Skærmbilleder af iPod med iTunes 4 og MUSICMATCH 7.5.
Lynhurtig automatisk synkronisering til Mac og Windows.


Ubesværet synkronisering
Du kan ubesværet synkronisere musik og data uden at skulle ændre på indstillingerne, hver gang du overfører arkiver mellem iPod og computeren. Faktisk lever iPods automatiske synkroniseringsfunktion til fulde op til Apples ry for "plug and play"-brugervenlighed - og mere til.

Automatisk synkronisering gør opdatering af musik fra computeren til iPod let og lynende hurtig. Du skal bare slutte iPod til en Mac eller en Windows PC - så synkroniseres musikken automatisk. Og efterhånden som du tilføjer ny musik eller omarrangerer spillelisterne i iTunes eller MUSICMATCH Jukebox, bliver alting automatisk opdateret på iPod, næste gang du slutter den til computeren. Du kan også synkronisere iPod med adresser, kalendere og huskelister (kun på Mac).

iPod-dock Én enkelt forbindelse klarer det hele
Ved hjælp af et smart nyt dockstik i bunden af iPod kan du slutte enheden til en computer og synkronisere arkiver via lynende hurtig FireWire 400 (Mac eller Windows) eller USB 2.0 (kun til Windows).*.

iPod med 10 GB harddisk er synkroniseret vha. docken. Du kan købe en iPod-dock som ekstraudstyr. Docken oplader også iPod. Og med pakken med Belkin-batterier (købes separat) kan du nyde mere end 20 timers ekstra afspilningstid vha. de fire almindelige AA-batterier.

USB 2.0 og FireWire FireWire 400
FireWire (som også kaldes IEEE 1394 og i.LINK) kan levere overførselshastigheder på helt op til 400 megabit pr. sekund (Mbps), så du kan overføre et album fra en Mac eller en PC til en iPod i løbet af mindre end 10 sekunder. Og når du slutter iPod til computeren via FireWire, nøjes den ikke med at synkronisere med svimlende hast - den oplader faktisk samtidig.

USB 2.0
For PC-brugere synkroniserer iPod arkiver via USB 2.0*, der overfører data med en hastighed på op til 480 Mbps og følger med de nyeste Windows-computere. USB 2.0 er også kompatibelt med USB 1.1, selv om overførselshastighederne er noget langsommere.

Opdatere din musiksamling på iPod
Lad os sige, at du har en Mac eller en PC derhjemme og endnu en på skolen eller på arbejde. Når du slutter iPod til Mac eller PC, genkender iPod den som din primære computer. Fra da af opdaterer den automatisk din musik på iPod, så den stemmer overens med musikbiblioteket på den pågældende computer. Når du slutter iPod til en anden Mac eller PC, vises en dialog, der spørger, om du vil forbinde iPod med det nye iTunes-bibliotek, så den nye computer bliver din primære computer. Så let er det at opdatere.

Manuel organisering
Foretrækker du at organisere din musik direkte eller opbevare musik på forskellige computere? Det er ikke noget problem. Både iTunes 4 og MUSICMATCH Jukebox giver dig mulighed for at administrere indholdet af iPod ved at trække de enkelte sange, så du opretter dine egne spillelister. På den måde kan du bestemme, hvorvidt du vil opdatere iPod (iPod bliver ikke berørt af ændringer i musikbiblioteket).

*Synkronisering med USB 2.0 (kun til Windows) kræver et USB 2.0- + FireWire-kabel (ekstraudstyr) og en gratis softwareopdatering (frigives i juni).

Administration af musik
iTunes 4-symbol iTunes 4
Til Mac-brugerne leveres iPod med iTunes 4, verdens bedste digitale musikafspiller. Med iTunes 4 kan du:

 • Oprette dine egne specielle audio- eller data-CD'er
 • Importere sange i det knivskarpe AAC-format
 • Vurdere sange og sortere biblioteket på baggrund af vurderinger.
 • Automatisk oprette blandet musik vha. smarte spillelister
 • Dele og "streame" spillelister med op til tre andre Mac-brugere
 • Afspille lydbøger mm. fra Audible.com

Vurdere en sang på iPod. Vurdering af sange
Ved hjælp af iPod kan du vurdere dine sange med det samme. Smarte spillelister opdateres og synkroniseres automatisk med Mac.

MUSICMATCH
Til Windows-brugere leveres iPod med MUSICMATCH Jukebox, det ultimative inden for digital musik til Windows. Med MUSICMATCH Jukebox kan du:

 • Afspille, importere og brænde CD'er og MP3-arkiver
 • Automatisk forsyne sange med et mærke
 • Let administrere det digitale musikbibliotek
 • Maksimere og udjævne sange
 • Føje smarte digitale lydeffekter til sangene

. . .
-
iPod
April

-
5 - 10 - 20GB
2003