iPod nano

Rockmusik. Lad kameraet rulle.

iPod nano sætter video til din musik vha. det nye indbyggede videokamera. Og som et ekstra krydderi: En større skærm og poleret aluminiumsfinish i ni strålende farver.

Verdens mest populære musikafspiller
giver dig nu endnu flere strenge at spille på.

Lad os sige, at du er midt i en stresset indkøbstur. Eller i kantinen, da der udbryder en stor madkamp. Nu kan du bevise, at det virkelig skete, vha. videokameraet i iPod nano. Optag video i høj kvalitet i stående eller liggende format – perfekt til publicering på Internet eller til at sende via e-post til dine venner. iPod nano inkluderer også en mikrofon, der optager krystalklar lyd, som du kan høre under afspilning af videoen via den indbyggede højttaler.

Designet, der giver rocken flottere rammer. Nyt

iPod nano har nu en poleret finish i anodiseret aluminium i ni klare farver. Og en større 2,2" farveskærm, så du kan nyde indholdet.

Genius-miks. Nyt

Det har aldrig været nemmere at oprette musikmiks. For nu gør Genius det for dig.

FM-radio + pausefunktion.
En radiostjerne
er født. Nyt

Rock løs med den nye FM-modtager. Med Live-pause  kan du meget mere end med en almindelig radio.

VoiceOver. Fortæller hvad du hører. Nyt

VoiceOver læser navne på sange og kunstnere op. Så kan du navigere i musikken uden at se på skærmen.

Skridttæller og Nike + iPod. Nyt

Den nye skridttæller tæller hvert eneste skridt, du tager. Eller du kan tilføje et par Nike+-sko og et Nike + iPod Sport Kit. På den måde bliver din iPod nano den perfekte træningspartner.

Note til dig selv:
Husk at bruge Memoer. Nyt

Med den indbyggede mikrofon kan du optage en ide, en påmindelse, en forelæsning eller lave en hvilken som helst lydoptagelse vha. memofunktionen.

Memo- og skridttællerprogrammet på iPod nano

iTunes. Dine største hit.

Det er endnu nemmere at organisere, gennemse, udvide og dele din digitale musik- og videosamling med iTunes. Og nu kan du arkivere emner med en ønskeliste og nyde iTunes Extras – bonusmateriale til udvalgte album og film som sangtekster, fotografier, interview og optagelser bag kulisserne.
Læs mere om iPod og iTunes