PowerPC G4PowerPC G4 på 1,25 GHz udfører alle opgaver hurtigere — så det kan du også.
Tekniske specifikationer:G4-processor:SuperDrive:Grafik:Trådløs:Software

iMac-familie Hvad enten du bruger iMac til arbejdsopgaver, spil, sende e-post, redigere film eller surfe på Internet, er det en lille fartdjævel af en maskine. Det skyldes, at processoren inden i iMac er en PowerPC G4 med Velocity Engine.

PowerPC G4-processoren leverer hidtil uset hastighed, hvad enten du importerer CD'er med din yndlingsmusik til MP3-format, føjer seje overgange til dine film eller brænder dine egne DVD-diske. Alle disse opgaver benytter Velocity Engine, så ydeevnen bliver langt højere. Og de 333 MHz DDR (Double Data Rate) hukommelse, der konstant sender datastreams til PowerPC G4-processoren, sparker iMac ud i overhalingsbanen med kolossal hastighed.

Mac OS X Panther PowerPC G4 og Mac OS X Panther
Du vil elske den måde PowerPC G4-processoren arbejder med Mac OS X på for at give dig den optimale ydeevne. Mac OS X kan udføre flere opgaver samtidig - også kendt som multitasking - og det fungerer ved, at der tildeles processorkraft til de handlinger, der skal bruge det. Endvidere sørger hukommelsesbeskyttelse for, at du kan fortsætte med at arbejde selv om et program skulle gå ned. Og med Mac OS X v10.2, kan Quartz Extreme nu udnytte iMacs NVIDIA-grafikprocessor fuldt ud og få alt på skærmen til at bevæge sig hurtigere, og samtidig frigøres processorkraft til PowerPC G4-processoren, så den kan arbejde med MP3-arkiver og brænde DVD'er.

iLife iLife-programmer er blevet en hel del hurtigere
Du vil sætte pris på iMacs fænomenale hastighed, især når du bruger dine iLife-programmer. Oplev, hvor hurtigt du kan lave sjove, kreative ting med dine billeder, musik og film på måder, som PC-brugere ikke engang tør tænke på. Og du kan gøre det billigt.Hvis du bruger iDVD til at brænde en DVD på en iMac, der er udstyret med SuperDrive, er du i gang med noget, der for ikke så længe siden krævede for tusindvis af kroner specielt udstyr. Med iMac med PowerPC G4-processoren og SuperDrive kan du udføre en opgave for en brøkdel af, hvad det plejede at koste.

PowerPC G4 Velocity Engine behandler oplysinger i bidder på 128 bit sammenlignet med 32 — eller 64 bit i traditionelle kredse. Velocity Engine
Bag PowerPC G4’s uforlignelige ydeevne står “Velocity Engine”. Velocity Engine behandler data i store bidder på 128 bit i stedet for de små bidder på 32 bit eller 64 bit, som bruges af traditionelle processorer. PowerPC G4-processoren samarbejder med PowerPC-arkitekturen, så den dataintensive behandling, som den næste generation af video-, tale- og grafikprogrammer kræver, afvikles endnu hurtigere. Disse processorfordele giver PowerPC G4 et afgørende forspring, når du skal afvikle digital video, musik, grafik og 3D-spil. Og du vil virkelig bemærke den forskel, det gør på iMac.

Multitask Samtidig behandling af flere forskellige opgaver
Mac OS X kan udføre flere forskellige opgaver samtidig, en eftertragtet funktion, der er kendt som multitasking. Multitasking fungerer ved at opgaverne prioriteres efter vigtigheden af hver enkelt opgave. Så hvis du pludselig beslutter at checke din e-post eller surfe på Internet, mens du er i gang med at komprimere et MP3-arkiv, sætter Mac OS X komprimeringsopgaven i baggrunden og tildeler den nødvendige processorkraft til den seneste forespørgsel. Med andre ord udfører iMac de opgaver, du vil have den til at udføre, på de tidspunkter du ønsker.


. . .
-
20" iMac
November.

-
G4 - processor
2003