iMac

Titel

iMac'er

Tomme efter tomme af skønhed.

Fotografier, film, spil, videoer og programmer med paletter. Alt, hvad du ser på den brede, blanke 20" eller 24" skærm, er en perfekt pixeloplevelse. iMac er udstyret med en flad LCD-skærm med en opløsning på 1680 x 1050 (20") eller 1920 x 1200 (24"), hvilket sikrer levende farver og imponerende HD-skarphed. Og der ikke noget, der slår oplevelsen af at se dit livs begivenheder på den store skærm, takket være det nye iLife ’09, der følger med alle iMac'er.

Energy Star

Mere miljøvenlig end nogensinde.

iMac er designet med miljøet for øje. Den er fremstillet af glas og aluminium, der har en høj grad af genanvendelighed. Den er fri for skadelige stoffer, som f.eks. bromerede flammehæmmere (BRF) og polyvinylklorid (PVC). iMac er så energibesparende, at den opfylder kravene til ENERGY STAR 5.0 og har fået EPEAT Gold-vurderingen.

Intel Core Duo

Superduo.

De nyeste Intel Core 2 Duo-processorer har en hastighed, der starter ved 2,66 GHz, med mulighed for op til 3,06 GHz. Og de inkluderer 6 MB fælles L2-buffer. Oversættelse: iMac afvikler dine programmer hurtigere og mere effektivt end nogensinde.

nvidia-grafikkort

Hurtig, hurtigere eller hurtigst?

Alle nye iMac'er inkluderer som standard NVIDIA-grafikkort med stor ydeevne. Nu afvikles spil mere jævnt, fotografier indlæses hurtigere, og pro-programmer får endnu mere kraft. 20" iMac med integreret NVIDIA GeForce 9400M-grafikprocessor giver op til 2,3 gange hurtigere grafikydeevne.1 24" iMac giver dig endnu flere grafiske muligheder. Den integrerede NVIDIA GeForce 9400M-grafikprocessor gør visning af websider og søgning i dit iPhoto-bibliotek til en mere jævn og effektiv oplevelse. Eller du kan vælge diskret NVIDIA GeForce GT 120-grafik og få 3D-grafik på et endnu højere niveau. Til grafiktunge 3D-spil eller pro-programmer som Aperture og Motion sikrer NVIDIA GeForce GT 130- og ATI Radeon HD 4850-processorer den hidtil største ydeevne til grafik.

Klik for at åbne diagram over ydeevne Vis iMac-diagram
over ydeevne

Grafikydeevne.Op til 2,2x hurtigere med NVIDIA GeForce 8800 GS.

Quake 4-ydeevne: 1920 x 1200, høj kvalitet

Speciel konfiguration af 24" iMac med 2,8 GHz Core 2 Duo

NVIDIA GeForce 8800 GS 2,2x hurtigere

Standardkonfiguration af iMac med 2,8 GHz Core 2 Duo

ATI Radeon HD 2600 PRO Sammenligning

Test udført af Apple i april 2008 med testmodeller af 24" iMac med 2,8 GHz Intel 2 Core Duo-processorer. Test af ydeevne udføres med specielle computere og repræsenterer iMacs omtrentlige ydeevne.

Programmers ydeevne på iMac

Når du ser, hvordan den nye iMac arbejder med programmer i den virkelige verden, er det tydeligt, at dens ydeevne er bedre end den forrige generations. Med iMac kan du nu nyde ydeevne på et helt nyt niveau med alle typer opgaver, hvad enten du opretter websider, fremstiller film og musik eller organiserer og nyder yndlingsfotografier og -musik.

Test udført af Apple i april 2008 med testmodeller af 24" iMac-computere med 2,8 GHz Intel Core 2 Duo-processorer; alle andre computere var produktionsmodeller. Alle computere var konfigureret med 2 GB RAM. Størrelse på Photoshop-testarkiv = 120 MB. Test af HTML og JavaScript baseret på VeriTests iBench Version 5.0 ved brug af standardindstillinger. Test af ydeevne udføres med specielle computere og repræsenterer iMacs omtrentlige ydeevne.

Final Cut Pro.HDV-gengivelse og -kodning
28% hurtigere
iPhoto.Almindelige opgaver
27% hurtigere
Adobe Photoshop.Funktionstest med 45 filtre
22% hurtigere
iMovie.Almindelige opgaver
21% hurtigere
iTunes.Konvertering til iPhone
21% hurtigere
Safari.HTML, JavaScript, Java VM
17% hurtigere
iMac med 2,4 GHz Core 2 Duo.(forrige generation)
Sammenligning
Op til 8 GB lagringsplads

Enorm lagringsplads.
Mere hukommelse som standard.

iMac har nu op til 4 GB 1066 MHz DDR3-hukommelse som standard, så du kan afvikle flere programmer samtidig. Og med en Serial ATA-harddisk på op til 1 TB2 kan du fylde den med fotografier, videoer og musik m.m. Det er en bemærkelsesværdig mængde lagringsplads til alle mulige emner.

