iMac

Skærme, som du aldrig har set magen til.

LED-baggrunds- belysning. Det er klart.

Fuld lysstyrke uden ventetid. Det er den store fordel ved iMac-skærmen med LED-baggrundsbelysning. De fleste skærme skal varme op, før de når den fulde lysstyrke. Men en LED-skærm med baggrundsbelysning tænder med det samme og har ens lysstyrke over det hele. LED-baggrundsbelysning giver dig også mere kontrol over skærmens lysstyrke. Så du kan finindstille iMac-skærmen efter det omgivende lys i selv de mørkeste lokaler.

Flere pixel. Bedre billede.

Den nye iMac giver dig virkelig masser af plads på skærmen. 21,5" skærmen med en opløsning på 1920 x 1080 har 17% flere pixel end den forrige 20" iMac. 27" skærmen med en opløsning på 2560 x 1440 har 78% flere pixel end 21,5" iMac. Og med et kontrastforhold på 1000:1 får du mere levende farver og sortere sort. Alt sammen i en bred skærm i 16:9-format – ligesom et HD-fjernsyn.

Fascinerende fra alle vinkler.

Den nye iMac-skærm er smuk fra alle pladser i huset takket være en avanceret skærmteknologi, der kaldes “in-plane switching” (IPS). IPS giver et lysstærkt billede med fremragende farvekvalitet – selvom du ser skærmen fra siden.

Tilbage til toppen

Den hidtil hurtigste iMac.

Nu med quad-core kraft.

21,5" og 27" iMac-modellerne tilbyder hurtige Intel Core 2 Duo-processorer på op til 3,33 GHz. Quad-core kraften kommer til 27" iMac med en 2,66 GHz Intel Core i5-processor eller en 2,8 GHz Intel Core i7-processor. Fire processorkerner giver op til 2x så stor ydeevne til næsten alt, hvad du gør: Administration af fotografier, redigering af HD-video, grafikkrævende 3D-spil.¹ Og da Mac OS X Snow Leopard er designet til at udnytte Intels dual- og quad-core arkitektur fuldt ud, får du den størst mulige ydeevne.

Bedre grafik.

Alle iMac-computere leveres med avancerede grafikfunktioner, som sikrer, at spil afspilles helt jævnt, fotografier indlæses hurtigere, og professionelle programmer fungerer bedre. Hvis du vil have endnu hurtigere grafik, skal du vælge en iMac med en mere avanceret ATI-grafikprocessor. Læs mere om iMacs ydeevne

iMacs grafik

21,5"

27"

Basis

Integreret NVIDIA GeForce 9400M

ATI Radeon HD 4670

Opgrader

ATI Radeon HD 4670

256 MB GDDR3-hukommelse

Op til 4x større ydeevne end NVIDIA GeForce 9400M

Giver bedre ydeevne med spil og bedre reaktion ved video- og fotoredigering.

ATI Radeon HD 4850

512 MB GDDR3-hukommelse

Op til 1,8 x større ydeevne end ATI Radeon HD 4670

Giver dig de hurtigste grafikfunktioner med god respons til fotoredigering med Aperture, animationsarbejde med Motion og grafikkrævende 3D-spil som Call of Duty.

Mere hukommelse og lagringsplads.

Den nye iMac har op til 4 GB 1066 MHz DDR3-hukommelse som standard og fire SO-DIMM-pladser til op til 16 GB, så du kan afvikle flere programmer samtidig. Og med en Serial ATA-harddisk på op til 2 TB² kan du samle massevis af fotografier, videoer og musik.

Indbygget Wi-Fi.

Den hurtige trådløse 802.11n-teknologi er indbygget i iMac. Og med en Time Capsule eller AirPort Express-base kan alle computere i alle rum trådløst oprette forbindelse til iMac, Internet og hinanden.³ Via dette netværk kan alle udskrive, surfe på Internet og spille musik fra iTunes på stereoanlægget – trådløst.

Tilbage til toppen

Verdens første Multi-Touch-mus.

Klik

Klik eller dobbeltklik overalt. Hele overfladen er en knap.

Klik med to knapper

Indstil klik med to knapper (højreklik) i Systemindstillinger.

360˚ rulning

Rul med en finger for at flytte lodret og vandret.

Skærmzoom

Hold ctrl-tasten nede, og rul med en finger for at forstørre skærmbilledet.

Skub med to fingre

Skub til venstre og højre med to fingre for at gå frem og tilbage i Safari eller iPhoto.

Tilbage til toppen

Et iSight-kamera, helt skjult og frit fremme.

iSight-kamera.

Se godt efter: Skjult bag glasskærmen øverst på iMac sidder der et iSight-kamera. Hvis du bruger det med iChat, kan du næsten være overalt uden at være der. Videochat med op til tre venner, del en video med en kollega, eller præsenter dit arbejde for en klient.4 Brug iSight med Photo Booth til sjove fotoeffekter. Og der er ingen grund til at spilde værdifuld tid på først at installere software eller konfigurere kameraet. Lige som alt andet på en Mac virker iSight bare.

Porte til alting.Og lidt mere.

  • Lydudgang
  • Lydindgang
  • USB 2.0
  • FireWire 800
  • Mini DisplayPort
  • Gigabit Ethernet

Mini DisplayPort.

Via Mini DisplayPort-stikket kan du slutte en ekstern skærm, inklusive Apple LED Cinema Display, til din iMac. På 27" iMac kan du også bruge porten som indgang. kan du tilslutte en ekstern enhed med DisplayPort-udgang – f.eks. en MacBook eller MacBook Pro – og bruge iMac som skærm.

Kan monteres på væggen.

Det er nemt at give din iMac en æresplads på væggen. 27" iMac passer sammen med VESA Mount Adapter Kit til vægbeslag og svingarme.

Plads til SD-kort.

Overfør dine fotografier og videoer til og fra iMac lige så hurtigt, som du kan tage dem. Den nye iMac har en indbygget plads til SD-kort. Sæt bare kameraets hukommelseskort i, og importer dine fotografier til iPhoto. Der kan du nemt organisere fotografierne efter de personer, der er med på dem, dele dem via Internet eller oprette fotobøger.

USB og FireWire.

Kom bare med en iPod, et digitalt kamera, en mobiltelefon og en ekstern harddisk. Hvis du har et kabel, har iMac en port til det. Fire USB 2.0-porte og en FireWire 800-port giver dig masser af muligheder for at tilslutte ydre enheder.

I alle Mac'er.

En Mac er meget sikker og stabil og er bygget på Mac OS X Snow Leopard: Verdens mest avancerede operativsystem. Og alle Mac'er leveres med software, som giver dig mulighed for at gøre mere med fotografier, film og musik.

  1. Test udført af Apple i oktober 2009 med testmodeller af 27" 2,8 GHz Intel Core i7–baserede iMac-computere og produktionsmodeller af 24" 3,06 GHz Intel Core 2 Duo–baserede iMac-computere. SPEC® er et registreret varemærke tilhørende Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC); se www.spec.org for at få flere oplysninger. Test af ydeevne udføres med bestemte computere og repræsenterer iMacs omtrentlige ydeevne.
  2. 1 GB = 1 mia. bytes; 1 TB = 1 billion bytes. Faktisk formateret kapacitet er mindre.
  3. Trådløs Internetadgang kræver et trådløst adgangspunkt og Internetforbindelse (evt. mod betaling).
  4. Videochat kræver en bredbåndsforbindelse til Internet (evt. mod betaling).