iMac

Store, smukke skærme.

21,5" og 27" skærme.

Den nye iMac er nået langt siden den første 15" iMac. Kast et blik på den, og se, hvor langt den er nået. En 21,5" eller 27" skærm med glas fra kant til kant dækker næsten hele kabinettets forside. Det eneste, du ser, er skærmen, så intet kommer imellem dig og det, der bliver vist. Film, tv-udsendelser, websteder, fotografier – alt ser smukt ud på den nye iMac-skærm i det brede 16:9-format.

LED-baggrundsbelysning.

Når en skærm har flere pixel, skal der mere lys til at fremstille det bedst mulige billede. Det er lige, hvad LED-baggrundsbelysningen i den nye iMac gør, og det giver en fantastisk lysstyrke og effektivitet. LED-baggrundsbelysningen kræver ikke ret meget plads, og derfor er iMac-kabinettet stadig overraskende tyndt – på trods af alle de effektive komponenter indeni.

Højere opløsning.

Den nye 21,5" iMac har HD-opløsning på 1920 x 1080. Og Apples ingeniører kunne have valgt bare at strække den opløsning til 27" modellen af iMac. I stedet gav de skærmen en langt bedre opløsning end HD med 2560 x 1440. Det er 78% flere pixel end på 21,5" iMac.

IPS-teknologi.

iMac-skærmen er designet, så den er smuk fra næsten alle vinkler. Det er muligt takket være en teknologi, der kaldes “in-plane switching” (IPS). Hvad enten du sidder lige foran skærmen eller står ude til en side, får du et perfekt skærmbillede med overlegen farvekvalitet og fejlfri gengivelse af alle detaljer.

Alt-i-en. Helt enkelt.

iMacs evolution.

Den startede som en fantastisk ide - og det er den stadig. Alt-i-et-designet på den første iMac med en flad skærm gjorde skrivebordet ryddeligt. Med den fik du alt, hvad du behøver – skærm, processor, grafikkort, harddisk, optisk drev, hukommelse m.m. – i et enkelt kabinet. Med ny teknologi fra inderst til yderst er den nye iMac en værdig tilføjelse til alt-i-et-dynastiet.

Kabinet uden samlinger.

På bagsiden af iMac finder du ikke ret meget andet end en samling porte. Det præcist fremstillede kabinet uden samlinger har en bagside, som er en sammenhængende aluminiumsoverflade. Og der er kun en ledning: Netledningen.

Kølige og stille komponenter.

Den bredere iMac-skærm giver mere plads til at adskille de to varmeste komponenter, processoren og grafikprocessoren. På den måde er det muligt at sikre kølingen inden i iMac-kabinettet. Apples ingeniører har også anvendt et intelligent kontrolsystem, der overvåger temperaturen og sørger for den nødvendige luftstrøm omkring de vigtigste komponenter. Og de tre ventilatorer inden i iMac er blevet finjusteret, så de er ultrastille. Hvad er så resultatet af al den opmærksomhed på varme og lyd? En computer, som kun afgiver 18 dB, når den ikke arbejder – den er så stille, at du næsten ikke kan høre, at den er tændt.*

Detaljer, der gør hele forskellen.

Glas fra kant til kant.

Glasset omkring LED-skærmen med baggrundsbelysning følger kanten af aluminiumskabinettet.

Taperet fod.

Endnu et våben mod roderiet er den let taperede aluminiumsfod, som praktisk talt forsvinder på skrivebordet.

Nydesignede højttalere.

De nye højttalere giver en kraftigere, tydeligere lyd med bedre basgengivelse og mindre forvrængning.

Miljøvenligt design.

iMac er designet, så den påvirker miljøet mindre end de fleste andre computere. Den er energieffektiv, fri for mange skadelige stoffer og i vid udstrækning fremstillet af genanvendelige materialer.

*A-vægtet. Akustik målt på 21,5" og 27" iMac-standardsystemer med 3,06 GHz Intel Core 2 Duo-processorer. Akustik kan variere efter konfigurationen.