Xserve G5 Apple Server Solutions
Xserve G5 Xserve RAID Mac OS X Server

64 bit Xserve G5
Xserve G5
Vi præsenterer den første 1U-server med to 64 bit processorer. Xserve G5 har den samme G5-processor, der afvikler den tredjehurtigste klynge af supercomputere i verden, og kan levere hastigheder på op til 2,0 GHz.

Den avancerede G5- arkitektur indeholder branchens førende frontside-bus, en på hver processor, samt op til 8 GB DDR SDRAM med EEC-beskyttelse. Det er plads nok til at opbevare hele datasæt i hukommelsen, uanset om du behandler data på nanoniveua, gengiver film eller indlæser websider i bufferen. Derudover har Xserve G5 Dual Gigabit Ethernet på hovedkortet, som kombineret med punkt til punkt-systemkontrolenheden sikrer, at data kan flyttes, uden at det har indflydelse på netværkstrafikken og andre I/O-enheder.

Hvad du får er ydeevne , der ikke er til at løbe om hjørner med. Ligegyldigt hvordan du stiller det op, slår Xserve G5 andre systemer ud på alle områder fra ren processorkraft til I/O-overførselshastighed. Og computeren suser forbi andre lignende systemer, der koster mere end fire gange så meget.

UNIX-baseret Kraft bliver standard
Denne rack-optimerede server er udviklet til at levere UNIX-baserede fordele og moderne funktioner fra Mac OS X Server og tilbyder dermed fænomenal processorkraft, enorm lagringskapacitet, op til 750 GB, og værktøjer til ekstern administration, der gør dem ekstremt nemme at anvende og vedligeholde. Tilføj Xserve RAID, som har op til 3,5 TB lagringskapacitet, og du vil forstå, hvorfor Xserve fik de højeste karakterer fra Infoworld magazine i hele 2003.

Rack med XserveAnbring dem i reoler
Med en tykkelse på kun 24 cm sikrer Xserve 1U-systemet at du kan unytte en formidable række af op til 84 G5-processorer i et 42U-industristandardrack, der udnytter gulvpladsen i dit serverrum eller datacenter bedst muligt. Serverenhederne er designet til at passe til standardrack til telekommunikationsudstyr, og leveres komplet med alt opstillingsudstyr samt de ventilationskanaler, der skal bruges til at afkøle serverne.

Heavy metal
Xserve -klyngekonfigurationen er ideel til High Performance Computing (HPC) i videnskabelige og tekniske miljøer samt til arbejdsgruppeklynger og arbejdsmaskiner. G5-processorens superskalære, superrørlagte arkitektur understøtter op til 215 samtidige in-flight-instruktioner med en kerne med stor båndbredde, der tilbyder mere end 12 adskilte, funktionelle enheder, inklusive to hjælpeprocessorer og to heltalsenheder, der kan beregne et enormt antal instruktioner parallelt — og selvfølgelig med 64 bit præcision på 64 bit brede datastier. Og ved at fjerne de komponenter, der egner sig bedre til serveropgaver, bliver Xserve-klyngekonfigurationen i høj grad til at betale.

Nyheder bliver standard
Hver Xserve-model har to FireWire 800-porte, en FireWire 400-port, to USB 2.0-porte og en seriel DB-9-standardport. Du kan udvide systemet med den nyeste 133 MHz PCI-X-udvidelsesprotokol med en overførselshastighed på 2 GB pr. sekund. Tilføj et kort i fuld længde på 133 MHz eller to korte på 100 MHz. Vha. de blinkende lysdioder kan du hurtigt se, hvordan systemet fungerer. Og hvis du er ude i køkkenet eller omme på den anden side af jorden, sørger Xserves anmelderroste værktøjer til administration og overvågning for, at du har en finger på dit netværks puls.

Mac OS X Server Stabil Server OS uden "afgift pr. bruger"
Xserve G5 leveres med Mac OS X Server, det UNIX-baserede serveroperativsystem, der giver dig en komplet samling standardbaserede netværkstjenester. Du kan være vært for tusindvis af brugere — uden at du behøver at bruge tusindvis af ekstra kroner til betaling for licenser.* Uanset om du har Mac-, Windows-, UNIX- eller Linux-klienter, eller en kombination heraf, understøtter Mac OS X Server arkivdeling på flere platforme, Apache-webserver og WebDAV-server, POP- og IMAP-protokollerne, ftp, QuickTime Streaming Server, DNS og DHCP. Windows-, UNIX- og Linux-brugere bliver ikke forfordelt og vil få de samme fordele, som Mac-brugere anser for en selvfølge.**

* Specifikationerne er anderledes for Xserve-klyngekonfiguration.
** NetBoot-, Macintosh Manager 2- og AFP-hjemmebiblioteker er specielt til Macintosh-klienter.
Serverløsninger
Xserve er ideel til arkiv-, udskrivnings- og skrivebordsadministration, webindhold, streaming af medietjenester samt brug af computere i klynger. Læs mere om programmer og anbefalede konfigurationer.

Computerberegning på højt niveau
Det eksklusive computermagasin HPCwire udnævnte Apple til vinder af 2003 Readers Choice Awards for den mest nyskabende HPC-teknologi, og Apple fik desuden hædrende omtale af pris og ydeevne til lagringsplads-, hardware- og klyngeløsninger.

“Apples server er imponerende”
“Xserve rager tydeligt op blandt mængden af serverløsninger, der kan monteres i rack”, skriver Henry Baltazar i eWeek. “Kombinationen af funktionalitet, anvendelighed og omkostninger (når man tager de manglende licensafgifter i betragtning, som gør NetWare- og Windows-systmer mindre tiltalende) er uforlignelig”.

--
Xserve RAID
Den elegante makker til Xserve. Xserve RAID er et moderne lagringssystem, der har plads til op til 14 udskiftelige Apple-drev — fænomenale 3,5 TB lagerkapacitet — i et rack-optimeret lagringssystem.

ATA/100-diske (7.200 o./min.), der kan tilsluttes og afmonteres under drift 750 GB intern lagring i 1U
Xserve tilbyder 3 uafhængige serielle ATA-drevkanaler*, som kan konfigureres med op til 750 GB lagringskapacitet pr. 1U-server med et ekstra hardware RAID-enhed til hardware RAID 0,1 og 5.

AppleCare 24 timer i døgnet
Når firmaets drift afhænger af serverstabiliteten, er der ikke råd til spildtid, fordi serveren er nede. Apple tilbyder en lang række service- og supportløsninger, som sikrer, at evt. problemer med Xserve-systemer hurtigt kan løses. Og da både Xserve og Mac OS X Server fremstilles af Apple, behøver du ikke bruge timer i telefonen med producenter af tredjepartsprodukter for at finde ud af, hvor problemet ligger. AppleCares service- og supportprodukter er lige så integrerede som Apples hardware og software. Et opkald klarer det hele.

Shake 3 Arbejdscomputere til digital video
Et rack med Xserve-klynger er den perfekte følgesvend til Shake 3 Qmaster. I stedet for at gengive på en lokal computer bliver Shake-gengiveren aflastet af Qmaster, der uddeler opgaven til ledige computere i racket, og så kan du fortsætte med at arbejde på din video. Shake sikrer, at du får al den beregningskraft, du kan få fingre i.


. . .
-
XServer G5
Jan.

-
G5 - processor
2004