Apple TV

Hvis det er i iTunes, er det i tv. Vi præsenterer Apple TV

Kompatibel med Mac + pc

Computeren er midtpunktet i dit digitale liv. Tv'et er midtpunktet i dit underholdningsliv. Men hvad nu hvis du vil se dine egne film, forfilm, podcasts og fotografier fra computeren på dit tv? For 2.299 kr kan du få Apple TV til at vise iTunes på den store skærm.

Revolutionen bliver sendt i fjernsynet.

I stedet for at krybe sammen foran computerskærmen, kan du poppe nogle popcorn, mens computeren trådløst synkroniserer din nye film til Apple TV. Find en siddeplads, op med fødderne, og brug den medfølgende Apple Remote til at afspille filmen på dit tv. Giv dig selv en hånd: Du har lige ændret den måde, du ser digitale medier på.

Apple TV-porte

iTunes til Apple TV, trådløst.

Apple TV opretter forbindelse til dit tv via en HDMI-port eller component video- og lydporte. Den indbyggede, superhurtige trådløse 802.11-funktion synkroniserer dit iTunes-bibliotek til alle Mac'er og pc'er i huset. Og det bedste af det hele er, at det, der er på Apple TV, altid er synkroniseret: Hver gang du ændrer dit bibliotek i iTunes, ændres det på Apple TV - trådløst og automatisk.

Hvad er der i tv? Det, du vil se.

Apple TV viser dit iTunes-bibliotek på dit tv. Og dine digitale fotografier fra iPhoto på en Mac eller fra Adobe Photoshop Elements eller Adobe Album på en Windows-computer vises i høj opløsning, så du kan imponere med et fantastisk lysbilledshow på en bred skærm.

Hent fra iTunes, og synkroniser dem derefter trådløst til Apple TV, så du kan vise dem på dit tv med bred skærm.
  • iPod-spil kan ikke afspilles på Apple TV. iTunes Store-kataloget varierer fra land til land. Overførsel af film, tv-udsendelser og musikvideoer er ikke tilængelig i alle lande.