Den helt nye AirPort Extreme. Den nemmeste måde at få et trådløst drømmehjem på.

Vi præsenterer den nye AirPort Extreme-base, den perfekte trådløse løsning til hjemmet, skolen og firmaet. Dine omgivelser bliver dækket af et lynhurtigt og sikkert trådløst netværk, som åbner en verden med helt nye muligheder for underholdning, sikkerhedskopiering, udskrivning m.m.

5x hurtigere

Med den nye AirPort Extreme-base kan du og op til 50 venner, kolleger eller familiemedlemmer nyde et stabilt trådløst netværk, der har op til fem gange så stor ydeevne og dobbelt så stor rækkevidde som netværk baseret på den ældre 802.11g-standard.1

Så nemt som Mac.

Det bør være lige så nemt at indstille et netværk som at indstille en Mac. Og det er det også - hvis du bruger en ny AirPort Extreme-base, som har et helt nyt indstillingsværktøj. Pak blot AirPort Extreme ud af kassen. Sæt stikket i stikkontakten. Installer software - højst fem minutter senere er du klar til at bruge netværket.

Symbol for sikkerhed

Nu kan du surfe på nettet, chatte, sende e-post og udveksle fotografier. Udskriv eller brug en fælles harddisk- trådløst. Indstil begrænsninger for, hvornår børnene må bruge internet. Beskyt netværket med en firewall og effektiv kryptering. Og du kan endda bruge AirPort Extreme som den perfekte ledsager til nyheden Apple TV.

Enkel og elegant.

Med en størrelse på kun 165 x 165 mm og en højde på 34 mm har den nye AirPort Extreme et enkelt og elegant design, som passer næsten overalt - på skrivebordet, stuebordet, i en bogreol eller på et hvilket som helst fladt underlag.

Symbol for netværk

Superhurtig, superkompatibel.

Med 802.11n, som er den nyeste generation af trådløs teknologi,2 understøttes AirPort Extreme-basens største ydeevne af de fleste nye Mac-computere og nyere pc'er med kompatible trådløse kort. Og AirPort Extreme er også kompatibel med de ældre Wi-Fi-standarder, hvilket betyder, at de Wi-Fi-systemer, du allerede bruger, arbejder problemfrit sammen med den nye base.

  1. Baseret på en sammenligning med Apples 802.11g-produkter. Sammenligningen er foretaget med et AirPort Extreme-netværk og en 802.11n-computer. Hastighed og rækkevidde bliver mindre, hvis et 802.11a-/b-/g-produkt opretter forbindelse til netværket. Adgang til det trådløse netværk kræver en computer med AirPort Extreme eller en anden Wi-Fi-certificeret 802.11a-/b-/g-computer. Den faktiske ydeevne kan variere, afhængigt af rækkevidde, forbindelseshastighed, bygningskonstruktion, netværkets størrelse og andre faktorer. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.
  2. AirPort Extreme-basen er baseret på et udkast til IEEE 802.11n-specifikationen og er kompatibel med IEEE 802.11a, IEEE 802.11b og IEEE 802.11g.
802.11n

Højere hastighed, større rækkevidde

 

Hvis det er i iTunes, er det i tv. Vi præsenterer Apple TV