MacBook Pro
 

Du har drømt om den længe. Nu har den et navn: MacBook Pro. Med kraften fra et Intel-maskineri med to kerner. Op til fire gange hurtigere end PowerBook G4. Otte gange så stor båndbredde til grafik. Med indbygget iSight-kamera til videokonferencer, når du er på farten. Og Front Row med Apple Remote, så du kan underholde alle i lokalet. Du behøver ikke at vente længere. MacBook Pro fås fra kun 16.799 kr inkl. moms.

Intel Core Duo

Ny teknik, den samme sjæl

Dette er den første bærbare Mac, som er baseret på den revolutionerende nye Intel Core Duo- der i virkeligheden er to processorer (op til 1,83 GHz) bygget sammen til en. Den har 2 MB Smart Cache L2-bufferhukommelse, som kan deles mellem begge kerner efter behov. Den har større ydeevne ved 2D- og 3D-grafik, videoredigering og kodning af musik. Og den nye teknik er kun en del af historien. MacBook Pro har en frontside-bus og hukommelse, som ved 667 MHz er hurtigere end nogen tidligere bærbare Mac-computere. Det er den første bærbare Mac med PCI Express, en Serial ATA-harddisk og ATI Mobility Radeon X1600, der sikrer superhurtig grafisk ydeevne.

Integreret reporter

Sæt dig ned. Klik på iChat-symbolet for en af dine venner. Og start en videokonference, uanset hvor i verden du befinder dig. Selvom du næsten ikke kan se det, er der et indbygget iSight-kamera i den tynde ramme lige over skærmen. Så nu kan du afholde konferencer med dine forretningsforbindelser om dagen og sludre med børnene om aftenen. iChat AV giver dig mulighed for at videochatte med op til tre personer samtidig. MacBook Pro leveres også med Apples nye program Photo Booth, et morsomt program, som du kan bruge til at tage forvrængede billeder og fremstille portrætter i Warhol-stil. Med de nye iLife 06-programmer (inkluderet, naturligvis) kan du endda optage film med iSight direkte i iMovie og derefter bruge det nye iLife-program iWeb til at fremstille en optegnelse i en videoblog eller en podcast med nogle få klik (2).

Front Row

En rejseforestilling

MacBook Pro er den første bærbare med medieoplevelsen Front Row, som gør det nemt (og temmelig underholdende) at vise dine nye produktioner frem. Hvad enten du er hos en kunde, på produktionsstedet eller på hotelværelset, bruger du blot din Apple Remote til at styre afspilningen af videoer, musik, film m.m. Front Row giver dig mulighed for hurtigt at gennemse dit arbejde og starte afspilningen, uanset hvor i lokalet du befinder dig. Du kan endda bruge Apple Remote til at navigere i Keynote-præsentationer.

iLife '06

Gør noget. Sig noget. Fremstil noget.

MacBook Pro leveres med iLife 06, en samling brugervenlige programmer, som gør det nemt for alle at fremstille postkort, kalendere, dvd'er, websteder og podcasts. Selv professionelle, der er vant til de avancerede programmer, vil værdsætte brugervenligheden ved fremstilling af de indledende udkast. Eller ved publicering af billeder, videoer og kommentarer til aktuelle begivenheder, næsten før de finder sted. Nyd ytringsfriheden med MacBook Pro (2).

  1. Tests udført af Apple i december 2005 med testmodeller af 15" MacBook Pro med 1,83 GHz Intel Core Duo. Alle andre systemer var produktionsmodeller. Anslået point i henhold til SPECint_rate_base2000: 30.3. Anslået point i henhold til SPECfp_rate_base2000: 25.6. SPEC er et registreret varemærke tilhørende Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC); se www.spec.org, hvis du vil vide mere. Sammenligningerne blev udført vha. IBM-compiler og en betaversion af Intel-compiler til Mac OS.
  2. Nogle funktioner kræver .Mac. .Mac-tjenesten kan benyttes af personer på 13 år og derover. Kræver betaling af årligt gebyr for medlemskab og internetadgang. I henhold til gældende betingelser.