U2-specialudgave af iPodFotografi af U2

Den enestående nye U2-specialudgave af iPod til Mac og Windows.

Specialudgave af iPod

Kulsort

U2-specialudgaven af iPod er helt sin egen. Den er kulsort og har et fremtrædende rødt Apple-klikhjul, og på bagsiden har den de fire U2-medlemmers autografer. Med priser fra kun 2.999 kr leveres den med en eksklusiv U2-plakat og selvfølgelig de velkendte hvide iPod-hovedtelefoner.

Det komplette omslag til U2-albummet

Jeg vil ha' dig

Ligesom med de øvrige medlemmer af iPod-familien er det en ren nydelse at lytte til musik på U2-specialudgaven af iPod. Det fantastiske Apple-klikhjul gør det legende let at rulle gennem alle dine sange, album og spillelister. Og der i hvert fald plads til masser af musik på denne 20 GB iPod. Når du har købt og hentet “The Complete U2”, er der stadig plads til ikke mindre end 4.600 sange til.(1)

Eksklusiv plakat

Uanset hvor megen musik eller hvor mange lydbøger, du har på den, bliver specialudgaven af iPod ved med at være så lille og let, at du nemt kan have den i lommen: Den er ikke større end et sæt spillekort og vejer kun 158 g. Batteriet byder også på 12 timers driftstid, så du kan lytte til musik hele dagen.(2) Og takket være 25 minutters beskyttelse mod udfald kan du føre en aktiv livsstil med jogging, cykling, skateboard og snowboard uden at gå glip af en eneste takt.

Med specialudgaven af iPod nyder du endda godt af branchens bedste automatiske synkronisering. Slut blot iPod til din Mac eller pc, hvorefter iTunes klarer resten og sørger for, at iTunes og iPod er i perfekt harmoni. Hvad enten du har importeret nye sange fra cd'er eller købt og hentet dem, flytter iTunes dem hurtigt til iPod. Har du oprettet On-the-Go-spillelister? iTunes finder dem hurtigt, føjer dem til de eksisterende spillelister og opdaterer samtidig antal afspilninger og vurderinger.

  1. Baseret på 128 Kbps AAC-format.
  2. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes. Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Besøg www.apple.com/dk/batteries , hvis du vil vide mere.
Gray line

. . .
-
iPod
Oktober

-
Photo - Mini - U2
2004