Mac Pro
 

(1) Baseret på anslåede resultater i henhold til SPECint_rate_base2000. Tests udført af Apple i juli 2006 med testmodeller af 3 GHz Mac Pro-enheder og produktionsmodeller af 2,5 GHz Power Mac G5 Quad. SPEC® er et registreret varemærke tilhørende Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC); se www.spec.org.

Professionel hastighed.

Mac Pro-arbejdsstation med otte eller fire kerner

Mød det nyeste medlem af Mac Pro-familien: Verdens første 3,0 GHz, Intel Xeon-baserede Mac Pro med otte kerner. Niveauet er nu også hævet rent officielt.

Intel Xeon Clovertown-processor med fire kerner

Standard for ydeevne

Ligegyldigt hvilken Mac Pro-model du vælger ”Intel Xeon med otte eller fire kerner” leverer de begge avanceret arbejdsstationsgrafik med høj ydeevne, og så mange udvidelsesmuligheder i så mange mulige konfigurationer, at selv din fantasi ikke kan forestille sig det.

 
Intel Xeon-processor

Otte eller fire kerner

Vælg Mac Pro med otte kerner, og du får kraften fra to Intel Xeon Clovertown-processorer med fire kerner med en hastighed på 3,0 GHz. Eller vælg en Mac Pro med fire kerner med to Intel Xeon Woodcrest-processorer med to kerner, og beslut dig for, hvor hurtigt du vil flyve: 2,0 GHz, 2,66 GHz eller 3.0 GHz. Med 3.0 GHz er Mac Pro med fire kerner op til 2x hurtigere end Power Mac G5 Quad.1

 

Ufattelige udvidelsesmuligheder

Det fantastisk designede Mac Pro-kabinet har plads til fire diske og 3 TB lagringsplads; der er 8 DIMM-pladser til i alt 16 GB RAM; op til to SuperDrive. Derudover er der fire PCI Express-pladser og flere I/O-porte, inklusive to ekstra porte på forsiden.

Formidabel grafik

Er du på udkig efter en arbejdsstation til grafik? Så er du kommet til det rigtige sted. Du kan vælge mellem tre fremragende grafikkort, så du får det kort, der opfylder dine behov. Og alle kortene giver dig mulighed for at tilslutte to skærme, inklusive en 30" Apple Cinema HD Display. Mac Pro: En enestående løsning til avanceret grafik.

Mere end 33 millioner mulige konfigurationer

Du er eksperten. Med specielle konfigurationer af processorer, grafikkort, hukommelse, harddiske, optiske diske samt andre funktioner og komponenter giver den ufatteligt fleksible Mac Pro dig mulighed for at bygge din personlige drømmecomputer. Den Mac, du altid har ventet på.

Optimeret til kreativitet. Adobe Creative Suite 3.