MacBook

Klar til det hele.

 

250 GB lagringskapacitet

Mere betyder mere.

Musik, fotografier, film - og lad os ikke glemme dokumenter og andre arkiver - det fylder alt sammen. Men det gør ikke noget, for den nye MacBook har større harddiske i alle modellerne. Med op til 2 GB hukommelse som standard kan du multitaske som aldrig før.

Processorer

Bedre end nogensinde.

Inden i den nye MacBook finder du den nyeste Intel Core 2 Duo-processor baseret på 45 nm procesteknologi og en avanceret Core-mikroarkitektur. Denne kraftfulde teknologi gør det muligt for Intel at få plads til hundredvis af millioner mikroskopiske 45 nm transistorer. Og udviklingen fortsætter med 3 MB fælles L2-buffer og forbedret SSE4-vektorfunktion. Oversættelse: Du får en MacBook med større ydeevne, og den afvikler programmer hurtigere og mere effektivt end nogensinde.

Klik her for at se den nye MacBooks ydeevne med programmer Læs mere

Ydeevne i programmer på MacBook

Når du ser, hvordan den nye MacBook arbejder med programmer i den virkelige verden, er det tydeligt, at dens ydeevne er bedre end den forrige generations. Med den nye MacBook kan du nyde ydeevne på et helt nyt niveau med alle typer opgaver, hvad enten du opretter websider, fremstiller film og musik eller organiserer og nyder yndlingsfotografier og -musik.

Test udført af Apple i februar 2008 med testmodeller af MacBook med 2,4 GHz Intel Core Duo; MacBook-systemer med Core Duo var produktionsmodeller. MacBook overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.

iPhoto.Denne test involverer import af 100 fotografier til et eksisterende iPhoto-bibliotek, der indholder 2000 fotografier. Testen måler også eksport som en webside, eksport som et filmarkiv og klargøring til iDVD.

58% hurtigere 

iTunes.I denne test måles import af en sang fra harddisken til iTunes-biblioteket, kodning af et videoklip til iPod og kodning af 60 minutters musik og brænding af musikken til en cd.

41% hurtigere 

iWeb.I denne test oprettes og klargøres et websted til publicering vha. skabelonen Moderne, 41 fotografier, en videopodcast og en QuickTime-film.

29% hurtigere 

GarageBand.Denne test måler, hvor lang tid det tager at eksportere en GarageBand-sang til iTunes.

26% hurtigere 

Ydeevne større end MacBook med 2,0 GHz Core Duo

Sammenligning 

Oprette forbindelser.

Oprette forbindelser

Nogle gange har du brug for mere plads til dit arbejde. Så kan du udvide MacBook skrivebordet ved at tilslutte en 20" eller 23" Apple Cinema Display. Men hvorfor stoppe der? MacBook har også to USB 2.0-ports, en FireWire 400-port, Gigabit Ethernet, lydindgang og stik til hovedtelefoner samt en praktisk plads til en sikkerhedslås.

Optisk drev

Når du vil brænde et festmiks til en cd eller en iMovie-produktion i Hollywood-kvalitet, kan du gøre det med et kombineret 24x drev eller et 8x SuperDrive, der kan brænde til diske med to lag.

Strømforsyning

Strømforsyning.

MagSafe-strømforsyningen er, hvad navnet antyder: En magnetisk forbindelse i stedet for en fysisk. Så hvis du ved et uheld falder over netledningen, bliver din skinnende nye MacBook ikke revet ned fra bordet. Ledningen smutter simpelthen ud, uden at ledningen selv eller computeren bliver beskadiget.

Magnetisk tiltrækningskraft
Pegefelt

Rulning med to fingre.

Med rulning med to fingre bliver pegefeltet den hurtige vej til dit bestemmelsessted. Og hvis du kommer fra en "verden med højreklik", er det nemt at blive vant til MacBook. Der er genveje til højrekliksfunktioner, forlæns sletning m.m.

Magnetisk tiltrækningskraft.

Det er en fornøjelse at åbne og lukke MacBook takket være en magnetisk lås, som virker uden en låsetap. Og da den er magnetisk, er der ingen bevægelige dele, som sætter sig fast, bliver skæve eller går i stykker.

Lys, MacBook, aktion.

iChat-skærmbillede

Elegant integreret over MacBook-skærmen sidder et iSight-kamera . Du kan være til stede uden at være der med iChat. Videochat med en ven, del et lysbilledshow med din mor, eller gennemgå en præsentation med en kollega. Da du sidder så tæt på, kan du bruge iSight med Photo Booth til fotografier med sjove effekter. Eller du kan være stjernen i din egen uafhængige iMovie-film. Lige som alt andet på en Mac virker iSight bare. Der er ingen grund til at spilde værdifuld tid på først at installere software eller konfigurere kameraet. Smil bare.

 
Close