Standard -disk Ekstra
disk
Standard -hukommelse Ekstra hukommelse
20" 2,66 GHz 320 GB 640 GB eller 1 TB 2 GB 4 GB eller 8 GB
24" 2,66 GHz 640 GB 1 TB 4 GB 8 GB
24" 2,93 GHz 640 GB 1 TB 4 GB 8 GB
24" 3,06 GHz 1 TB Ingen 4 GB 8 GB
iMac-porte

Ind- og udgange på iMac.

Kom bare med din iPod, et digitalt kamera, en mobiltelefon og en ekstern harddisk. Hvis du har et kabel, er der et stik, der passer, på iMac. Der er fire USB 2.0-porte på iMac og to på Apple-tastaturet. Slut hurtigt ydre enheder til FireWire 800-porten, og få endnu flere muligheder.

Indbygget frihed.

WiFi-symbol

Gør dit hus til et WiFi-eventyrland. Den hurtige trådløse 802.11n-teknologi er indbygget i iMac. Og med Time Capsule eller AirPort Express-basen kan alle computere i alle rum trådløst oprette forbindelse til iMac, Internet og hinanden.3 Via dette netværk kan alle udskrive, surfe på nettet og endda afspille musik fra iTunes-biblioteket på stereoanlægget - trådløst.

iMac bruger den trådløse 802.11n-teknologi, som sikrer højere hastigheder og større rækkevidde end med den tidligere generation.
iSight i brug

iSight-kamera.

Øverst på iMac er der et indbygget iSight-kamera. Du bemærker det næsten ikke, før du starter iChat, Photo Booth eller iMovie. iSight er nemt at bruge og meget avanceret. Den bemærkelsesværdige billedkvalitet og de fantastiske farver gør det lille kamera til en stor fordel.

SuperDrive.

iMac har ikke en bakke til diskdrevet. Cd'er og dvd'er skubbes direkte ind i et SuperDrive via sprækken. Hvorfor er det super? Du kan brænde dine egne cd'er og dvd'er - inklusive dvd'er med to lag - og fremstille sikkerhedskopier af data eller dine egne musikalske miks. Med SuperDrive og iDVD kan du endda brænde de film, du fremstiller, til en dvd og se dem på fjernsynet.

iDVD

Battlefield 2142 © 2008 EA Digital Illusions CE AB. Alle rettigheder forbeholdes. Battlefield 2142 er et varemærke tilhørende EA Digital Illusions CE AB. EA og EA-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Electronic Arts Inc. i USA og andre lande.

iSight i iMac

Dit eget ekspertteam.

Alle nye iMac-computere leveres med professionel rådgivning, prisbelønnet service og support, en verden af online-ressourcer og tusind andre grunde til at elske din iMac.

AppleCare

Alle iMac-computere leveres med 90 dages gratis teknisk telefonsupport og et års begrænset garanti. Men hvis du køber AppleCare Protection Plan, kan du udvide dækningen til tre år fra den dato, hvor du har købt din iMac.

Øvelser på Internet

Alt, hvad du behøver at vide om iMac, finder du på Apple.com. Se øvelser, og lær nogle nye iMac-tricks. Få gode råd om iMac. Og find ud, hvordan du kommer til at elske din iMac endnu mere.

  1. Test udført af Apple i februar 2009 med 2,66 GHz Intel Core 2 Duo-baserede 20" iMac-testmodeller med NVIDIA GeForce 9400M (256 MB fælles VRAM). 20" iMac-computere med 2,4 GHz Intel Core 2 Duo og ATI Radeon HD 2400 XT (128 MB VRAM) var produktionsmodeller. Call of Duty 4 v1.7.1 blev testet med Timedemoambush, Timedemobog og Timedemopipeline med standardgrafikkvalitet på 1280 x 800. Quake 4 v 1.3 blev testet med høj grafikkvalitet på 1280 x 800. Test af ydeevne udføres med specielle computere og repræsenterer iMacs omtrentlige ydeevne.
  2. 1 GB svarer til 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering af disken er mindre.
  3. Baseret på et udkast til IEEE 802.11n-specifikationen. Til trådløs Internetadgang kræves en base eller et andet trådløst adgangspunkt og en konto hos en Internetudbyder (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort.