iMac
 
iMac. 2x hurtigere. Dobbelt så fantastisk.

Sæt fart på dit digitale liv med hastigheder, der er dobbelt så hurtige som den tidligere iMac. Intel Core Duo og iLife ’06 hæver - igen - grænsen for, hvad der gør en personlig computer så personlig. Nyd alt det, du elsker ved iMac - nu blot i en rasende fart, fra kun 10.799,00 kr.

Intel Core Duo-processor

Aldrig før har kraft været så sjov

Ingen computer i verden gør det så nemt at arbejde med digitale fotografier, film, musik og internet som iMac. Og nu foregår det alt sammen med svimlende hast - med kraften fra den revolutionerende Intel Core Duo. Med to processorer, der er bygget sammen i en enkelt processor, bringer dette nye Intel-maskineri iMacs ydeevne op på et helt nyt niveau. Sammen med den nye ATI Radeon X1600 -grafikprocessor og verdens mest avancerede operativsystem, Mac OS X, afvikler iMac al din software - hurtigt.

iLife ’06

iLife er pragtfuldt

iMac leveres med iLife ’06, som er en pakke med brugervenlige programmer, der udgør den underholdende del af din dagligdag. Organiser, del og gør dine fotos bedre med iPhoto. Opret en film, der har dine børn i hovedrollerne, med iMovie. Omdan dine fotos og film til professionelle dvd'er med iDVD. Fremstil original musik i GarageBand - også selv om du ikke har en tone i livet. Fremstil podcasts og blogs. Publicer dem derefter på internet vha. din .Mac-konto og det helt nye program, iWeb 2.

iChat AV med op til tre deltagere + iSight-kamera

Se og tal

Der er et indbygget iSight -kamera i alle nye iMac-modeller, så du kan starte en videochat (eller deltage i en) med ganske kort varsel. Du skal ikke købe noget ekstraudstyr 1, der er ingenting, der skal tilsluttes, ingen kabler at fumle med, ingen software, der skal installeres eller konfigureres 2. Du skal bare starte iChat AV, klikke på din vens videosymbol, og så er du klar til at chatte med billede og lyd - med op til tre venner ad gangen. Pæn påklædning anbefales.

Front Row + Apple Remote

Vises nu

Med iMac har du den bedste plads i huset. Medieoplevelsen Front Row på fuld skærm - med intuitive menuer, stor tekst og fantastisk grafik - sikrer, at du kan gennemse musikken, fotografierne og videoerne på din iMac lige så nemt, som du gennemser musik på iPod. Og med den nye Apple Remote kan du gøre det fra den anden ende af lokalet. Så inviter dine venner, og overrask dem med et lysbilledshow af dine feriebilleder, en hjemmevideo eller en dvd. iMac er født til at underholde.

  1. Tests udført af Apple i december 2005 med testmodeller af 20" iMac med 2 GHz Intel Core Duo. Alle andre systemer var produktionsmodeller. Anslået point i henhold til SPECint_rate_base2000: 32.6. Anslået point i henhold til SPECfp_rate_base2000: 27.1. SPEC er et registreret varemærke tilhørende Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC); se www.spec.org, hvis du vil vide mere. Sammenligningerne blev udført vha. IBM-compiler og en betaversion af Intel-compiler til Mac OS.
  2. Nogle funktioner kræver .Mac. .Mac-tjenesten kan benyttes af personer på 13 år og derover. Kræver betaling af årligt gebyr for medlemskab og internetadgang. I henhold til gældende betingelser.
  3. Selvfølgelig forudsat, at du allerede har en internetforbindelse.
  4. OK, du bliver måske nødt til at indstille din iChat AV-venneliste. Og tilmelde dig en gratis .Mac (2)-prøvekonto.
  5. Kræver internetforbindelse via bredbånd; (evt. mod betaling).
 
 
 
. . .
-
iMac G5
januar ...

-
G5 - intel
2006