iBook and Jaguar

iBook. The most affordable Mac notebook to go.Den nye iBook på 2,2 kg er ideel til at læse lektier, spille spil, vise DVD-film og brænde musik-CD'er på, og så passer den lige ned i din rygsæk - og i dit liv.

På grund af batteriets ekstralange driftstid og computerens kompakte form og beskedne vægt er iBook ideel til at følge dig overalt. Og da du kan vælge mellem 12,1" og 14,1" skærme, 800 Mhz eller 900 Mhz PowerPC G3-processorer, 30 GB eller 40 GB harddiske, 128 MB eller 256 MB RAM, der kan udvides til 640 MB - plus trådløst netværk med AirPort (802.11b) samt FireWire-, USB- og Ethernet-porte - kan iBook bruges med hundredvis af forskellige eksterne enheder designet til at passe ind i dit liv.

iLife. Pludselig passer det hele sammen.
iLife, som følger med den nye iBook, omfatter iTunes, iPhoto og iMovie. iLife-programmerne giver dig mulighed for at foretage sjove og kreative ting med dine billeder, din musik og dine film på måder, som PC-brugere kun kan drømme om, og dele din glæde med familie og venner. Og uanset om du opretter musik-CD'er, publicerer digitale fotografier eller redigerer digital video, er det nemt takket være den intuitive og brugervenlige grænseflade. Det hele er en del af iLife-oplevelsen.

Nyd den digitale livsstil
Åbn indpakningen, og du har både det digitale værktøj og legetøj, du har brug for. Surf på Internet, opret seje websteder, del digitale billeder, byg et musikbibliotek, og rediger egne film. Og hvis du får en iBook med et kombineret DVD-R-/CD-RW-drev, kan du brænde dine egne musik-CD'er.

14" and 12" iBooks
Modellen med 12,1" skærm passer let i en rygsæk - det er den eneste bog, du vil være helt sikker på at få med i skole. Men hvis du er typen, der vil have hele billedet med - med mere plads til arbejde og spil - er du velkommen til at vælge den nye iBook med en knivskarp 14,1" TFT XGA-skærm med aktiv matriks. Begge modeller har en knivskarp opløsning på 1024 x 768 punkter. Dermed er de perfekte til snart sagt alle formål, lige fra arbejdet med regneark til fremvisning af film og billeder i millioner af farver (opløsningen på iBook-skærmen kan skaleres med millioner af farver i særlige spil og programmer, som er optimeret til opløsninger på 800 x 600 eller 640 x 480 punkter). Det er utroligt, at der er blevet plads til så bred en skærm i en bærbar computer, der kun måler 32,3 cm i bredden, 25,9 cm i dybden og er 3,4 cm tyk.

ATI mobility radeon Ny grafikaccelerator
iBook med 12,1" skærm fås med en PowerPC G3-processor på enten 800 eller 900 MHz, en systembushastighed på 100 MHz samt 128 MB RAM. iBook med 14,1" skærm er et rent kraftværk med sin PowerPC G3-processor på 900 MHz, 512 K level 2-buffer (på processoren), 100 MHz systembus og 256 MB RAM. På alle modeller kan mængden af RAM udvides til op til 640 MB, og alle modeller leveres med ATI Mobility Radeon 7500-grafikaccelerator med 32 MB dedikeret hukommelse og AGP 2X-understøttelse af bjergtagende 3D-grafik.

Optisk drev Vinderkombinationen
Udse dig en iBook-model med det kombinerede DVD-ROM-/CD-RW-drev, og du er godt på vej til at blive forkælet. Det kombinerede drev afspiller ikke blot DVD-film - hvilket kan gøre iBook til en inspirerende rejsekammerat - du kan også brænde dine egne musik-CD'er. Herudover kan det kombinerede drev læse alle de samme formater som et CD-ROM-drev, inklusive musik- eller Audio-CD'er, Photo-CD'er og software-CD'er.

40 GB harddisk. Stærke harddiske på op til 40 GB
Der er forbavsende god plads i en iBook til MP3-musikarkiver, digitale billeder og film: 14.1" iBook-modellen leveres med en 30 GB Ultra ATA harddisk, og 12.1" modellen med enten 30 GB eller 40 GB Ultra ATA harddisk. Og du kan opdatere til en 60 GB harddisk via Apple Store.


(1) Kræver et Apple-videomellemstik (ekstraudstyr).
(2) Til trådløs Internetadgang kræves et AirPort-kort, en AirPort-base og en Internetforbindelse (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.
(3) Kræver Internet- og telefonforbindelse. Din Internetudbyder understøtter muligvis ikke alle v.92-funktioner. Modemmet fungerer efter v.90-standarden, hvis v.92-tjenesterne ikke udbydes. Den faktiske overførselshastighed er mindre. Hastigheden afhænger af forbindelsens kvalitet og andre faktorer.

Mac OS X v10.2
iBook leveres med Apples splinternye brugervenlige operativsystem - Mac OS X v10.2. Du får Internet med i tasken med automatisk netværk, så du lynhurtigt kan oprette forbindelse: Mac OS X opfanger, hvorvidt du er hjemme, på skolen eller kontoret - og opretter automatisk forbindelse. Og med funktionen “Instant On” i Mac OS X afbryder iBook vågeblus på mindre end ét sekund.

Polycarbonatmolekyle
Materiale fra rumalderen
Tro mod sin oprindelse er den nye iBook skabt med en barsk livsstil i tankerne. Derfor er den lavet af polycarbonat - det materiale, der bruges i skudsikkert glas - og har en indbygget magnesiumramme, der giver yderligere styrke. Harddisken er monteret i gummiophæng, så disken bedre kan modstå slag og stød. Og der er ingen låg, hængsler eller håndtag, der kan brække af eller blive skæve.

Video Output port
iBook er udstyret med en videoudgang, der kan sende VGA-, S-Video-(1) og Composite videosignaler (1), og den understøtter både NTSC- og PAL-formatet. Med andre ord er det kun beskedenhed, der bør afholde dig fra at vise dine film og præsentationer på en projektor eller et fjernsyn med en stor skærm.

Klar til AirPort Surf trådløst på Internet
Hver iBook er forberedt til AirPort med to indbyggede antenner og plads til et AirPort-kort (ekstraudstyr). (2)


Den lette vej til Internet
iBook har et indbygget 56 K V.92-modem (3) og 10/100BASE-T Ethernet, så den let kan tilsluttes et DSL- eller kabelmodem eller højhastighedsnetværk. En særlig indstillingsassistent gennemgår alle de trin, der kræves for at oprette forbindelse til Internet. Nu kan du surfe på Internet i løbet af et par minutter.
. . .
-
iBook
April.

-
800 - 900MHz
2003