Apple TV

Passer perfekt.

Nem tilslutning og indbyggede trådløse funktioner gør det let føje Apple TV til dit underholdningsudstyr i hjemmet.

Apple TV forbindes trådløst med computeren.

Tid til "plug-and-play".

Har du et fjernsyn med bred skærm? Har du iTunes? Så er du klar til Apple TV. Slut Apple TV til dit fjernsyn, og åbn derefter iTunes på computeren. iTunes registrerer trådløst Apple TV og hjælper dig gennem indstillingsprocessen fra pardannelse med computeren til indstilling af iTunes-synkronisering - trin for trin.

Slap bare af.

Hvis du ikke har et trådløst netværk, kan du nemt indstille et med et trådløst adgangspunkt som den superhurtige 802.11 AirPort Extreme-base. Med nyere Mac'er med AirPort Extreme-funktioner kan du oprette et trådløst netværk blot vha. af computeren. Og hvis du har en Mac eller pc uden indbyggede trådløse funktioner, kan du slutte Apple TV til dit netværk med et Ethernet-kabel (sælges separat).

Et trin. Stort spring.

Apple TV sluttes til dit fjernsyn med bred skærm via et HDMI-kabel (sælges separat). Denne enkle forbindelse leverer både lyd og billede til dit fjernsyn - der er ikke brug for flere kabler.

Apple TV gør dit underholdningssystem komplet.

Mulighederne står åbne.

Hvis HDMI-porten på fjernsynet bruges til en anden enhed, eller hvis dit fjernsyn ikke har en HDMI-port, kan du tilslutte Apple TV via component video- og lydporte. Så uanset hvordan dit underholdningssystem er sammensat, kan du nemt tilslutte Apple TV. Og da Apple TV har en indbygget strømforsyning, er der ikke en klodset kasse, der skal gemmes væk.

Det har du brug for.

  • Fjernsyn med en bred skærm
  • Mac eller pc
  • iTunes 7
  • Trådløst netværk eller et netværk med kabler
  • HDMI-kabel eller
  • component video-kabler og analoge eller optiske lydkabler

Kompatible fjernsyn

Apple TV kan bruges med et fjernsyn med bred skærm, EDTV eller HDTV (1080i, 720p, 576p eller 480p), inklusive populære modeller fra disse producenter.

Kompatible tv-logoer  • iPod-spil kan ikke afspilles på Apple TV. iTunes Store-kataloget varierer fra land til land. Overførsel af film, tv-udsendelser og musikvideoer er ikke tilængelig i alle lande.