Lad dit blik hvile på den ultimative visuelle oplevelse: De nye, hurtigere, større og lysere iMac-modeller. Til priser fra kun Kr. 7899,- incl. moms fås den mest personlige af alle personlige computere nu med kraft, der siger spar 2. Det er takket være den nye 64 bit Intel Core 2 Duo-processor, som nu findes i alle nye iMac-modeller.

Intel Core 2 Duo-processor

Alle i familien

24" iMac, der er den hurtigste iMac nogensinde, leverer professionel ydeevne sammen med det praktiske alt-i-et-design. Som dens 17" og 20" søskende er den udstyret med den nye 64 bit Intel Core 2 Duo-processor med hastigheder fra 1,83 GHz til 2,33 GHz. Den nye processor giver op til 50% større ydeevne end den forrige 20" iMac. Den har også dobbelt så stor L2-buffer, og de to kerner deler 4 MB mellem sig (2). Resultatet? Turboladet ydeevne gør det nemmere - og sjovere - at arbejde med digitale fotografier, film, musik og internet.

Smukke skærme

Uanset om du surfer på internet, redigerer video, administrerer fotografier eller chatter med venner langt væk, vil du nyde den fantastiske visuelle oplevelse, det er at arbejde med iMac. Med en fremragende farvemætning har alle tre modeller et biograflignende 16:10-format, der er perfekt til fremvisning af film. Og iMac har en smuk, lys skærm, og 24" modellen går forrest og lyser vejen op. Faktisk er den 40% lysere end 20" modellen.

iLife ’06

iLife er pragtfuldt

iMac leveres med iLife ’06, som er en pakke med brugervenlige programmer, der gør det underholdende til en normal del af din dagligdag. Organiser, del og gør dine fotos bedre med iPhoto. Opret en film, der har dit barn i hovedrollen, med iMovie. Omdan dine fotos og film til professionelle dvd'er med iDVD. Fremstil original musik i GarageBand - også selv om du ikke har en tone i livet. Fremstil podcasts og blogs. Publicer dem derefter på internet vha. din .Mac-konto og det helt program, iWeb (3).

Trevejs chat med iChat AV + iSight-kamera

Se og tal

Der er et indbygget iSight -kamera i alle nye iMac-modeller, så du kan starte en videochat (eller deltage i en) med ganske kort varsel. Du skal ikke købe noget ekstraudstyr (4), der er ingenting, der skal tilsluttes, ingen kabler at fumle med og ingen software, der skal installeres eller konfigureres (5). Du skal bare starte iChat AV, klikke på din vens videosymbol, og så er du klar til at chatte med billede og lyd - med op til tre venner ad gangen. (6). Pæn påklædning anbefales.

Front Row + Apple Remote

Vises nu

Med iMac har du den bedste plads i huset. Grænsefladen Front Row på fuld skærm - med intuitive menuer, stor tekst og fantastisk grafik - sikrer, at du kan gennemse musikken, fotografierne og videoerne på din iMac lige så nemt, som du gennemser musik på iPod. Og med den nye Apple Remote kan du gøre det fra den anden ende af lokalet. Så inviter dine venner, og overrask dem med et lysbilledshow af dine feriebilleder, en hjemmevideo eller en dvd. iMac er født til at underholde.

  1. Tests udført af Apple i august 2006 med testmodeller af 24" iMac-computere med 2,33 GHz Intel Core 2 Duo-processorer; alle andre computere var produktionsmodeller. Alle computere var konfigureret med 1 GB RAM. SPEC® er et registreret varemærke tilhørende Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC); se www.spec.org , hvis du vil vide mere.
  2. 17" iMac med en 1,83 GHz Intel Core 2 Duo-processor har 2 MB L2-buffer.
  3. Nogle funktioner kræver .Mac. Mac-tjenesten kan benyttes af personer på 13 år og derover. Kræver betaling af årligt gebyr for medlemskab og internetadgang. I henhold til gældende betingelser.
  4. Selvfølgelig forudsat, at du allerede har en internetforbindelse.
  5. OK, du bliver måske nødt til at indstille din iChat AV-venneliste. Og tilmelde dig en gratis .Mac (2) -prøvekonto.
  6. Kræver bredbåndsforbindelse til internet; evt. mod betaling.
  7. 17" iMac med 1,83 GHz Core 2 Duo-processor er udstyret med et 24x kombineret drev, der kan brænde cd'er men ikke dvd'er. Se siden med specifikationer for at få alle oplysningerne.