LED Cinema Display

 

En bred 27" skærm med LED-baggrundsbelysningsteknologi. Smuk er en underdrivelse.

En større skærm til dine største ideer.

Slut din Mac med Mini DisplayPort til LED Cinema Display, og få en panoramisk oplevelse, du ikke har set magen til før. Du får en enorm 27" blank og bred skærm med det biograflignende 16:9-format og en imponerende opløsning på 2560 x 1440. Med 60 procent flere pixel end på 24" LED Cinema Display giver 27" LED Cinema Display dig endnu mere plads til alle dine vinduer og programmer.

LED-baggrundsbelysning. En lys ide.

Fuld lysstyrke uden ventetid. Det er den store fordel ved teknologien med LED-baggrundsbelysning. I modsætning til de fleste skærme, som skal varme op, før de når den fulde lysstyrke, tænder en skærm med LED-baggrundsbelysning med det samme og har ens lysstyrke over det hele. LED-baggrundsbelysning giver dig også mere kontrol over skærmens lysstyrke. Så du kan indstille din LED Cinema Display efter det omgivende lys i selv de mørkeste lokaler.

Smuk fra alle vinkler.

Den nye LED Cinema Display er smuk fra alle pladser i huset takket være en avanceret skærmteknologi, der kaldes “in-plane switching” (IPS). IPS giver et lysstærkt billede med fremragende farvekvalitet – selvom du ser skærmen fra siden.

49 watt stereolyd.

LED Cinema Display giver dig mere end bare billedet – den giver dig også lyd. Det indbyggede 49 watt højttalersystem inkluderer en integreret subwoofer, der giver en dyb, fuldspektret lyd til musik, film og spil.

Indbygget iSight-kamera og mikrofon.

Med det indbyggede iSight-kamera og den indbyggede mikrofon kan du tilslutte en stationær eller bærbar Mac – med skærmen slået op eller ned – og deltage i videochat eller tage billeder med Photo Booth.1

Føler til omgivende lys.

Den nye føler til omgivende lys justerer intelligent lysstyrken på LED Cinema Display efter lyset i lokalet. Det giver dig den perfekte lysstyrke i alle situationer, og energiforbruget bliver samtidig mindst muligt.

Hængsel med bløde bevægelser.

Vip dit LED Cinema Display, så du får den synsvinkel, som passer bedst til dit arbejdsmiljø. Med det bløde hængsel er det nemt at justere skærmen. Vælg en vinkel på -5 til 25 grader.

 

Et kabel, som erstatter tre. Klar, parat, start.

Virker med alle nye Mac'er

Du kan slutte din LED Cinema Display til alle stationære og bærbare Mac'er i de aktuelle sortimenter: MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini og Mac Pro. Det skyldes, at LED Cinema Display bruger det ultrakompakte Mini DisplayPort-stik. Med andre skærmstik skal du justere ben i stikkene, så de passer sammen, og fumle med skruer, mens Mini DisplayPort-stikket er nemt at sætte i og trække ud. Og fordi det arbejder med både billede og lyd, er der et kabel mindre at bekymre sig om.

MagSafe-stik

LED Cinema Display er udstyret med et MagSafe-stik, som giver strøm til og oplader din MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air. Stikket er lige foran dig på skrivebordet – klart og parat. Du slipper for at skulle rulle ledningen ud til den strømforsyning, der fulgte med din bærbare computer. Lad den bare ligge, hvor den er – i din taske.

Tre USB 2.0-porte.

På bagsiden af skærmen er der tre USB-porte med egen strømforsyning. Du slår dem til – sammen med det indbyggede iSight-kamera, mikrofonen og højttalerne – så snart du sætter USB-stikket i din Mac med Mini DisplayPort. Tilslut en printer, et kamera, iPod, iPhone eller lige, hvad du vil. Og de kan være tilslutttede – og oplade din iPod eller iPhone – selv om du snupper din bærbare og smutter eller lukker ned for natten.

Miljømæssig statusrapport

LED Cinema Display er designet med følgende funktioner, som mindsker den skadelige indvirkning på miljøet:

  • Skærmglas uden arsen
  • Uden kviksølv
  • Fri for bromerede flammehæmmere (BFR)
  • Uden pvc
  • Aluminiums- og glaskabinet, der i vid udstrækning kan genbruges

 

LED Cinema Display er den mest miljøvenlige skærm, Apple nogensinde har produceret.

Fri for skadelige stoffer.

En ting, som gør LED Cinema Display så speciel, er det, den mangler. Nemlig det miljøskadelige kviksølv. Og ligesom med de nyeste iPod-, iPhone- og Mac-modeller bruges der arsenfrit glas til skærmen. Selv de interne kabler og komponenter er fri for bromerede flammehæmmere og PVC.

Kan i vid udstrækning genbruges.

Takket være glas- og aluminiumskonstruktionen kan LED Cinema Display i vid udstrækning genbruges. Så når du en gang skiller dig af med den, kan den genopstå som noget andet.

Energibesparende.

LED Cinema Display er designet, så det er energieffektivt direkte fra kassen. Det har energieffektiv teknologi med LED-baggrundsbelysning uden kviksølv og en føler til omgivende lys, der automatisk dæmper lysstyrken for at spare energi og gør det mere behageligt at se på skærmen i lokaler, hvor der ikke er så meget lys. Det har også en yderst effektiv strømforsyning, som minimerer tabet af energi på elektricitetens vej fra stikkontakten til skærmen og den bærbare Mac.

EPEAT Gold- og ENERGY STAR 5.0-vurdering.

LED Cinema Display opfylder de strenge krav til lavt energiforbrug, der stilles af EPA, og det har givet den ENERGY STAR 5.0-vurderingen. ENERGY STAR 5.0 kræver markant lavere energiforbrug fra strømforsyninger og sætter aggressive grænser for skærmens gennemsnitlige årlige strømforbrug. Derudover har den fået vurderingen EPEAT Gold pga. ansvarlighed mht. fremstillingsproces, energieffektivitet og genanvendelighed.

 

- - AppleSupport.dk - December 2010 - -