iPhone 3G

Vi præsenterer iPhone 3G S.

Mød den hidtil hurtigste og mest kraftfulde iPhone. iPhone 3G S har videooptagelse, stemmekontrol, op til 32 GB lagringsplads m.m.

Den hidtil hurtigste iPhone

Det første, du lægger mærke til ved iPhone 3G S, er hvor hurtigt du kan starte programmer. Websider gengives lyhurtigt, og du kan se e-postbilag hurtigere. Samtidig er der forbedret ydeevne og opdateret 3D-grafik, der giver dig en utrolig spiloplevelse. Faktisk er alt, hvad du gør på iPhone 3G S, op til 2x hurtigere, og svartiderne er bedre end nogensinde. 1

Skærm

Nu kan du optage video, redigere den og dele den – alt sammen på din iPhone 3G S. Optag VGA-video i høj kvalitet i stående eller liggende format. Tilpas dine optagelser ved at justere start- og slutpunkter. Del derefter din video i en e-post, send den til dit MobileMe-galleri, publicer den på YouTube, eller synkroniser den tilbage til din Mac eller pc vha. iTunes.

3 megapixel kamera

Det nye 3 megapixel kamera tager også flotte fotografier takket være det indbyggede autofokus og en praktisk ny funktion, der sikrer, at du kan trykke på skærmen og fokusere på alt det eller alle dem, du ønsker.

Stemmekontrol

Stemmekontrol genkender navnene i dine kontakter og kender musikken på din iPod. Så hvis du vil foretage et opkald eller afspille en sang, skal du bare spørge.

Kompas

Med et indbygget digitalt kompas kan iPhone 3G S vise vejen. Brug det nye program Compass, eller se på, mens det automatisk vender kort, så de passer med den retning, du står i. 2

Klip, Kopier & Sæt ind

Klip, kopier og indsæt ord og fotografier, endda fra et program til et andet. Du kan også kopiere og indsætte billeder og indhold fra Internet.

Tastatur i liggende format

Vil du gerne have mere plads til at skrive på det intelligente softwaretastatur? Vend iPhone, så den ligger ned. Så får du et større tastatur i Mail, Beskeder, Noter og Safari.

Tilgængelighed

iPhone 3G S tilbyder funktioner, der hjælper brugere, der har høre- eller synsbesvær. Disse funktioner inkluderer skærmlæseren VoiceOver, en zoomfunktion, skærmindstillingen hvid på sort, monolyd m.m.

Internetdeling

Surf på Internet, næsten uanset hvor du er. Nu kan du dele 3G-forbindelsen på iPhone med din bærbare Mac eller pc. 4

Memoer

Med det nye program Memoer kan du optage og dele dine tanker, en memo, et møde eller en lydoptagelse, mens du er på farten.

Nike + iPod

iPhone har indbygget understøttelse af Nike + iPod. Anbring Nike + iPod Sensor (sælges separat) i Nike+-skoen, og begynd at træne.

Værdipapirer

Værdipapirer på iPhone viser dig diagrammer, finansielle oplysninger og nyhedsoverskrifter for de værdipapirer, du vælger. Vend iPhone om på siden for at se mere detaljerede oplysninger.

YouTube

Se YouTube-videoer, uanset hvor du er. Log ind på din YouTube-konto, og gem og synkroniser bogmærker og vurder dine favoritter.

Alt, hvad du elsker ved iPhone.

iPhone 3G S er telefon, iPod og Internetenhed i en. Og så har den e-post, der er fuldt på højde med e-post på skrivebordscomputere, det utrolige program Kort og Safari – verdens mest avancerede mobile webbrowser. Og du kan gøre endnu mere med iPhone, når du tilføjer programmer fra App Store.

Sammenligning af iPhone-modeller.

iPhone 3G S

iPhone 3G S

Den hidtil hurtigste og mest kraftfulde iPhone.

16 GB 32 GB
 • Forbedret ydeevne
 • 3 megapixel kamera med autofokus
 • Videooptagelse
 • Stemmekontrol
 • Digitalt kompas
 • Klip, Kopier & Sæt ind
 • Mms
 • Spotlight-søgning
 • Tastatur i liggende format

 

juni 2009
AppleMuseum.dk

iPhone 3G

iPhone 3G

Nu med Klip, Kopier & Sæt ind
Mms, Spotlight-søgning m.m.

8 GB
 • 2 megapixel kamera
 • Klip, Kopier & Sæt ind
 • Mms
 • Spotlight-søgning
 • Tastatur i liggende format
 • Memoer