The 64-bit Xserve G5
Xserve G5
Xserve G5 tilbyder komprimeret kraft i en 1U-server med to 64 bit G5-processorer med hastigheder på op til 2,3 GHz. Med et prisbelønnet UNIX-baseret serveroperativsystem med ubegrænset antal klienter, op til 1,5 TB lagringskapacitet, PCI-X-udvidelsesmuligheder, dual Gigabit Ethernet, modemporte (ind/ud) og et optisk drev kan Xserve G5 dække alle dine behov. Få funktioner og stabilitet i den professionelle klasse til priser fra 24,999 kr.

Den avancerede G5- arkitektur indeholder branchens førende frontside-bus, en på hver processor, samt op til 8 GB DDR SDRAM med EEC-beskyttelse. Det er plads nok til at opbevare hele datasæt i hukommelsen, uanset om du behandler data på nanoniveua, gengiver film eller indlæser websider i bufferen. Derudover har Xserve G5 Dual Gigabit Ethernet på hovedkortet, som kombineret med punkt til punkt-systemkontrolenheden sikrer, at data kan flyttes, uden at det har indflydelse på netværkstrafikken og andre I/O-enheder.

Effektivitet betaler sig
Og al den kraft resulterer ikke i nær så ophedede serverkabinetter som konkurrenternes produkter. Selv ved 2,3 GHz forbruger den avancerede G5-processor højst 55 W pr. processor. Sammenlign det tal med 89 W for en Opteron eller 110 W for en Xeon. Så Xserve G5 forbruger mindre strøm fra nettet. Men det er ikke det hele - du får mindre varmeudvikling i dit datacenter, hvilket nedsætter kølebehovene i datacenteret. Det resulterer i lavere elektricitetsregninger eller muligheden for at anbringe flere Xserve G5-servere i det samme område til de samme omkostninger. Som en yderligere fordel vil det mindre strømforbrug sikre længere oppetider på UPS-systemer, hvis de er konfigureret.

UNIX-baseret Kraft bliver standard
Denne rack-optimerede server er udviklet til at levere UNIX-baserede fordele og moderne funktioner fra Mac OS X Server og tilbyder dermed fænomenal processorkraft, enorm lagringskapacitet, op til 1,5 TB, og værktøjer til ekstern administration, der gør dem ekstremt nemme at anvende og vedligeholde. Tilføj Xserve RAID, som har op til 7 TB lagringskapacitet, og du vil forstå, hvorfor Xserve fik de højeste karakterer fra Infoworld magazine i hele 2003.

Rack med XserveAnbring dem i reoler
Med en tykkelse på kun 24 cm sikrer Xserve 1U-systemet at du kan unytte en formidable række af op til 84 G5-processorer i et 42U-industristandardrack, der udnytter gulvpladsen i dit serverrum eller datacenter bedst muligt. Serverenhederne er designet til at passe til standardrack til telekommunikationsudstyr, og leveres komplet med alt opstillingsudstyr samt de ventilationskanaler, der skal bruges til at afkøle serverne.

Heavy metal
Xserve -klyngekonfigurationen er ideel til High Performance Computing (HPC) i videnskabelige og tekniske miljøer samt til arbejdsgruppeklynger og arbejdsmaskiner. G5-processorens superskalære, superrørlagte arkitektur understøtter op til 215 samtidige in-flight-instruktioner med en kerne med stor båndbredde, der tilbyder mere end 12 adskilte, funktionelle enheder, inklusive to hjælpeprocessorer og to heltalsenheder, der kan beregne et enormt antal instruktioner parallelt — og selvfølgelig med 64 bit præcision på 64 bit brede datastier. Og ved at fjerne de komponenter, der egner sig bedre til serveropgaver, bliver Xserve-klyngekonfigurationen i høj grad til at betale.

Nyheder bliver standard
Hver Xserve-model har to FireWire 800-porte, en FireWire 400-port, to USB 2.0-porte og en seriel DB-9-standardport. Du kan udvide systemet med den nyeste 133 MHz PCI-X-udvidelsesprotokol med en overførselshastighed på 2 GB pr. sekund. Tilføj et kort i fuld længde på 133 MHz eller to korte på 100 MHz. Vha. de blinkende lysdioder kan du hurtigt se, hvordan systemet fungerer. Og hvis du er ude i køkkenet eller omme på den anden side af jorden, sørger Xserves anmelderroste værktøjer tiladministration og overvågning for, at du har en finger på dit netværks puls.

Mac OS X Server Stabil Server OS uden "afgift pr. bruger"
Xserve G5 leveres med Mac OS X Server, det UNIX-baserede serveroperativsystem, der giver dig en komplet samling standardbaserede netværkstjenester. Du kan være vært for tusindvis af brugere — uden at du behøver at bruge tusindvis af ekstra kroner til betaling for licenser.* Uanset om du har Mac-, Windows-, UNIX- eller Linux-klienter, eller en kombination heraf, understøtter Mac OS X Server arkivdeling på flere platforme, Apache-webserver og WebDAV-server, POP- og IMAP-protokollerne, ftp, QuickTime Streaming Server, DNS og DHCP. Windows-, UNIX- og Linux-brugere bliver ikke forfordelt og vil få de samme fordele, som Mac-brugere anser for en selvfølge.**

ATA/100-diske (7.200 o./min.), der kan tilsluttes og afmonteres under drift 1,5 TB intern lagring i 1U
Xserve tilbyder 3 uafhængige serielle ATA-drevkanaler*, som kan konfigureres med op til 1,5 TB lagringskapacitet pr. 1U-server med et ekstra hardware RAID-enhed til hardware RAID 0,1 og 5.

* Specifikationerne er anderledes for Xserve-klyngekonfiguration.