Op til 5 gange hurtigere, mere end dobbelt så lang rækkevidde.

5x hurtigere

Hvis der er to ting, som brugere af trådløse netværk kræver, er det højere hastighed og større rækkevidde. Den nye AirPort Extreme-base lever op til begge krav og tilbyder superhurtig trådløs netværksadgang i næsten alle hjem, kontorer eller klasseværelser.

802.11n sikrer mere end dobbelt så lang rækkevidde som 802.11g.

Forbløffende ydeevne.

AirPort Extreme er baseret på et udkast til IEEE 802.11n-specifikationen, har tre antenner og bruger en teknologi, der kaldes multiple-input multiple-output (MIMO), til at overføre flere data-streams samtidig. Resultatet? AirPort Extreme overfører data op til fem gange hurtigere end ældre trådløse 802.11g-netværk - og har op til dobbelt så stor rækkevidde.1 Takket være understøttelse af de trådløse 2,4 GHz og 5 GHz frekvenser reducerer AirPort Extreme risikoen for forstyrrelser fra apparater og trådløse telefoner, der bruger 2,4 GHz frekvensen.

Trådløs løsning i hjemmet.

Forestil dig mulighederne.

Brug internet og e-post overalt i kontoret eller huset - eller endda langt ude i haven. Send store arkiver til kolleger uden at være bundet til skrivebordet og uden at bekymre dig om langsomme forbindelseshastigheder. Trådløs printerdeling med alle i familien eller på din kontoretage. Sikkerhedskopier store arkiver til en harddisk trådløst.

Virker også med 802.11a/b/g.

De fleste nye Mac-systemer understøtter den nye generation af 802.11n-teknologi i AirPort Extreme-basen.2 Og AirPort Extreme er kompatibel med Mac-computere og pc'er, der bruger de ældre trådløse 802.11a/b/g-teknologier.

  1. Baseret på en sammenligning med Apples 802.11g-produkter. Sammenligningen er foretaget med et AirPort Extreme-netværk og en 802.11n-computer. Hastighed og rækkevidde bliver mindre, hvis et 802.11a-/b-/g-produkt opretter forbindelse til netværket. Adgang til det trådløse netværk kræver en computer med AirPort Extreme eller en anden Wi-Fi-certificeret 802.11a-/b-/g-computer. Den faktiske ydeevne kan variere, afhængigt af rækkevidde, forbindelseshastighed, bygningskonstruktion, netværkets størrelse og andre faktorer. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.
  2. Alle Mac-computere med Intel Core 2 Duo- og Intel Xeon-processorer undtagen 17" iMac med 1,83 GHz Intel Core 2 Duo-processor understøtter 802.11n-teknologien i AirPort Extreme. Disse 802.11n-kompatible Mac-systemer kræver enabler-software, som er inkluderet på cd'en AirPort Extreme.
802.11n

Højere hastighed, større rækkevidde

 

Hvis det er i iTunes, er det i tv. Vi præsenterer Apple TV