Den lille server med den slagkraftige Quad-core-processor.

Med en quad-core-processor og ultrahurtig Thunderbolt-teknologi har Mac mini med Lion Server utroligt mange kræfter. Men den er lige så nem at sætte op og bruge. Og nu er prisen kun 7.599 kr.

Der er en komplet server derinde.

Nu serverer vi quad-core-kraft.

Mac mini med Lion Server er udstyret med en 2,0 GHz quad-core Intel Core i7-processor, der sikrer en utrolig hastighed og ydeevne, takket være nyheder som Turbo Boost 2.0, Hyper-Threading og en integreret styreenhed til hukommelsen. Tilføj 6 MB L3-buffer – så vil du opdage, at Mac mini med Lion Server har masser af kræfter.

Derudover har den to 500 GB harddiske (7.200 o./min.),1 så du har masser af plads til wikier og websteder, sikkerhedskopiering af data og lagring af næsten alt. Hvis du vil have den ultimative ydeevne, skal du vælge to 256 GB SSD'er. Denne konfiguration arbejder op til 60% hurtigere i test af arkivservere end en quad-core Xserve med interne SAS-diske.2

Lynhurtig Thunderbolt I/O.

Nu er serverens hastighed ikke begrænset af hastigheden på din forbindelse. Thunderbolt-teknologien giver dig mulighed for at serieforbinde en skærm og op til seks enheder, inklusive lagringsløsninger med stor ydeevne som f.eks. Promise Pegasus, via en enkelt, kompakt port. Og hastighederne ved dataoverførsel er op til 12 x hurtigere end med FireWire 800.

Lion Server. En server for alle.

Lion Server er perfekt til alle små virksomheder eller grupper – f.eks. detailbutikker, lægepraksis, advokatkontorer, klasseværelser, designstudier og meget mere. Nu kan du få din egen server, der hjælper dig med at kommunikere, samarbejde og dele oplysninger.

Mail server

iCal server

Adressebog
server

Server til
arkivdeling

IM-server

Webserver

Klar. Parat. Kør.

Programmet Server. Din egen mini IT-afdeling.

Mac er kendt for at være brugervenlig, og det er Mac mini med Lion Server også. Derfor er den perfekt til personer, som aldrig har administreret en server før, og til overbebyrdede it-afdelinger. Programmet Server hjælper dig gennem indstillingsprocessen trin for trin. Og hvis du vil have hjælp, kan du altid bruge Hjælpemenuen eller klikke på knappen Næste trin.

Overblik.

Værktøjer som programmet Server giver dig mulighed for hurtigt at indstille alle de vigtigste tjenester og administrere brugere og grupper. Og en Server Status Dashboard-widget gør det nemt at holde øje med status for tjenester som e-post, arkivdeling, web-hosting m.m.

Nem integration. Nem kompatibilitet.

Avanceret netværkshardware og -software gør det ufatteligt nemt at integrere Mac mini med Lion Server i alle Mac- eller pc-miljøer. Og den er kompatibel med en lang række skærme, tastaturer, mus og andre ydre enheder, så du kan bruge den med det udstyr, du har i forvejen.
Læs mere om indstilling, administration og brug af
Lion Server

Sparer plads. Og energi.

Mac mini med Lion Server bruger kun 13 W, når den er passiv4 – det er kun en brøkdel af den strøm, som forbruges af en “towerserver” med lignende specifikationer. Så den har stor betydning for, hvordan du kan arbejde på kontoret, men påvirker ikke planeten ret meget.
Læs mere om Mac mini og miljøet

  1. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering af disken er mindre.
  2. Test udført af Apple i juli 2011 med 2,0 GHz quad-core Intel Core i7-baserede Mac mini-testmodeller med 8 GB RAM og to 256 GB SSD'er og produktionsmodeller af 2,26 GHz quad-core Intel Xeon-baserede Xserve-enheder med 12 GB RAM, tre 300 GB SAS-harddiske (15.000 o./min.) og betaversion af OS X Lion Server v10.7. Enhederne var konfigureret med en startdisk og en disk til test af lagring. Resultaterne er baseret på AFPBench-benchmark med op til 36 fysiske klientsystemer, der afgiver forespørgsler, som simulerer typisk brug af hjemmemapper. Test af ydeevne er udført med specielle computersystemer og afspejler Mac minis og Xserves omtrentlige ydeevne.
  3. Test udført af Apple i juli 2011 med en 2,0 GHz quad-core Intel Core i7-baserede Mac mini-testmodel med to 256 GB SSD'er (1 processor, 4 kerner; 170,459 SPECjbb2005 bops, 42,615 SPECjbb2005 bops/JVM) og en produktionsmodel af 2,66 GHz Intel Core 2 Duo-baseret Mac mini med to 500 GB harddiske (7.200 o./min.) og betaversion af OS X Lion Server v10.7 (1 processor, 2 kerner; 54,078 SPECjbb2005 bops, 27,039 SPECjbb2005 bops/JVM). Alle computere var konfigureret med 8 GB RAM. SPEC® og SPECjbb2005® er registrerede varemærker tilhørende Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC); se www.spec.org for at få flere oplysninger. Resultaterne afspejler Apples interne test og blev indsendt til SPEC i juli 2011. Du finder de nyeste SPECjbb2005-sammenligningsresultater på www.spec.org/osg/jbb2005. Til AFP-test var enhederne konfigureret med en startdisk og en disk til test af lagring. Resultaterne er baseret på AFPBench-benchmark med op til 36 fysiske klientsystemer, der afgiver forespørgsler, som simulerer typisk brug af hjemmemapper. Test af ydeevne er udført med specielle computersystemer og afspejler Mac minis omtrentlige ydeevne.
  4. Baseret på kategorier for energibesparelse og produkter i EPA ENERGY STAR-databasen pr. juli 2011.