The Xserve RAID. Up to 7TB in 14 hot-swap drives. High-performance 2Gb Fibre Channel.
Xserve RAID
Denne avancerede og selvstændige lagringsløsning er en elegant makker til Apples velanskrevne serverhardware i Xserve-serien, og den har plads til 14 Apple-diskmoduler, der kan tilsluttes og afmonteres under drift, med en imponerende samlet lagringskapacitet på 7TB i et rackkabinet.

Xserve RAID er baseret på Apples banebrydende arkitektur, som kombinerer den økonomiske Ultra ATA-teknologi med stor kapacitet med en 2 GB standardfiberkanal, som sikrer stabil og fantastisk hurtig dataadgang. Med Xserve RAID får du mest for pengene, når det handler om ekstern RAID-lagringsplads. Xserve RAID arbjeder fint sammen med Mac OS X Server, og du kan også bruge den med Windows- og Linux-baseredeservere .

Stort udbytte, små omkostninger
Regn lidt på det: Målt i GB pr. krone er Xserve RAID-løsningen verdens bedste til fiberkanallagring, og den overgår også de fleste SCSI-lagringsløsninger. Xserve RAID tilbyder op til 7 TB redundant lagringsplads med stor ydeevne til kun lidt mere end 15,43 kr. pr. GB. inkl. moms. De dage, hvor der ikke var grænser for IT-budgettet, er for længst forbi, og der udstedes ikke længere blankochecks til administration af digitale aktiver. Som professionel IT-medarbejder skal du begrænse omkostningerne, uden at det går ud over kvaliteten. Alene derfor mener vi, at du vil sætte pris på vores pragmatiske løsning, som giver mulighed for lagring af store datamængder og pæne besparelser i kroner og øre.

Hvordan virker Xserve RAID?
Hver harddisk (7.200 o./min.) er sluttet til en dedikeret Ultra ATA-drevkanal, så der ikke opstår flaskehalse. Derved optimeres 400 MBPs fiberkanalværtsforbindelsen. Det betyder, at Xserve RAID skaleres med hensyn til både kapacitet og ydeevne, når du tilføjer flere diske. Og med et 42U-standardrack med en lagringskapacitet på 98 TB kan du blive ved med at tilføje diske, så du får næsten ubegrænset lagringskapacitet.*

Fiasko er udelukket
Digitale videooptagelser, store databaser, dokumenter med grafik og medieindhold, billeder med høj opløsning, ukomprimeret lyd og videnskabelige datasæt har en ting tilfælles: De kræver lagringsplads i terabyteklassen. Selvom det er en krævende opgave at prøve at følge med det stadigt voksende behov for lagringsplads, må du ikke glemme at beskytte det digitale indhold mod uforudsete hændelser. Og du skal sørge for, at der altid er plads, og at data er beskyttet på alle tidspunkter af døgnet.

Apple-diskmoduler Hurtig adgang til de digitale aktiver
I stedet for blindt at følge den sædvanlige og alt for dyre praksis og satse på fiberkanalharddiske fandt Apple på en helt ny løsning: Vi designede og udviklede en ATA-til-fiberkanalsystemarkitektur med stor ydeevne og stabilitet til en meget lavere pris.

Xserve RAID er udviklet til uafbrudt drift og sikrer konstant adgang til kritiske data. Ekstra strømforsyninger og kølemoduler, der kan udskiftes under drift, sikrer, at systemet altid fungerer, også selv om der skulle opstå fejl i et modul. Alle aktive komponenter er modulære og designet, så de kan udskiftes på få sekunder - uden brug af værktøj og uden driftsafbrydelser.

Du har selv kontrol over kontrolenhederne
Hver Xserve RAID-kontrolenhed bruger en hjælpeprocessor til overvågning og styring af RAID-sættet og driftsmiljøet. Naturligvis er det dig, der styrer kontrolenhederne, og ikke omvendt (det er jo Apple-teknologi!). Hjælpefunktionen RAID Admin bruger hjælpeprocessoren til at bygge flere RAID-sæt efter behov, så du hurtigt og nemt kan stille større lagringsplads til rådighed uden forudgående initialisering. Eftersom hjælpefunktionen RAID Admin udelukkende er skrevet i Java, kan du via Internet overvåge og administrere RAID-lagringen fra Internet.

