iPod shuffle

iPod shuffle

Din musik har aldrig set bedre ud. Nu i strålende nye farver.

iPod shuffle findes nu i fem stærke farver. Den fås i 2 og 4 GB modeller. Og den kan tale.

Vores mindste musikafspiller.

Vores mindste musikafspiller.

For at kunne skabe vores mindste musikafspiller flyttede vi betjeningsknapperne fra iPod shuffle til kablet til øretelefonerne. På den måde er det lykkedes at gøre iPod shuffle mindre end nogensinde, og betjeningsknapperne er lige der, hvor du kan nå dem. Så når du vil spille en sang, sætte en sang på pause eller hoppe til den næste sang, behøver du ikke at fumle rundt efter iPod shuffle – følg bare ledningen, og tryk på en knap.

Ekstern del af Apple Earphones med fjernbetjening.

 

 

Nem adgang til knapper

Betjeningsknapperne er anbragt på ledningen til den højre øretelefon. Med kommandocentralen placeret på dette praktiske sted kan du navigere i din musik – og aktivere VoiceOver-funktionen – uden at fjerne blikket fra motionsstien, eller hvad du nu er i gang med. iPod shuffle har let tilgængelige betjeningsknapper på de øretelefoner, der følger med. Men du kan også bruge hovedtelefoner med lignende knapper fra producenter som Scosche, Klipsch, V-MODA og Belkin.

Dit musikbibliotek. På farten.

iPod shuffle leveres nu med en kapacitet på 2 eller 4 GB. Så har du masser af plads til opbevaring af timevis af musik – op til 1.000 sange med 4 GB modellen.2 Det er virkelig meget musik til din træning eller til vejen til og fra arbejde. Og der er også plads til flere spillelister og lydbøger.

Lad os tale lidt om farver. Nyt

Kabinettet af anodiseret aluminium gør iPod shuffle slank og robust. Det er endnu mere farvestrålende i pink, blå, grøn, sort eller sølv. Og som noget helt nyt: Specialudgaven af iPod shuffle i poleret rustfrit stål (og den er en rockstjerne værdig). Selv klemmen på iPod shuffle er sej. Du kan sætte den fast på skjorten, jakken, træningstøjet eller rygsækken, så iPod shuffle er det perfekte teknologiske modetilbehør. Og jo, der er stadig plads til en personlig gravering.

Den første musikafspiller, der taler til dig.

Den første musikafspiller, der taler til dig.

VoiceOver bliver helt sikkert det næste store hit på din iPod shuffle.1 Lad os sige, at du lytter til en sang og gerne vil vide, hvad titlen eller kunstneren hedder. Tryk bare på en knap, hvorefter VoiceOver fortæller dig det. Du kan også høre navnene på dine spillelister. Og VoiceOver fortæller også, når det er tid til at oplade batteriet.

VoiceOver fortæller dig titlen på den sang, der afspilles, og navnet på kunstneren.

Skift nemt mellem spillelister, indtil du finder en, der passer til løbeturen.

Naviger i musikken uden at at fjerne blikket fra omgivelserne.

Klem op til 1.000 sange fast.

Flere spillelister.

Flere spillelister.

Du har sikkert oprettet flere spillelister i iTunes. En til rejsen. En til træning. En til hygge. Nu kan du synkronisere spillelister på computeren med iPod shuffle og finde det perfekte miks til din aktivitet eller dit humør. VoiceOver fortæller dig navnet på hver spilleliste, så det er nemt at skifte mellem dem og finde den, du vil lytte til.

Flere sprog.

En fransk kærlighedssang. En spansk bolero. En italiensk cantate. Dit musikbibliotek indeholder sange fra hele verden. Det er derfor, at VoiceOver taler 20 forskellige sprog. Så kan det fortælle dig sangtitler og navne på kunstnere på det korrekte sprog.

At blande eller ikke blande.

Blandeknappen har tre positioner. Hvis du skubber den til venstre, hører du musikken i forfriskende, tilfældig rækkefølge. Skub den til midten, hvorefter dine sange afspilles i rækkefølge. Eller skub den til højre for at slukke iPod shuffle.

  1. Fås på udvalgte sprog.
  2. 1 GB = 1 mia. bytes; faktisk formateret kapacitet er mindre. Sangkapacitet er baseret på 4 minutter pr. sang og 128 Kbps AAC-kodning; med 256 Kbps AAC-format er sangkapaciteten op til 250 sange (2 GB) eller 500 sange (4 GB); faktisk kapacitet varierer efter kodningsmetode og bithastighed.