iPod er den perfekte digitale følgesvend i bilen, ombord på et fly eller når du er på vandretur i skoven. Gør din iPod til et bærbart stereoanlæg ved at slutte den til et sæt eksterne højttalere. Og nu fås iPod med endnu mere smart ekstraudstyr, som gør den til den meste fornøjelige del af dagligdagen. Det meste ekstraudstyr til iPod virker med iPod mini.

Ekstraudstyr til iPod-brugere på farten

Monster iCharger

Monster iCharger til iPod

Med Monster iCharger kan du oplade iPods batteri fra den indbyggede cigartænder i bilen. En indikatorlampe med 3 lysdioder viser status for opladningen af iPods batteri. Understøtter iPod-modeller med Dock-stik.

Belkin iPod ferie-rejsetaske

Belkin iPod ferie-rejsetaske

Indeholder Belkin Media Reader, Belkin Voice Recorder, Belkin Battery Pack og Belkin Leather Flip Case - allesammen nyttigt tilbehør i en og samme pakke som du kan tage med hvor som helst. Understøtter iPod med Dock connector men ikke iPod mini.

Belkin TuneDok-holder til bilen

Belkin TuneDok-holder til bilen

Med Belkin TuneDok er det nemt at tage iPod med og afspille sange i bilen. Anbring iPod i TuneDok og lad Air-Grip-sugekoppen holde den på plads, så du nemt kan betjene den. Virker med alle iPod-modeller. Understøtter ikke iPod mini.

Monster iCarPlay Adaptor

Monster iCarPlay Adaptor

Muliggør at man kan forbinde sin iPod med kassetteafspilleren i bilen. Isæt Monster iCarPlay Adaptor i bilens kassetteafspiller og nyd turen. Kompatibel med kassetteafspillere der tillader at kassetten side sidelæns.

Monster iCase Travel Pack

Monster iCase Travel Pack

En komplet lagrings- og sikkerhedsløsning til din iPod og tilbehør. Indeholder Monster iCharger og Monster iSplitter. Understøtter iPods med Dock Connector men ikke iPod Click Wheel eler iPod mini.

iPod World Travel-sæt

World Travel Adapter-sæt

Hvis du køber dette sæt, kan iPod bruges overalt i verden. Leveres med seks AC-stik med ben, der passer til forskellige stikkontakter verden over.

Ekstraudstyr til iPod-brugere på farten

Altec Lansing InMotion iM3

Altec Lansing InMotion iM3

Altec Lansings ultra-bærbare, batteridrevne stereohøjttalersystem, som er det første lydsystem, der er designet specielt til iPod, leverer hele spektret af ren, klangfuld lyd. Virker med alle iPod-modeller.

iPod mini-håndledsrem.

Håndledsrem til iPod mini

Tag iPod mini med på din næste vandre- eller løbetur, eller når du går ærinder. Den lette håndledsrem sikrer, at iPod mini sidder godt fast, og du kan nemt justere lydstyrken og vælge sange og spillelister.

Ørepropformede hovedtelefoner

Ørepropformede hovedtelefoner

Disse hovedtelefoner sikrer fantastisk lydkvalitet og basrespons samt forbedret lyd. Hovedtelefonerne fås i tre forskellige størrelser, så de passer til alle slags ører - store som små.

Griffin iTalk

Griffin iTalk

Opret indtalte memoer på iPod med Griffin iTalk Voice Recorder. Du kan optage memoer, møder, interview og meget andet og gemme det på iPod, som giver det et stempel med dato og tidspunkt. Understøtter iPod med Dock connector men ikke iPod mini.

iPod Remote og hovedtelefoner.

iPod Remote og ørepropformede hovedtelefoner

Med denne fjernbetjening med kabel og det ekstra sæt hovedtelefoner er det endnu nemmere at lytte til iPod, når du er på farten. Virker med iPod med Dock-stik og iPod mini.

Belkin Media Reader

Belkin Media Reader

Spar mange penge på hukommelseskort, næste gang du tager dit digitale kamera med på ferie. Når kortet er fuldt, kan du overføre billederne til iPod via den praktiske Belkin Media Reader. Understøtter iPod med Dock connector men ikke iPod mini.

Pakke med iPod-batterier

Pakke med Belkin-batterier

Skal du være væk fra computeren et par dage? Pakken med Belkin-batterier (købes separat) giver dig mere end 20 timers driftstid fordelt på fire almindelige AA-batterier. Understøtter iPod med Dock connector men ikke iPod mini.

iPod-etui

iPod-etui

Beskyt iPod mod vind og vejr, og gør den endnu nemmere at medbringe med dette specielle etui, som du kan gøre fast i bæltet, tasken eller rygsækken. Understøtter iPod med Dock connector men ikke iPod mini.

Sennheiser PXC 250 Headphones

Sennheiser PXC 250 Headphones

PXC 250 er tætsiddende dynamik, supra-aural mini høretelefoner med NoiseGard aktiv støj kompentation der tillader at man kan nyde musik selv i støjfyldte miljøer.

iPod-ekstraudstyr til hjemmet

iPod Dock

iPod Dock eller iPod mini Dock

Du kan købe en ekstra dock, så du kan oplade iPod både på arbejde og derhjemme. Da docken til iPod indeholder en linjeudgang, kan den sluttes til højttalere. Så har du et meget kompakt stereoanlæg.

Bose SoundDock

Bose SoundDock

Lad den fyldige lyd fra den nye Bose SoundDock tilfÃje ny og stilfuld lyd til din favorit musik. Supporterer iPod med Dock connector, inklusiv iPod mini.

USB 2.0- + FireWire-kabel

USB 2.0- + FireWire-kabel (til pc)

Windows-brugere kan købe et USB 2.0-dockstik + FireWire-kabel, så de kan synkronisere via USB 2.0* og oplade via FireWire.

NaviPod

NaviPod IR Remote til nye iPod-modeller

Med naviPod, der er udstyret med en infrarød fjernbetjening med 5 knapper og en modtager, der kan sluttes til iPod, kan du betjene iPods lyd fra den anden ende af et lokale. Understøtter iPod med Dock connector men ikke iPod mini.

iPod Stereo Connection-sæt.

iPod Stereo Connection-sæt

Skal dit musikbibliotek og dine spillelister være stjernerne ved din næste fest? Apple Stereo Connection-sæt med Monster Cable er svaret (kræver iPod med Dock-stik). Understøtter iPod med Dock connector men ikke iPod mini.

Splitter

Monster iSplitter

Med iPod Mini Stereo Y-Splitter fra Monster Cable kan du slutte to mini-stereohovedtelefoner eller -højttalere til et stik, så du kan dele din musik med en ven.

* Synkronisering via USB 2.0 på en Mac kræver Mac OS X v10.3.4

Gray line

. . .
-
iPod
Oktober

-
Photo - Mini - U2
2004