LED Cinema Display

Plug and Play-perfektion.

Et kabel, som erstatter tre. Klar, parat, start.

Mini DisplayPort

LED Cinema Display sluttes til din nye MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air via det ultrakompakte Mini DisplayPort-stik. Med andre skærmstik skal du sørge for, at benene vender rigtigt og fumle rundt med skruer. Med det nye Mini DisplayPort-stik er det bare at sætte stikket i og hive det ud igen.

Ydre enheder

MagSafe-stik

LED Cinema Display er udstyret med et MagSafe-stik, som giver strøm til og oplader din nye MacBook. Stikket er lige foran dig på skrivebordet – klar og parat. Du slipper for at skulle rulle ledningen ud til den strømforsyning, der fulgte med din bærbare computer. Lad den bare ligge, hvor den er – i din taske.

USB 2.0-porte

USB-symbol.

På bagsiden af skærmen er der tre USB-porte med egen strømforsyning. Du slår dem til – sammen med det indbyggede iSight-kamera, mikrofonen og højttalerne – så snart du sætter USB-stikket i din nye MacBook. Tilslut en printer, et kamera, iPod, iPhone eller lige hvad du vil. Og lad dem være tilsluttet, når du griber din MacBook og tager af sted.

Se det store billede.

En bred 24" skærm med LED-teknologi og baggrundsbelysning. Imponerende er en underdrivelse.

LED Cinema Display med Aperture på fuld skærm.

Udvidet skrivebord

Når du slutter din nye MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air til LED Cinema Display, er det ligesom at opgradere din skærm til 1. klasse. Den blanke og brede 24" skærm giver dig plads til udfoldelse, når du arbejder. Og med en opløsning på 1920 x 1200 ser det fantastisk flot ud.

Fordele ved LED-teknologien

Der tales så meget om LED-teknologi. Hvorfor er den så fantastisk? Det er der mange grunde til. Lysdioder giver et konstant lys og tændes så hurtigt, at du ikke skal vente på skærmen, når du tilslutter din nye MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air. Du oplever, at skærmen er oppe på fuld lysstyrke med det samme. Og da lysdioder er fri for kviksølv, opstår der ingen forurening med dette farlige stof ved genbrug eller bortskaffelse.

iSight-kamera.

Indbygget iSight, mikrofon og højttalere

Overgangen fra livet på farten til pladsen ved skrivebordet skal ikke gøre din arbejdsgang besværlig. Det er meningen med LED Cinema Display, som har indbygget iSight-kamera, mikrofon og højttalere. Tilslut din nye MacBook – lad den være åben, eller slå skærmen ned – og gå i gang med at videochatte eller lytte til musik, som om du brugte en skrivebordscomputer.

Hængsel med bløde bevægelser

Vip LED Cinema Display, så du får den synsvinkel, som passer bedst til dit arbejdsmiljø. Med det bløde hængsel er det nemt at justere skærmen. Vælg en vinkel på -5 til 25 grader.

Miljømæssig statusrapport

LED Cinema Display er designet med følgende funktioner, som mindsker den skadelige indvirkning på miljøet:

  • Arsenfrit glas
  • Uden bromerede flammehæmmere
  • Uden kviksølv
  • Polyvinyl uden klorid
  • Aluminiums- og glaskabinet, der kan genbruges i vid udstrækning

Den grønneste Apple-skærm til dato.

LED Cinema Display er den mest miljøvenlige skærm, Apple nogensinde har produceret.

Uden giftstoffer

En af de ting, der gør LED Cinema Display så speciel, er det, den mangler. Nemlig det miljøskadelige kviksølv. Og ligesom med den nyeste generation af iPod, iPhone og Mac-computere bruges der arsenfrit glas til skærmen. Selv de interne kabler og komponenter er fri for bromerede flammehæmmere og PVC.

Kan genbruges i vid udstrækning

Takket være glas- og aluminiumskonstruktionen kan LED Cinema Display genbruges i vid udstrækning. Så når du en gang skiller dig af med den, er du sikker på, at den kan genopstå som noget andet.

ENERGY STAR

ENERGY STAR

LED Cinema Display er designet, så den opfylder de krav til lavt strømforbrug fra EPA og det amerikanske energiministerium, som har givet den en ENERGY STAR-certificering. Resultatet er en skærm, som reducerer energiforbruget og CO2-udledningen.

EPEAT Gold

EPEAT Gold Rating

Electronic Product Environmental Assessment Tool, eller EPEAT, vurderer et produkts miljøbelastning gennem hele dets livscyklus. LED Cinema Display har fået den bedste vurdering, EPEAT Gold.

*Videochat kræver en bredbåndsforbindelse til Internet, evt. mod betaling.