StatuslamperDen mobile administrator
Det er endnu nemmere at administrere systemet på stedet. Hvis du er den type IT-medarbejder, som bedst kan lide at holde styr på, hvad der foregår, ved at gå rundt og se til tingene, vil du få stor glæde af den måde, som Xserve RAID hele tiden giver visuel feedback om systemets status. Takket være indikatorlamperne på frontpanelet kan du med et enkelt blik se status for køling, RAID-kontrolenheder og kabinetlåsen, mens lysdioder på hvert enkelt Apple-diskmodul viser diskenes aktivitet. 46 blå lysdioder ned langs midten viser hver enkelt værtskanals aktivitetsniveau, og fiberkanal-indikatorer viser forbindelsesstatus. Du kan kontrollere hele systemet blot ved at kigge på det - hvor praktisk er det?

StrømforsyningDatalagring døgnet rundt
Alt i Xserve RAID er udviklet med uafbrudt drift for øje. Med komponenter, der kan udskiftes og afmonteres under drift, f.eks. diske, strømforsyninger, ventilatorer og batterier, er Xserve RAID sikret mod nedbrud, så systemet er tilgængeligt hele døgnet. Xserve RAID er forberedt på enhver krisesituation.

Udskiftning under drift
Xserve RAID-diske kan tilsluttes og afmonteres under drift. Det betyder, at en disk kan udskiftes under driftsafbrydelser og uden tab af data - takket være kontrolenheden til RAID-hardware og drevholderen, som er designet af Apple. Med Xserve RAID fortsætter systemets drift, mens indholdet af den fejlbehæftede disk gendannes på en anden disk vha. redundans- eller paritetsdata.

SMART-data
Xserve RAID-hardware og -software til ekstern administration sikrer i fællesskab nogle af de bedste eksterne overvågnings- og alarmfunktioner. RAID-kontrolenheden læser automatisk SMART-data (Self-Monitoring, Analysis, Reporting Technology) fra hver harddisk. Med SMART-data kan du tage dine forholdsregler. Diskene rapporterer automatisk om deres status, så operativsystemet kan advare dig, og du kan nå at udskifte en disk, før der opstår kritiske situationer. Hvad er målet? Uafbrudt oppetid.

*Der kan være begrænsninger i operativsystemet.

Serverløsninger
Xserve RAID er den ideelle lagringsløsning til arkiv-, udskrivnings- og skrivebordsadministration, webindhold, streaming af medietjenester samt brug af computere i klynger. Læs mere om programmer og anbefalede konfigurationer.

Computerberegning på højt niveau
Det eksklusive computermagasin HPCwire udnævnte Apple til vinder af 2003 Readers Choice Awards for den mest nyskabende HPC-teknologi, og Apple fik desuden hædrende omtale af pris og ydeevne til lagringsplads-, hardware- og klyngeløsninger.

Overbevisende ydeevne
“Ingen andre produkter giver samme imponerende ydeevne, stabilitet og valuta for pengene som Xserve RAID i et 3U-lagringssystem - og som alt andet fra Apple er det meget brugervenligt og nemt at stille op”, udtaler Jon Moog, CIO, RiskWise.
Flere reaktioner…


En lang række platforme
Xserve RAID understøtter RAID niveau 0, 1, 0+1, 3 og 5 vha. RAID-processoren og understøtter niveau 10, 30 og 50 via en kombination af RAID-hardwarefunktioner og RAID-software i Mac OS X. Desuden arbejder Xserve RAID godt sammen med Windows, Linux, Netware servere og er perfekt til tilføjelse af flere Exchange-data og klyngelagring.

Handling over store afstande
Xserve RAID bruger Small Formfactor Pluggable-stik (SFP), som sikrer ekstra fleksibilitet ved anvendelse af optiske- og kobberinfrastrukturer.

Support hele døgnet
Med AppleCare Premium Service and Support Plan får du adgang til ekspertbistand via e-post og telefon inden for 30 minutter, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Med AppleCare-hardwarereparation er du sikret besøg af en Apple-tekniker inden for 4 timer ved henvendelse inden for nomal åbningstid eller næste dag ved henvendelse uden for normal åbningstid. Og du kan være forsikret om, at Apple-autoriserede teknikere udfører reparationer med ægte Apple-reservedele.