MacBook

MacBook

Indbygget frihed.

802.11n er 5x hurtigere

Den trådløse standard.

MacBook leveres med trådløse funktioner, så du kan gøre alt, hvad du skal, hvor der er brug for det. Wi-Fi-netværk vises direkte på skrivebordet. Du skal blot klikke og oprette forbindelse, hvorefter du kan surfe på nettet, sende e-post, videochatte m.m. Du kan nemt dele arkiver med andre brugere på netværket vha. Bonjour. Og holde din Bluetooth-telefon synkroniseret vha. Bluetooth 2.0 + EDR.

Time Machine

Trådløs sikkerhedskopiering.

Time Machine er en revolutionerende ny funktion til automatisk sikkerhedskopiering og er indbygget i Mac OS X. Og nu kan du med Time Capsule - en harddisk i serverklasse og Wi-Fi-base - bruge Time Machine til at sikkerhedskopiere dine arkiver trådløst. Og det sker i baggrunden, så du aldrig behøver at tænke på sikkerhedskopier igen.
Læs mere

Trådløs udskrivning.

AirPort Extreme, AirPort Express og Time Capsule er forsynet med en USB-port, så du kan tilslutte en printer og udskrive trådløst fra MacBook overalt i hjemmet. Og det er ikke kun dig selv, der kan nyde godt af trådløs udskrivning, men også andre brugere på netværket, inklusive pc-brugere.
Læs mere

Printer
 
iChat og Keynote

Chat trådløst.

iChat gør enhver videochat til en begivenhed. Videobaggrunde, Photo Booth-effekter, lysbilledshow med fotografier, Keynote-præsentationer, endda film på din MacBook - du kan dele det hele med iChat.

MacBook og iMac

Tilbage til min Mac

Lad os sige, at du er på arbejde og har glemt et vigtigt arkiv på computeren derhjemme. Med Tilbage til min Mac, en funktion på .Mac, kan du få ekstern adgang til alle Leopard-baserede Mac-computere med et klik. .Mac finder dine Mac-computere via Internet og viser dem i Finder i Leopard på den Mac, du bruger. Så uanset hvor du er, følger alle dine arkiver med.

Trådløst underholdningscenter

AirPort Express og højttalere

Stream din musik.

Med AirPort Express og AirTunes kan du streame musik fra dit iTunes-bibliotek til alle forstærkede højttalere trådløst. Hvis du har højttalere i flere værelser, kan du bruge mere end en AirPort Express og afspille musik i hele hjemmet eller studiet, så du kan nyde den gode lyd overalt.