med en driftstid på 10 timer og blot vejer 185 gram, så du kan tage den med overalt. Men iPod er ikke blot en revolution, når det gælder mobilitet - den er også revolution, når det gælder brugervenlighed. Du skal blot slutte iPod til din Mac. Herefter overføres sange og spillelister fra iTunes automatisk og lynhurtigt via FireWire. Med iPod er det enkelt at tage hele musiksamlingen med i lommen, uanset hvor du skal hen.

Meget slank, meget let og meget bærbar
iPod er en perle indenfor lydteknologi i lommestørrelse (102 x 61,8 x 19,9 mm), og den er meget let (185 g), hvilket gør den bærbar i ordets sande betydning. Med en vægt på 185 gram vejer den betydelig mindre end de CD'er, som den kan rumme musikken fra.

iPod and iBook Superhurtig automatisk opdatering via FireWire
Første gang du slutter iPod til Mac-computeren, overføres alle sange og spillelister lynhurtigt fra iTunes via FireWire. Når du vil overføre musik eller redigere spillelister i iTunes, skal du blot slutte iPod til computeren, så opdateres den på et øjeblik. Det bliver simpelthen ikke hurtigere. Du kan overføre en hel CD på under 10 sekunder - elller 1000 sange på under 10 minutter. Desuden genoplades iPod automatisk, når den er sluttet til en Mac, der er tændt.

iPod Screen Skåner øjnene
iPod er udstyret med et stort LCD-display med plads til 6 liniers tekst. Displayet er desuden udstyret med et hvidt baggrundslys til situationer med dårlig belysning - både indendørs og udendørs.

Power Adapter Opladning
iPod oplades automatisk via det FireWire-kabel, som er sluttet til Mac-computeren, når du overfører musik. iPod kan også oplades med den medfølgende strømforsyning og FireWire-kabel, når du er på farten.

Den viste musik følger ikke med.

iTunes 2 følger med
iTunes 2iPod leveres med Apples prisbelønnede iTunes 2 -software. Automatisk synkronisering sørger for, at musik og spillelister i iPod er opdaterede. Og når du tilføjer ny musik eller redigerer spillelister i iTunes, skal du blot slutte iPod til computeren. Herefter opdateres den automatisk på et øjeblik. iTunes 2 indeholder også funktioner til at overføre MP3-arkiver, oprette spillelister og brænde dine egne CD'er med en forfriskende brugervenlig grænseflade. Og nu indeholder iTunes 2 endnu flere funktioner - f.eks. CD-brænding af MP3-arkiver, lyd i flere kanaler samt en equalizer.

Thumb wheel Tag MP3-samlingen med på tur
Lyt til mere end 1000 sange med et enkelt tryk med tommelfingeren. Gennemse musik på spillelisten, kunsnternavne eller sange på et øjeblik via iPods enestående og fantastisk brugervenlige rulleknap.

Earbud headphone
Lyd med CD-kvalitet
En forstærker med høj effekt (60-mW) sikrer lyd i CD-kvalitet med en stor dynamik. Resultatet er en dyb pulserende bas og en skarp, krystalklar diskant. Selv hovedtelefonerne, som følger med til iPod, er fænomenale. De er udstyret med Neodymium-transducermagneter, som sikrer et stort frekvensområde (20 til 20.000 Hz) og fantastisk hifi-lyd.
Dimensions
Følger med overalt
Lommestørelse og letvægter (61,8 x 102 x 19,9 mm og 185 g). iPod er bærbar, uanset hvor du skal hen.

. . .
-
iPod
a
www.AppleMuseum.dk
Oktober
2001